Răzvan Fodor exclude să ajungă în aceeași situație ca personajul său din serialul ”Bravo, tată”: ”Trebuie să fii foarte prost ca bărbat” VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluiri exclusive

După o pauză de doi ani, Răzvan Fodor revine pe platourile de filmare ale unui nou serial de televiziune, ”Bravo, tată!”, însă într-un rol în care puțini și-l imaginau. Actorul a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că îl provoacă acest personaj, deși tipologia lui este una pe care nu și-ar dori-o să o aibă nici măcar în rândul amicilor. Și nu pentru că ar fi un personaj malefic, ci pentru că Fodor are alte principii de viață.

Răzvan Fodor, despre rolul din serialul ”Bravo, tată”

Răzvan Fodor îl intepretează pe Gioni, un influencer al cărui vis este să devină o vedetă celebră, care, la un moment dat, se trezește cu un copil la ușă despre care i se spună că este al lui. Revenirea lui Răzvan Fodor pe micul ecran este după o pauză de doi ani, însă, de această dată, în postura de protagonist.

”Îmi era dor. Îmi este dor și drag să muncesc, mai ales în condiții de genul ăsta: gașcă, prieteni, aceeași gașcă de producție, casting mișto, oameni pe care îi cunosc și, mai mult decât atât, comedie. Este prima comedie în care joc. Am mai jucat în alte seriale mici chestii umoristice, dar nu comedie și mă bucur teribil”, ne-a povestit Fodor, completând că producătorii l-ar fi văzut și în postura personajului intepretat de Liviu Vârciu:

”Dacă nu greșesc, dar asta trebuie să ne spună producătorii, știu că am dat casting și pe rolul lui Mario, adică al lui Liviu Vârciu. Dacă îmi mai aduc bine aminte. Dar este mai bine influencer. E mult spus influencer. Este un pârât, dacă oamenii mai înțeleg termenul ăsta. Deci acest Gioni pe care eu îl interpretez este un pârât, o vedetă wanabe, care cumva a strălucit vag acum 30 de ani prin showbiz-ul ăsta și el crede cu tărie că lumea îl știe și el este chiar șmecher”.

”Fătălău ca ăsta nu are cum să fie în Berceni”

Culmea este că, deși nu îi place această tipologie în viața de zi cu zi, i-a fost extrem de ușor să intre în personaj și să-și ia repere pentru construirea lui.

”N-aș vrea să fiu răutăcios. Nu dăm nume. Dar în ziua de azi sunt mulți Gioni. Îi vezi peste tot, îi vezi pe pagini de Instagram cu sute de mii de fani și nu-i știe nimeni. Nu sunt arogant și nu sunt rău. Îi vezi că încearcă. E foarte mișto să încerci, dar de aici până la a crede că faci ceva sau ești cineva este distanță foarte mare. Tot urmărindu-i pe ăștia, pentru că îți apar, sunt peste tot, mi-a fost ușor să conturez personajul”, a mai povestit amuzat Răzvan Fodor pentru EGO.ro, completând că a adus și ceva îmbunătățiri de la el, însă nu dintre cele căpătate din Berceni, cartierul copilăriei sale:

”O să fac o comparație. Acum 25 de ani s-a deschis acest Credidam, care este organizație care ne strânge și nouă drepturile și ne mai aruncă și nouă niște bănuți de două ori pe an. Punguța cu doi bani. Acum 25 de ani m-am înscris și pe vremea aia se plătea aderarea. Am plătit o taxă și am fost artistul 800, ceva de genul, în România. Prin anii ăia erau maximum câteva mii, 3-4000. Am fost la o întrunire acum vreo patru ani când am aflat că sunt peste 35.000 de artiști înscriși acolo. Acum vin și te întreb, că eu sunt un om al statisticilor, unde sunt toți oamenii ăștia? Și atunci e normal că îi ai în jurul tău, îi vezi și este ușor să-i copiezi. Am mai adus și ceva mici îmbunătățiri de la mine, de la Fodor, și a ieșit acest personaj. Berceniul nu are ce să caute în personaj. Fătălău ca ăsta nu are cum să fie în Berceni. Gioni este un fătălău”.

”Trebuie să fii prea prost să ți se întâmple asta”

În viața reală, Răzvan Fodor a fost unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, iar în momentul de față se numără printre actorii extrem de îndrăgiți de public. Așa că, de-a lungul timpului, a avut o sumedenie de admiratoare, iar faptul că a devenit celebru pe când avea 25 de ani și existau multe femei care roiau în jurul lui, nu s-ar exclude ca ideea din serial să se adeverească și în realitate.

”M-am gândit pentru că povești există. În jurul meu, nu cu mine. Numai că trebuie să fii prea prost să ți se întâmple așa. Adică să mă ierte Dumnezeu, sunt sigur că s-a întâmplat, dar trebuie să fii foarte prost ca bărbat”, a povestit în stilul caracteristic actorul.

Până una alta, Răzvan Fodor are o fiică minunată împreună cu Irina Fodor, care este la vârsta la care nu prea pare așa amuzată de ipostazele cu tatăl ei la televizor.

”Știți povestea când mă întrebam eu ce o să zică fii-mea că mă vede îmbrăcat în flamingo, în sirenă și toate cele. Acum a văzut un promo cu mine îmbrăcat în Albă-ca-Zăpada și a zis: nu din nou. Acum e adolescentă, dar mă rog, înțelege cumva convenția”, a mai completat amuzat Răzvan Fodor pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *