Raluca Bădulescu, vedeta cu cea mai mică talie din România: „Nici mie nu îmi vine să cred”. De ce i se spune „Regina Regească” EXCLUSIV

Jurata de la ”Bravo, ai stil!” ne-a povestit cum s-a ales cu titulatura de ”Regină Regească”
Raluca Bădulescu, vedeta cu cea mai mică talie din România: Nici mie nu îmi vine să cred. De ce i se spune Regina Regească EXCLUSIV

Raluca Bădulescu pare că nu se mai oprește din slăbit și vrea să le ia locul fotomodelelor, pe podium. Jurata de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D), care a ajuns să aibă cea mai mică talie din showbizul autohton, a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu și-a imaginat că va ajunge la această performanță.

„Regina este un termen pe care eu i l-am adresat lui Teo Trandafir”

În ultimii ani, Raluca Bădulescu s-a ales cu titulatura de „Regină regească”, apelativ pe care îl folosește și în show-urile la care participă în calitate de DJ. Cu toate acestea, jurata de la „Bravo, ai stil!” ne-a mărturisit că acest termen i-a fost atribuit după ce ea l-a folosit ca un alint pentru Teo Trandafir.

„Regina este un termen pe care eu i l-am adresat lui Teo Trandafir. Acum câțiva ani de zile, chiar de ziua mea, Teo mi-a făcut o surpriză splendidă la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Mi-a adus un buchet de flori în direct la „Teo Show”, noi fiind la filmări la „Bravo, ai stil!”. Pentru Teo Trandafir am inventat termenul de „regină regească”. Apoi acest termen mi s-a atribuit într-un mod greșit mie, era destinat ei. Dacă a rămas la mine, atunci Teo este ”Împărăteasa Împărătească” pentru că trebuie să fie undeva mai sus”, a povestit Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

„Întotdeauna o regină se răsfață la salon și la shopping”

Cu toate acestea, de ani buni, oamenii o supranumesc „regină regească”, astfel că cel puțin pe 10 mai, când se sărbătorește „Ziua Regalității”, are dreptul să se simtă ca o adevărată regină.

„Tu ai văzut că astăzi (n.r. 10 mai) Regina Angliei a lipsit de pe tron? Dacă ea a lipsit, eu nu aveam cum să lipsesc de la evenimentul din această seară. Nici cu temperatură nu aveam cum să lipsesc. Mai ales că sunt foarte onorată pentru acest premiu. Știți că mie îmi place ceea ce fac și sunt fericită când primesc laude, felicitări pentru ceea ce fac”, ne-a mai povestit Bădulescu, pentru care o zi de răsfăț este una în care merge la salon sau face shopping.

„Întotdeauna o regină se răsfață la salon și la shopping. Eu cu Alexandra (n.r. administratora salonului de înfrumusețare care i-a acordat premiul) suntem prietene de 15 ani, iar la salon mă duc dintotdeauna și pentru totdeauna. Îi doresc să țină cât mai mulți ani și să-l țină deschis până noaptea târziu pentru că noi avem ore de noapte”.

Raluca Bădulescu

Are parte în continuare de bullying

De „Ziua Regalității”, Raluca Bădulescu a primit și premiul pentru „Vedeta cu cele mai impresionante schimbări de look”, premiu ales de public și decernat în cadrul evenimentului ce a aniversat 10 ani de activitate a unul salon de înfrumusețare din București.

Raluca nu este doar vedeta cu cele mai impresionante schimbări de look, ci și vedeta care a reușit să slăbească considerabil, iar la 47 de ani a ajuns să aibă o talie mai mică decât multe tinere de 20 de ani.

„Nici mie nu îmi vine să cred. Vă spun sincer. Nu speram vreodată, indiferent că am făcut eforturi să slăbesc, să țin dietă etc. Dar niciodată nu am crezut că o să reușesc să slăbesc atât de mult. Am noroc că acum se poartă diversitatea și mă încadrez la limita de vârstă pentru că, altfel, la dimensiuni să știi că am 85 de centimetri la șold, 59 în talie, iar la bust am mai mult, dar acolo să fie primit că doar nu puteam să fiu ca o scândură”, a mai declarat Raluca pentru EGO.ro.

În momentul de față, deși este în cea mai frumoasă etapă a vieții ei și are silueta la care visa, Raluca primește în continuare foarte multe critici, poate chiar mai multe decât atunci când avea 130 de kilograme și i se reproșa că nu face nimic să scape de ele.

„Îmi scrie lumea pe Instagram din alea: zici că te-au dezgropat, zici că ești vie, chestii din astea. Dar oricum nu mă mai afectează. Când ești gras nu e bine, când ești slab nu e bine. Oricum o dai nu e bine. Deci concluzia e bine când nu e bine, ca să ne înțelegem”, ne-a mai spus vedeta Kanal D.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *