Războiul câștigat de Anamaria Prodan în fața lui Laurențiu Reghecampf. Ce s-a decis în instanță, și-a câștigat acest drept

Anamaria Prodan: „Numele meu, cu care am făcut istorie de-a lungul anilor"

Anamaria Prodan a mai obținut o victorie împotriva fostului soț, Laurențiu Reghecampf. După ce instanța a acceptat cererea de divorț, iar cei doi sunt oficial doi oameni liberi, a mai fost luată o decizie.

Războiul câștigat de Anamaria Prodan în fața lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a dorit încă de la început să păstreze numele de Reghecampf deoarece așa o știu mulți oameni și ar dura foarte mult timp să schimbe toate actele. Laurențiu Reghecampf nu a fost de acord cu această dorință, însă instanța a decis altceva. Așadar, impresara va purta în continuare numele Reghecampf.

„Numele meu, cu care am făcut istorie de-a lungul anilor, este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimic și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan
Războiul câștigat de Anamaria Prodan în fața fostului soț

Laurențiu Reghecampf s-a ales cu poprire pe conturi pentru neplata pensiei alimentare

Potrivit avocatului Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf nu a plătit niciodată pensie alimentară de când el și celebra impresară au pus punct relației dintre ei. Astfel, acum, antrenorul s-a ales cu poprire pe conturi din cauza neplății pensiei alimentare.

„Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară! E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit nici un ban copilului lui, nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minimă alimentară. Datorită acestui fapt, lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi. Avem încă două căi de apel!”, a declarat avocatul Anamariei Prodan.

La scurt timp după pronunțarea divorțului, Laurențiu Reghecampf a declarat că despărțirea de Ana nu schimbă dragostea sa pentru Bebeto. Astfel, antrenorul l-a asigurat pe fiul său că va fi în continuare alături de el și îl va iubi necondiționat.

“Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți timp de 15 ani. Cei doi s-au despărțit în urmă cu aproximativ doi ani. Cunoscutul antrenor formează un cuplu cu Corina Caciuc, alături de care are un băiețel.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.