Trucul folosit de Irina Fodor pentru un păr frumos și sănătos. Ce mască naturală obișnuiește să își aplice, ingredientele sunt la îndemâna oricărei femei

Așa trebuie să procedezi și tu.
Trucul folosit de Irina Fodor pentru un păr frumos și sănătos. Ce mască naturală obișnuiește să își aplice, ingredientele sunt la îndemâna oricărei femei

Irina Fodor este una dintre cele mai iubite figuri din lumea televiziunii. Prezentatoarea fermecătoare de la „America Express” a sărbătorit recent cei 35 de ani, dar se pare că trecerea timpului nu a avut un impact semnificativ asupra aspectului ei fizic. Cu o siluetă de invidiat, o piele impecabilă și mândrindu-se cu un păr natural pe care nu l-a vopsit niciodată, Irina Fodor continuă să-și impresioneze admiratorii.

Ce secrete de frumusețe are soția lui Fodor

Irina Fodor pare mereu la fel de impresionantă ori de câte ori apare în spațiul public. Cu siguranță, prezentatoarea acordă o atenție deosebită propriei sale înfățișări și recurge la mici trucuri pentru a-și menține atât pielea, cât și părul într-o formă impecabilă. Când vine vorba de păr, Irina a dezvăluit că nu a fost nevoie să folosească vopsea, deoarece nu a avut niciodată fire albe.

Trucul folosit de Irina Fodor pentru un păr frumos și sănătos
Trucul folosit de Irina Fodor pentru un păr frumos

„Nimic complicat: demachiere obligatorie, cremă hidratantă, câte o cură cu serum, din când în când și zâmbet în fiecare zi.

Sunt norocoasă, până la vârsta asta nu au apărut încă firele albe, așa că nu am fost nevoită să îl vopsesc. Cu toate astea, îl hrănesc din când în când cu o mască naturală, pe care o prepar eu în casă din miere de albine, ulei de măsline, banană și ou crud”, a spus frumoasa prezentatoare, potrivit Unica.ro.

Citește și: Irina Fodor a plecat la America Express 2024. Cum a fost surprinsă la aeroport, toți au rămas uluiți când au văzut ce și-a luat cu ea

Cu Irina Fodor ne reîntâlnim la America Express

Sâmbătă, 21 octombrie, a debutat cel de-al șaselea sezon al celebrului reality-show „America Express – Drumul Soarelui”. Nouă echipe, compuse din 18 concurenți curajoși, au început aventura vieții lor, desfășurată în locații precum Columbia, Ecuador și Argentina, iar Irina Fodor a acordat un interviu în care a oferit mai multe detalii despre noul sezon.

Vezi și: Cu ce se ocupa Irina Fodor, până să ajungă prezentatoarea emisiunii America Express. Detalii pe care puțini fani le știu despre ea

„Eu ca eu, dar să vedeți ce or să vă surprindă concurenții sezonul acesta! Vă spun din start că sunt cei mai rapizi concurenți din toate sezoanele de până acum. Au intrat în cursă cu o poftă nebună de a câștiga, iar asta s-a văzut în fiecare zi din America Express.”, a mărturisit Irina Fodor.

Concurenții au trăit experiențe de neuitat

Ei bine, în cadrul acestui reality-show, cei 18 concurenți au experimentat momente memorabile. Pe lângă probele care le-au testat forța fizică, capacitatea de concentrare și răbdarea, aceștia au trebuit să străbată și zone periculoase în care numele celebrului traficant Pablo Escobar încă rămâne un nume sonor și inspiră teamă.

Te poate interesa și: Ce studii are Irina Fodor, prezentatoarea America Express. Puțini știu că aceasta este de fapt meseria ei de bază

„Pe lângă concurenți, o să vă surprindă locurile prin care am trecut: Medellin, Comuna 13- locuri unde numele de Pablo Escobar încă are ecou, Valle de Cocora-locul cu cei mai înalți palmieri din lume, Cali-capitala muzicii salsa, Quito, Guayaquil-unele dintre cele mai periculoase orașe din Ecuador, El mitad del mundo-locul unde se întâlnesc cele două emisfere ale Pământului, cele mai amețitoare înălțimi-ajungem până la 4000 de metri altitudine, cele mai spectaculoase peisaje și experiențe: suntem primiți în sânul unui trib amazonian.

Totul culminează cu o finală-spectacol, acasă la marele Messi, în Buenos Aires, Argentina. Nu mai spun de capriciile mamei Natură, care ne-a tot ținut pe jar: de la cutremure, la activitate vulcanică intensă, la alunecări de teren, lucruri care au adăugat și mai multă tensiune pe traseul nostru.

A fost un sezon foarte bogat în trăiri puternice, un sezon în care am trăit multe senzații tari și în care am avut parte de o extra-doză de adrenalină pe care sunt convinsă că o vor sesiza și cei din fața televizoarelor.”, a mai mărturisit Irina Fodor, conform Click.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *