Raluca Bădulescu ne-a mărturisit câte kilograme a ajuns să cântărească la 47 de ani. De ce îi interzic medicii să își schimbe acum implanturile EXCLUSIV

În ultimii ani, Raluca Bădulescu a oscilat în greutate, a trecut și printr-o operație de micșorare a stomacului, iar în momentul de față are o talie de invidiat. 
Raluca Bădulescu ne-a mărturisit câte kilograme a ajuns să cântărească la 47 de ani. De ce îi interzic medicii să își schimbe acum implanturile EXCLUSIV

Jurata show-ului „Bravo, ai stil!” (Kanal D) s-a cântărit recent și ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru EGO.ro, care este adevărata ei greutate. Câte kilograme cântărește la 47 de ani și dacă este o coincidență? O să vă surprindă întrebarea, dar stați să vedeți răspunsul!

Câte kilograme are Raluca Bădulescu? A răspuns chiar ea!

Raluca Bădulescu s-a învârtit mereu printre designerii de top, fotomodele și manechine, însă niciodată nu a putut participa la prezentările de modă. Până acum. După ce, ani la rând, le-a invidiat pe cele cu o siluetă aproape anorexică, iată că Raluca Bădulescu a ajuns și ea în aceeași situație.

„Bună, mă cheamă Raluca și am 47 de kilograme. M-am cântărit ieri (nr. joi) și am trimis poza unor prieteni și să vezi ce mi-a zis Pungă (n.r. Vali Pungă, tatăl fiului ei), dacă vreau să ajung ca Celine Dion. I-am zis că da, cu vocea ei și cu averea ei. Problema este că la vârsta ei, Celine Dion este un băbău nasol. Eu nu am zis că sunt Miss Universe la față, dar mai degrabă o prefer pe Donatella Versace. Averea nu mă deranjează nici a uneia, nici a celeilalte, dar între Celine Dion și Donatella Versace, vreau Donatella. Dacă am de ales”, a povestit Raluca Bădulescu plină de admirație.

Raluca Bădulescu le-a trimis poze prietenilor, după ce s-a cântărit
Raluca Bădulescu le-a trimis poze prietenilor, după ce s-a cântărit

A rămas cu leziuni la plămâni, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19

După operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme, însă odată cu kilogramele pierdute și bustul ei a avut parte de o transformare. Astfel că, la momentul respectiv, ea a apelat la medicul estetician pentru a-i elimina surplusul de piele, dar și pentru a-i micșora sânii și a-i umple cu proteze de silicon pentru o formă mai plăcută. Raluca vrea să apeleze din nou la serviciile chirurgului estetician pentru o altă intervenție la nivelul bustului.

„Să știi că voiam să-mi fac bustul mai mic, dar am avut Covid. Jur! Am făcut o variantă Delta, pentru că eu trebuia să fiu cu moț. Nu am vrut să fac un „banal” Omicron, trebuia să fac ceva mai dramatic, să vină cu Salvarea, să se deschidă porțile. Sincer acum. Am fost la Matei Balș și chiar vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au ocupat de mine pentru că, după 5 zile de tratament, vă jur, m-au trimis mai sănătoasă decât fusesem înainte să am Covid. Deci „rachetă nucleară” sunt tratamentele, ei sunt geniali, iar medicii sunt extraordinari”, ne-a mai povestit Raluca.

Din păcate, Raluca nu a făcut o formă ușoară a bolii și a rămas cu leziuni la plămâni.

„Am făcut o chestie cu plămânii, iar dacă mai stăteam două zile acasă ajungeam la ATI. Am avut noroc că m-am dus la timp, în concluzie 30% din plămâni sunt afectați. Nu poate să mă bage în anestezie generală, ca să poată să-mi facă un bust nou”, ni s-a mai confesat jurata de la „Bravo, ai stil!”.

Medicii i-au interzis Ralucăi Bădulescu să își schimbe implanturile
Medicii i-au interzis Ralucăi Bădulescu să își schimbe implanturile

Poartă haine măsura XXS

Raluca Bădulescu aproape că nu mai are nimic din vechea Raluca, iar cei care o știu doar de pe micul ecran abia dacă o recunosc când o văd întâmplător pe stradă. De la spate, Raluca pare o puștoaică de 20 de ani. Vedeta TV a ajuns să îmbrace haine mărimea extra-extra small, iar bustul proeminent îi dă mari bătăi de cap din acest punct de vedere.

„Nu le fac mici de tot, dar un pic mai mici. Avem o problemă cu hainele că în talie avem XXS, da, da, XXS, iar bustul e prea mare. Sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele. Eu acum am 47 de ani, anul acesta fac 48 și vreau să am 47 de kilograme, la 48 de ani, 48 la 48 și dacă mă fac de 60 de kilograme, la 60 de ani e perfect”, a mai povestit Raluca pentru EGO.ro.

Raluca Băduleascu nu vrea ca lumea să creadă că se înfometează și că aceasta este calea pentru a obține silueta mult visată. Ea a recunoscut că mănâncă mult mai puțin decât o făcea înainte, însă în continuare are în geantă mici gustări. „Am în geantă un covrig și doi biscuiți”, ni s-a confesat ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.7 53 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *