Raluca Dumitru, despre cea mai grea emisiune la care a participat: „Am ajuns la 48 de kilograme. Am fost foarte judecată de oamenii de acasă” VIDEO EXCLUSIV

Raluca Dumitru: ”Important este să te simți bine în pielea ta”

Raluca Dumitru a participat atât la “Survivor România”, cât și la “Bravo, ai stil!”, astfel că fanii au putut să o urmărească în diverse situații. Frumoasa brunetă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre cele două emisiuni. Se pare că aceasta a slăbit mai mult în timpul filmărilor pentru show-ul de modă.

Raluca Dumitru, dezvăluiri despre emisiunile în care a participat

Raluca Dumitru este extrem de iubită de fanii săi, astfel că le-a oferit numeroase surprize atunci când a participat în diferite show-uri. Ea ne-a mărturisit că “Bravo, ai stil!” a făcut-o să își depășească limitele, încercând mereu să vină cu ținute cât mai bune:

“Survivor (n.r. a fost pe sufletul ei). Să știi că spuneam că Bravo este pistol cu apă, dar a fost foarte greu, atât psihic, cât și fizic. Am petrecut foarte multe ore muncind pentru “Bravo, ai stil”, am avut repetiții peste repetiții, două gale pe săptămână, probe la croitorie, probe cu stilistul. Du-te după materiale, alege materialele, du-te la probe, du-te la repetiții. De dimineața până seara eram ca un titirez, dintr-o parte în alta a Bucureștiului. La Survivor am ajuns la 49 de kilograme, iar la Bravo la 48. Deci îmi revenisem. M-am întors de la Survivor, îmi revenisem. Am început în septembrie filmările pentru Bravo, iar până în martie am ajuns la 48 de kilograme.”

Citește și: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” îi dă mari bătăi de cap Ralucăi Dumitru. Cum a ales între concurenții Răzvan Botezatu și Ruxy. „Mi-ar plăcea să se înțeleagă și să-și ia apărarea unul altuia” VIDEO EXCLUSIV

S-ar întoarce la Survivor

De asemenea, în timp ce se mai gândește dacă s-ar întoarce la show-ul destinat modei, la Survivor România s-ar duce oricând. Totuși, vedetei îi lipsesc anumite momente de la filmări, mai ales pentru că i-a plăcut foarte mult ceea ce făcea:

“La Survivor da, m-aș duce cu ochii închiși. La Bravo trebuie să mă mai gândesc. Psihic și fizic eram foarte obosită. Îmi plăcea ceea ce fac, este foarte frumos să te aranjezi, să porți ținute pe care nu le porți peste tot. Vorbeam cu Ilinca și îi ziceam că ne simțim speciale, trebuie să ne bucurăm de fiecare moment că o să îi ducem lipsa. Așa este. Când mai văd câte o ținută spectaculoasă, spun: “Pe asta o purtam la Bravo dacă mai eram!”. Sunt ținute pe care chiar nu poți să le porți oriunde. Din punctul acesta de vedere, da, îmi lipsește. Știu deja ce greșeli am făcut, ce nu aș mai face dacă m-aș duce. Este un plus pentru mine faptul că am fost.”

Citește și: Câți bani a câștigat Vica Blochina, în urma participării la Survivor România 2023. A petrecut 4 săptămâni în competiție

Raluca Dumitru despre “Survivor România” și “Bravo, ai stil!”
Raluca Dumitru

Ce spune despre Ilinca Vandici: “Este foarte deșteaptă”

În același timp, Raluca Dumitru a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa Ilincăi Vandici. Aceasta a lăudat-o și pe Raluca Bădulescu. Ea ne-a mărturisit ce sfaturi a primit de la cele două vedete, care i-au spus să nu se schimbe în timpul filmărilor:

“Îmi place foarte mult de Ilinca, este exact pe stilul și genul meu de persoană. Practic, mă regăsesc în ea. Îmi place că este foarte deșteaptă, foarte deschisă. Nu prea se băga pentru că, totuși, ea este moderator. Singurul sfat pe care mi l-a dat, la prima emisiune filmată la Bravo, a fost să fiu exact așa cum sunt eu, sinceră, deschisă, dar și să spun lucrurilor pe nume, în față, să nu mă feresc, să nu mă ascund. Acesta a fost singurul sfat pentru că ea știe cum sunt eu. De Raluca Bădulescu îmi place, o cunosc, este foarte mișto ca și om. Mai vorbeam. Și ea îmi spunea să fiu cum sunt eu.”

Citește și: De ce și-a înșelat Jorge soția. Concurentul de la Survivor a dezvăluit motivul: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele standarde ale lui”

“Am fost foarte judecată de oamenii de acasă”

Raluca Dumitru pune suflet în orice proiect și este extrem de sinceră. Totuși, ea a punctat că s-a luptat cu anumite critici din partea oamenilor care se aflau în spatele micilor ecrane:

“Uneori ești înțeleasă greșit atunci când ești prea sinceră sau când spui anumite lucruri pe față. Am văzut asta și la Survivor, dar și la Bravo. Am fost foarte judecată de oamenii de acasă. Pentru că spuneam anumite lucruri pe față eram mincinoasă sau pentru că spuneam direct, la fel, nu era bine. Eram mahalagioaică, eram frustrată, eram invidioasă. Adică, oricum ești, nu mulțumești pe toată lumea. Important este să te simți bine în pielea ta, să faci lucrurile exact așa cum le simți. Eu am încercat să fiu mai rezervată, am văzut că nu este bine să spui chiar totul. Eu eram chiar foarte sinceră, dacă nu îmi plăcea o ținută, spuneam.

Nu era bine, eram judecată în mediul online prin comentarii. Dacă observam anumite lucruri pe care le făceau jurații, poate mi se părea că erau fete care, indiferent ce ținute aveau, primeau cele mai mari note și cele mai multe “Bravo, ai stil!”. Vedeam, totuși, diferența. Da, mă deranjeau lucrurile acestea și le spuneam, cu toate că nu știu dacă trebuia neapărat să le spun. Se spune că trebuie să înveți din greșeli, dar nu știu dacă aș putea să mă abțin dacă aș merge și a doua oară. Eu sunt genul care spune ceea ce vede.”

Video: Dorin Marinuș

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *