Raluca Bădulescu, relaţie specială cu fiul ei: „Alex nu îmi spune mamă!”. Ce avere fabuloasă vrea să îi lase EXCLUSIV

Raluca vrea să-i cumpere băiatului ei, nășit de Cătălin Botezatu, un apartament în Dubai.
Raluca Bădulescu, relaţie specială cu fiul ei: „Alex nu îmi spune mamă!”. Ce avere fabuloasă vrea să îi lase EXCLUSIV

Raluca Bădulescu a fost mereu o pată de culoare în showbizzul autohton și nu a renunțat la stilul excentric de viață nici după ce a devenit mamă. Jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” (Kanal D) nu a ascuns niciodată faptul că Alex a locuit mai mult alături de părinții ei și că a fost o mamă de weekend. De când a devenit major, fiul ei s-a mutat singur, iar acum Raluca se gândește să-i cumpere o proprietate chiar în Dubai.

Cu Alex pe vremea când încă mai locuia cu ea
Cu Alex pe vremea când încă mai locuia cu ea

„Am ajuns să ne uităm la el în sus, că este foarte înalt. Nu îmi dau seama când au trecut anii”

Faptul că Alex a fost crescut mai mult de bunicii materni nu a schimbat cu nimic relația extraordinară pe care o are cu părinții lui. În clipa de față, Alex nu le zice „mamă” și „tată” Ralucăi și lui Vali Pungă, și nici lui Florin, soțul vedetei TV, ci pe nume, însă îi consideră cei mai buni prieteni, confidenți, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu realizează faptul că fiul ei s-a făcut mare, că este major și mai ales că a pornit pe drumul lui în viață.

„Eu nu sunt pregătită să fiu soacră. Nu sunt pregătită de asta. Sunt prea tânără. Barem „mă-sa mare” să fiu, nici atât. Nu îmi vine să cred că a crescut. M-am uitat la niște poze de curând. I-am făcut când era el mic de tot o ședință foto la Marius Bărăgan și era mic-mic. Apoi am revăzut pozele de la botez, Cătălin Botezatu este nașul lui, pe scările de la Cașin (n.r. Mănăstirea Cașin) cu Alex mic, îmbrăcat tot în Versace, că așa l-a îmbrăcat nașul, la el în brațe. De la cât era, acum am ajuns să ne uităm la el în sus, că este foarte înalt. Nu îmi dau seama când au trecut anii. Pur și simplu nu îmi dau seama”, ne-a declarat Raluca, mai în glumă, mai în serios.

Alex are o relație la fel de frumoasă și cu tatăl lui, Vali Pungă
Alex are o relație la fel de frumoasă și cu tatăl lui, Vali Pungă

Raluca Bădulescu: „Alex nu îmi spune mamă”

Raluca le va fi recunoscătoare părinților ei toată viața pentru că au ajutat-o enorm cu creșterea și educația lui Alex, însă este conștientă de faptul că ea trebuie să fie cea care să-i asigure un viitor. La cei 19 ani, vârstă pe care a împlinit-o zilele trecute, tânărul s-a mutat deja singur.

„Are iubită. El stă singur. S-a mutat. Nu mai stă cu noi. Bine, el oricum a fost mai mult cu bunicii. Nu pot decât să le mulțumesc părinților mei pentru asta. Trebuie să recunosc că noi am fost părinți de weekend. Suntem părinți de weekend. Tocmai de aceea el ne și spune: Raluca, Florin, Vali. Alex nu îmi spune mamă”, a mai povestit Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

Raluca alături de soțul ei, Florin și de tatăl fiului ei, Vali Pungă
Raluca alături de soțul ei, Florin și de tatăl fiului ei, Vali Pungă

„Suntem cei mai buni prieteni. Eu învăț de la el”

Pe Raluca Bădulescu nu o deranjează că nu îi spune „mamă”, nu pentru că a fost doar mamă de weekend, ci pentru că mereu și-a dorit ca fiul ei să o considere cea mai bună prietenă și să nu se ferească niciodată de ea.

„Nici nu aș fi vrut să-mi zică altfel, mai ales acum. Suntem cei mai buni prieteni. Eu învăț de la el. Suntem în etapa în care eu sunt cea care învăț de la el. Știe foarte multe chestii despre muzică, modă, chestii, vocabular. Eu cred că trebuie să ține pasul cu tineretul nu să îi zic că știu eu mai bine, că îl învăț eu. În anumite chestiuni pot să-l consiliez dacă vine să mă întrebe, dar să știți că eu îl întreb pe el, pentru că aș vrea să fiu informată cu tot ceea ce se întâmplă acum”, a mai completat vedeta Kanal D.

Pe vremea când tânărul își petrecea vacanțele alături de Raluca și de soțul ei, Florin și de Vali Pungă, tatăl lui
Pe vremea când tânărul își petrecea vacanțele alături de Raluca și de soțul ei, Florin și de Vali Pungă, tatăl lui

Raluca Bădulescu: „Îi lasă mama lui ceva, dar se bucură și mama lui între timp”

Totuși, relația lor nu se poate baza doar pe una de prietenie. Căci în fond este cea care i-a dat viață și cea care are datoria de a-l ajuta și din punct de vedere financiar, nu doar moral. Așa că, Raluca Bădulescu a mers la un târg imobiliar pentru a achiziționa un apartament în Dubai. Această proprietate îi va aduce un venit constant fiului ei.

„Pentru noi toți dorim un viitor mai bun și dacă suntem încă tineri, vrem să profităm de ofertele spectaculoase pe care le oferă Dubaiul. Aș vrea să achiziționez o proprietate, proprietate care poate fi închiriată în momentele în care noi nu vom fi acolo. Este superb Dubaiul, iar proprietățile de acolo sunt absolut superbe. Ia gândește-te cum e să te trezești dimineața și să te gândești ce faci săptămâna viitoare și să spui că poți să mergi la tine acasă, în Dubai. Cum sună? Sunt câteva ore de zbor până acolo așa că nu te reține nimic.

Alex s-a mutat singur si are iubită
Alex s-a mutat singur si are iubită

„De ce să nu investim când avem o oportunitate, mai ales că e vorba și de viitorul copilului?”

La drept vorbind, dacă te urci în mașină și vrei să te duci la munte, faci mai multe ore, ca să nu mai zic dacă prinzi și trafic. De ce să nu investim când avem o oportunitate, mai ales că e vorba și de viitorul copilului? Îi lasă mama lui ceva, dar se bucură și mama lui între timp. Cred că o să fie oarece bătaie. Deja cred că o să ne organizăm pe săptămâni. Însă el având școală, noi avem mai mult liber decât el”, a mai declarat Raluca Bădulescu pentru EGO.ro, completând că proprietatea din Dubai va fi dată spre închiriere în cea mai mare parte a timpului.

„Nu vreau să mă mut de tot, doar când se poate să mai plecăm din când în când. Pentru că noi mai avem și Madridul, unde locuiește Vali (n.r. Vali Pungă, tatăl fiului ei) și trebuie să ne împărțim. Așa că mă voi împărți între București, unde este proiectul meu de suflet și unde este viața mea alături de familia Kanal D, Dubai și apoi Madrid. Se poate mai bine de atât?”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
5.6 42 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *