Raluca Dumitru împlinește 36 de ani. Ce petrecere de pomină le pregătește celor 40 de invitați: “M-am gândit să pun și o temă” VIDEO EXCLUSIV

Și-a invitat la chef și prietenii de la ”Bravo, ai stil!” și de la ”Survivor”

Raluca Dumitru va împlini 36 de ani, pe 16 noiembrie. Înainte de ziua ei de naștere, vedeta tv ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre petrecerea de pomină cu 40 de invitați, pe care o pregătește la ceas aniversar. Raluca se gândește să propună și o temă pentru ineditul eveniment.

Raluca Dumitru, despre petrecerea organizată de ziua ei de naștere

Raluca Dumitru este extrem de implicată în organizarea petrecerii pe care o pregătește de ziua ei de naștere. Vedeta a invitat la chef și foști colegi de la emisiunile tv la care a participat, printre care “Survivor” și “Bravo, ai stil”:

“Urmează ziua mea miercurea viitoare și sunt cu pregătirile, fac o petrecere cu prietenii apropiați, cu colege de la anumite emisiuni, ”Bravo!”, ”Survivor”. Sunt în pregătiri. Să știi că sunt foarte implicată, toată lumea îmi spune: “Domne, zici că venim la nunta ta, nu la ziua ta!”. Uite că sunt, vreau să iasă foarte bine”.

La ce temă s-a gândit

Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” și “Survivor” s-a gândit să vină cu o temă care are legătură cu emisiunea destinată stilului, nu cu show-ul extrem de dur, mai exact ținută Vogue. În acest fel, opțiunile sunt nelimitate pentru cei 40 de invitați:

“Poate mai mult de la “Bravo, ai stil!” vreo ținută, vreo temă, dar nu de la Survivor. De acolo, nu, clar nu. Să știi că m-am gândit să pun și o temă, mă gândeam să fac ținută Vogue. M-am gândit că ai mai multe șanse și găsești mult mai repede o ținută pentru că este gama largă atunci când e vorba de Vogue. Până acum, am 40. (n.r. invitați) Sper să nu ajung la mai mulți. Alții fac botez cu 40 de persoane. Am zis să o fac restrâns, dar vin și din partea aia, dar și din cealaltă. Nu am chemat chiar pe toată lumea”.

Ce își dorește

Când vine vorba despre cadouri, Raluca Dumitru recunoaște că a fost întrebată de prietene ce anume își dorește de ziua ei. Vedeta, care o să împlinească 36 de ani, susține că pune pe primul loc sănătatea, căci lucrurile materiale pot să fie obținute în timp:

“Asta m-au mai întrebat și prietenele, ce îmi doresc de ziua mea, ce cadou vreau să îmi ia. Uite, în momentul de față, nu știu dacă îmi doresc ceva anume, cred că sănătatea este pe primul loc. Lucrurile materiale, știi cum e, le poți lua poate imediat sau poate peste ceva timp, dar sănătatea este cea mai important”.

Raluca Dumitru împlinește 36 de ani
Raluca Dumitru împlinește 36 de ani

“Sunt disperată după shopping, mi-aș cumpăra în fiecare zi”

La fel ca multe femei, vedeta îndrăgește cumpărăturile, astfel că și-ar cumpăra în fiecare zi genți sau pantofi. În cazul în care invitații vor să îi facă vreo surpriză, ar putea să îi aducă o pereche de pantofi de la un brand internațional cunoscut:

“Eu, recunosc, sunt disperată după shopping, mi-aș cumpăra în fiecare zi. Genți, pantofi, da, le vreau. Oricât de multe am, tot mai vreau și cred că așa suntem noi, majoritatea femeilor. Vreau niște pantofi, vreau o geantă. Pantofi negri cu cristale, Mach & Mach sau Jimmy Choo. Glumesc. Nu glumesc. (râde) Da, neapărat să vină cu cadoul pe care mi-l doresc”.

Video: Dorin Marinuș

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.