Reacția lui Săndel Bălan, după ce a aflat că Andreea Antonescu e din nou însărcinată: ”I-am fost ca un tată. Am sunat-o să o felicit! Poate va avea un băiețel!” EXCLUSIV

Săndel Bălan, fostul impresar al trupei Andre, împlinește mâine 59 de ani

Săndel Bălan, fostul impresar al trupei Andre, a păstrat o legătură strânsă cu Andreea Antonescu, după decesul tatălui ei, Gheorghe Antonescu, fiindu-i aproape și la bine, dar și în momentele mai delicate ale vieții. La aflarea veștii că celebra artistă va fi din nou mămică, Săndel Bălan și-a manifestat entuziasmul, ba chiar am aflat de la el că Andreea Antonescu, mămică de fetiță, și-ar dori un băiețel: ”Am sunat-o ca s-o felicit. Ea mereu a spus că i-am fost ca un tată”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro, Săndel Bălan.

Andreea Antonescu a anunțat că e însărcinată: ”A doua minune din viața mea!”

Andreea Antonescu a dat, la începutul lunii august, vestea cea mare că va fi din nou mămică, printr-un mesaj emoționant, pe conturile sociale, la care a adăugat și poză cu burtica de graviduță:

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe conturile sociale.

Solista are și o fetiță, pe Sienna (11 ani), din căsnicia cu Traian Spak, cu care se află în proces de divorț.

Săndel Bălan: ”Își dorește pereche. Are o fetiță, poate va fi băiețel!”

Vestea l-a bucurat enorm și pe Săndel Bălan, fostul impresar al trupei Andre, care a sprijinit-o adesea pe Andreea Antonescu:

”Am aflat că Andreea este însărcinată. Bravo ei! După decesul lui Gheorghe Antonescu, tatăl ei, eu i-am fost ca un tată, chiar ea a declarat asta. M-am purtat foarte frumos cu ea, la spectacolele Andre, eu am preluat toate activitățile trupei, căci înainte de tragedie le aveam împărțite cu tatăl ei. Doamne ajută, își dorește să aibă pereche! Are o fetiță, poate va fi băiețel! Am felicitat-o că va fi din nou mămică! Am o relație bună și cu mama ei, Mioara, ținem legătura permanent”, ne-a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru Ego.ro

Sandel Bălan, alături de fiica lui și de Andreea Antonescu
Sandel Bălan, alături de fiica lui și de Andreea Antonescu

Ce spune despre fiica lui, Andreea Bălan, care a revenit de la filmările pentru „America Express”

Săndel Bălan susține că încă nu s-a întâlnit cu fiica lui, Andreea Bălan, de când aceasta a revenit din competiția  „America Express” (Antena 1), pentru care a filmat, timp de două luni, în Mexic, Guatemala și în Columbia, și unde a făcut echipă cu Andreea Antonescu:

”Nu pot spune dacă fiica mea a slăbit sau nu, în concurs. Eu stau la Ploiești, ea, la București, o să o vizitez, mi-e tare dor de ea! I-am văzut pozele pe conturile sociale, dar în poze sau la tv mereu pari ceva mai plin, nu reflectă realitatea”, ne-a mai zis Săndel Bălan, care mâine împlinește 59 de ani.

Andreea Antonescu și fiica ei
Andreea Antonescu și fiica ei

Săndel Bălan, afectat de caniculă: ”Cu căldurile astea m-am cam dereglat!”

Săndel Bălan își continuă activitatea artistică, înregistrează în studioul său muzical din Ploiești și compune piese pentru cântăreții consacrați, dar și pentru cei aflați la început de drum. Susține însă că, vara aceasta, din cauza caniculei, s-a descurcat foarte greu cu întâlnirile cu artiștii, pentru colaborări:

”Cu căldurile astea m-am cam dereglat, au fost și 38 și 39 de grade Celsius, exagerat de cald și în Ploiești. Am mai ieșit seara din casă, în parcuri sau la terase, dar și dimineața, până în ora 12.00. În studio trebuia să stau cu aerul condiționat pornit și nu îmi făcea deloc bine. Bine că au revenit ploile!”, ne-a mai povestit Săndel Bălan, pentru Ego.ro

9 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.