Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor scurta anul acesta vacanța de Revelion. „Anul trecut eram ușor frunză în vânt” VIDEO EXCLUSIV

Cei doi îndrăgostiți vor petrece Revelionul într-o destinație însorită

Pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu ultimele luni au fost ușor incerte, căci ambii sunt extrem de orgolioși și încăpățânați astfel încât șicanele au fost la ordinea zilei. Cu toate că au stat despărțiti o perioadă, asta și din cauza faptului că au fost în renovări, iar Ramona nu mai suporta dezastrul din casă și s-a mutat înapoi în apartamentul ei de burlăciță, cei doi au trecut peste orice fel de neînțelegeri și s-au ținut de planul inițial, acela de a sărbători împreună trecerea dintre ani. Așa cum au făcut-o de când formează un cuplu, cei doi logodnici au ales și de această dată o destinație exotică și s-au îmbarcat împreună cu destinația Mexic.

Ce planuri au Ramona Olaru și Cătălin Cazacu pentru Revelion

În ultimii ani, Cătălin Cazacu alegea să muncească în noaptea de Revelion, însă o altfel de muncă, căci organiza petreceri românești în Zanzibar pentru turiștii care își petreceau Sărbătorile pe exotica insulă. După ce s-a logodit cu Ramona Olaru, prioritățile și planurile s-au schimbat, iar acum nu vrea decât să se bucure de zilele libere în compania ei și a prietenilor apropiați.

De aceea în momentul de față cei doi sunt împreună în Tulum, Mexic, însă nu pentru a munci, ci pentru a se distra împreună. Atât Cazacu, cât și Ramona au declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că au muncit intens tot anul, ambii având emisiuni matinale în trustul Antena.

„După cum bine știi amândoi muncim”, ne-a declarat Cătălin Cazacu, completat imediat de Ramona Olaru.

„Eu munceam mai mult anul trecut, el nu. El nu era în program zilnic”, ne-a spus și tânăra despre faptul că anul acesta vacanța nu se va lungi pe parcursul a câtorva luni bune, așa cum îi place sportivului, ci va fi una mai scurtă, dar intensă.

„Anul trecut eram ușor frunză în vânt. Acum nu mai sunt „frunză în vânt”, acum sunt la program și eu. Dacă nu știți de la 10, la 12 în fiecare zi pe Antena Stars”, a mai declarat Cătălin Cazacu pentru EGO.ro.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Au ținut în secret destinația de vacanță

Cei doi au ținut în secret destinația de Revelion, nu neapărat pentru că nu știau nici ei unde vor ateriza, ci pentru că își doreau să nu mai creeze valuri și să riște să rămână fără bilete de avion. Toată lumea știe că sportivul organizează niște petreceri de pomină și atunci când se implică 100% distracția atinge cote maxime, astfel că mulți români aleg să-l urmeze și să ia parte la evenimentele lui.

Ramona Olaru: În plan avem să plecăm iar în vacanță. Nu în țară.

Cătălin Cazacu: Dar nici foarte departe.

Ramona: Cum nu foarte departe?

Cătălin: Gen pe partea cealaltă de Glob.

Citește și: Ce ar fi făcut Ramona Olaru dacă nu ajungea în televiziune: “Oricând puteam să devin soția unui cioban de la stână sau să lucrez la ferma de vaci” VIDEO EXCLUSIV

Ramona: Exact. Dacă până acum cel mai lung zbor pe care l-am avut a fost de 12-13 ore, probabil acum ajungem la 20 de ore de zbor. O să ne ducem undeva și mai departe. Abia aștept să luăm biletele. Încă nu spunem unde pentru că se lege. Nu vrem să spunem până nu luăm și biletele, pentru că este foarte greu să mai găsești zboruri și să nu ne entuziasmăm prea repede. Sperăm să fie bine. Undeva cu soare pot să spun.

Ne-au declarat cei doi cu ceva timp înainte de a se hotărî ca anul 2023 să-i prindă în Tulum, Mexic.

„S-ar putea Revelionul să-l luăm doar pentru noi”

Din fericire pentru Ramona, care a avut luni destul de dificile alături de Cazacu, iar asta din cauza faptului că renovările apartamentului unde vor să locuiască împreună au înnebunit-o de cap, iar Cătălin nu a făcut prea multe eforturi pentru a finaliza mai repede lucrările, după cum singură a declarat, anul acesta, Cazacu nu va mai organiza niciun fel de petrecere pentru turiști.

„Avem evenimente împreună. În sensul că facem evenimente împreună. Nu știm ce facem de Revelion, în sensul că muncim atât de mult și s-ar putea Revelionul să-l luăm doar pentru noi. Corect”, a mai declarat Cătălin Cazacu pentru EGO.ro, moment în care Ramona Olaru a răsuflat ușurată.

„În sfârșit”, a spus tânăra, auzind că în această vacanță prezentatorul TV i se va dedica în exclusivitate. Singura „problemă” este că ambii sunt nevoiți să se reîntoarcă mai repede pe meleaguri mioritice, față de anii trecuți, căci atât Ramona, cât și Cătălin prezintă emisiuni de divertisment în cadrul aceluiași trust.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *