Răsturnare de situaţie. Fostul soţ al tinerei din Timişoara, audiat de poliţişti

Încadrarea juriridică a morții celor doi copii a fost schimbată
Răsturnare de situaţie. Fostul soţ al tinerei din Timişoara, audiat de poliţişti

Ies la iveală noi detalii în cazul anchetei tinerei mămici din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje împreună cu copiii ei. Încadrarea juridică în dosarul morții minorilor a fost schimbată. De asemenea, anchetatorii l-au audiat pe fostul soț al Iuliei, bărbatul cu care urma să se recăsătorească peste doar câteva săptămâni.

Fostul soţ al tinerei din Timişoara a fost audiat de polițiști

Gestul Iulianei, o tânără mămică în vârstă de 32 de ani din Timișoara, a șocat o țară întreagă. Ea a ales să își pună capăt zilelor și s-a aruncat marți de pe acoperișul unui bloc de 10 etaje împreună cu cei doi copii ai săi, un băiețel de 3 ani și o fetiță de 6.

Anchetatorii încearcă să elucideze misterul morții celor trei persoane și vor să afle care a fost motivul pentru care femeia a recurs la acest gest necugetat. Printre cei audiați de polițiști se numără și fostul soț al femeii, bărbatul cu care urma să se recăsătorească peste doar câteva săptămâni.

Cei doi s-au despărțit în 2020, iar Iuliana a încercat să își refacă viața în alături de un alt bărbat, pe nume Marcel. Relația lor nu a mers, iar femeia a revenit la fostul ei soț. Acesta din urmă s-a întors în țară la mijlocul lunii aprilie, iar pe data de 19 au depus actele pentru a se recăsători civil.

Inițial, cununia ar fi trebuit să aibă loc pe 28 aprilie, dar bărbatul, plecat la muncă în Austria, nu s-a putut întoarce în țară. Astfel evenimentul a fost amânat.

După primele cercetări în cazul morții celor trei persoane, anchetatorii au deschis un dosar de omor din culpă. Ulterior, însă, polițiștii au schimbat încadrarea jurirică în cazul decesului minorilor într-un dosar de omor, potrivit Antena3.ro. În cazul femeii s-a păstrat încadrarea de omor din culpă.

Soacra tinerei din Timișoara, declarație șocantă: „A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel”

Elisabeta, soacra tinerei decedate, a făcut declarații tulburătoare, miercuri, în cadrul unei emisiuni televizate. Femeia este șocată de cele întâmplate și a precizat că Iuliana nu avea niciun moiv pentru care să fi recurs la un astfel de gest necugetat.

Mama soțului Iulianei avansează ipoteza potrivit căreia Marcel, fostul iubit al tinerei, ar fi împins-o de pe acoperișul blocului. Femeia susține că în ultima vreme acesta „o teroriza foarte mult”.

„Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi”, a spus soacra Iuliei, tânăra mamă care s-a sinucis, potrivit spynews.ro.

Elisabeta a afirmat că bărbatul a continuat să o amenințe cu toate că Iuliana i-a spus că vrea să încheie relația.

„Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou. A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu. Ea era o mamă care își iubea foarte mult copiii”, a mai spus soacra Iuliei în cadrul aceleiași emisiuni.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
6 72 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • kyhgtfwee

    ea ca psiholoaga anonima, cu fost sot amarat care munceste in starinatate, n a stiut sa scoata bani adevarati de la afacerist; era dependenta de altii; nu era bagata in seama; botoxata; suferea saraca; feisbucul o fortza sa si tina o imagine falsa de implinita; varianta usoara: ramanea cu fostul sot, facea copii cu cine voia cat el era la munca, cunostea afaceristi cati voia prin prism muncii ei; concluzie ei ii trebuia bani de fapt; d aia fetele zic ca vor un barbat mai frumos ca dracu..da sa aiba cascavalul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *