Răzvan Raț recunoaște că a avut momente când se credea invincibil. ”Faima plus banii sunt foarte greu de gestionat”. Cum a reușit să nu-și piardă controlul VIDEO EXCLUSIV

Detalii neștiute

Multă lume ajunge să invidieze stilul de viață al vedetelor: actorilor, sportivilor de succes sau artiștilor, fără să se gândească că de multe ori aceștia ajung să plătească un preț pentru celebritatea lor. Mulți dintre ei nu reușesc să gestioneze această faimă și ajung să decadă brusc. Fostul fostbalist Răzvan Raț a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că a fost pe linia subțire dintre faimă și eșec, însă a reușit cumva să gestioneze toată situația.

Răzvan Raț, despre cum te poate schimba succesul: „Începi să ai prea multă încredere în tine, să fii foarte ”umflat”

Din afara situației lucrurile par roz și chiar ividiate de toată lumea, însă în fața faptului împlinit lucrurile nu mai sunt atât de simple. Ne-o spune chiar unul dintre antreprenorii de la ”Imperiul Leilor”, care s-a numărat printre cei mai adulați jucători de fotbal din România, dar și unul dintre cei mai bine plătiți.

”Problema sportivilor apare atunci când câștigă foarte mulți bani și în același timp apare faima, apare acest succes din punct de vedere sportiv și atunci faima plus banii sunt foarte greu de gestionat. În momentul în care ești și un sportiv de succes, în același timp ai un salariu mult peste media a ceea ce este în jurul tău începe, așa cum spun eu, să nu mai ai loc pe ușă. Începi să ai prea multă încredere în tine, să fii foarte ”umflat”. Sincer să vă spun este extrem, extrem de greu de gestionat această situație a sportivilor care și câștigă bine și sunt și sportivi de succes”, ne-a declarat Răzvan Raț, completând că momentele de faimă și de adulare din partea publicului sunt cu două tăișuri și cine are un caracter mai slab poate cădea în partea cealaltă a baricadei.

”E ca atunci când ieși pe stradă și cineva vrea să facă poze cu tine. Ești recunoscut, lumea vrea să stea de vorbă cu tine pentru performanțele tale sportive, lucrurile astea sunt extrem de greu de gestionat”.

Citește și Cine sunt investitorii de la Imperiul Leilor, sezonul 4. Răzvan Raț se alătură echipei de la Pro TV

”E foarte ușor de pierdut controlul”

Investitorul de la ”Imperiul Leilor” recunoaște că și el a fost în acea categorie, însă din fericire pentru pe o perioadă scurtă de timp. De-a lungul timpului Răzvan Raț a fost căpitanul echipei naționale de fotbal, dar a activat și la cluburi de renume precum Șahtior Donetk, West Ham United, PAOK Salonic, dar și echipe din România precum Rapid, FCM Bacău sau ACS Poli Timișoara.

”Mi s-a întâmplat și până când nu am avut pe cineva care să mă tragă de urechi și să mă ancoreze în realitate de fapt am fost și eu acolo. E foarte ușor de pierdut controlul”, a mai povestit celebrul sportiv.

Printre cele care au contribuit la ancorarea lui cu realitatea s-a numărat și soția lui, Iulia, pe care a cunoscut-o în perioada când juca la Șahtior Donetk, perioadă despre care spune că a fost una dintre cele mai bune din punct de vedere profesional. Iar în clipa în care a venit pe lume fiica lui, Nicole Rativna, nu a mai fost loc absolut deloc de vreun fel de fiță. Acum viața lui se împarte între familie și mediul de afaceri, iar petrecerile le-a înlocuit cu activitățile cu familia.

”Mie îmi plac câinii. Am avut un Rottweiler de concurs, adică e cu totul diferit de Pomeranian. Dar acest cățel Pomeranian este mai mult al fiicei mele, decât al meu. Practic este al familiei, dar mai mult al ei. În niciun caz nu o să mă vedeți pe mine plimbându-l pe afară”, a mai povestit Răzvan Raț pentru EGO.ro despre cum se desfășoară o parte din timpul lui.

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *