Reacțiile dure nu se mai opresc după finala America Express 2023. De ce au luat foc românii: “Cea mai slabă din toate edițiile”

Ce au avut de reproșat internauții

Scris de: Daoud Andra

29 Dec. 2023

Sezonul 6 al emisiunii America Express a ajuns la final, iar Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat competiția. Finala a fost urmărită cu sufletul la gură de telespectatori, însă deznodământul a generat reacții dure în rândul publicului. Mulți au considerat că trofeul ar fi trebuit să ajungă la frații Eram.

Reacții după finala America Express 2023

După 10 etape și mai bine de două luni petrecute pe Drumul Soarelui, aventura America Express a ajuns la final. În ultima etapă s-au confruntat echipele formate din Sânziana Negru și Laura Giurcanu, pe de-o parte, și Alexia și Aris Eram, pe de altă parte. În urma probelor din etapa finală, Laura și Sânziana au fost primele care au ajuns la Irina și, astfel, au pus mâna pe trofeu și pe premiul de 30.000 de euro.

Citește și: Alexia Eram, schimbare îndrăzneață după America Express. A îmbrăcat cea mai frumoasă rochie și fanii au copleșit-o cu laude: “Ești minunată”

Victoria lor a fost lăudată de unii dintre fanii emisiunii, dar au existat și voci care au spus că Alexia și Aris ar fi trebuit să fie câștigătorii sezonului. Frații Eram s-au bucurat de foarte multă popularitate pe parcursul show-ului, iar chimia dintre ei i-a cucerit pe telespectatori. Mai mult, unii fani ai emisiunii au spus că a fost ”cea mai slabă finală din toate edițiile”, supărați că trofeul nu a ajuns la cine și-ar fi dorit ei.

”Adevărul e că am sperat până în ultimul moment că zvonurile sunt false și că ați câștigat de fapt voi. Felicitări ‘les Formidables’! Voi ne-ați câștigat inimile!”

”Ați câștigat infinit mai mult decât țoapele alea. Și sunteți infinit mai mult, educația nu se mai câștigă acum, vorba ceea, o ai, n-o ai, dai la poartă …”

”Dezamăgitor final… pentru mine voi sunteți adevărații câștigători!”

Citește și: “A fost ceva între tine și Aris Eram la America Express?”. Laura Giurcanu a dat în sfârșit cărțile pe față. Mulți au fost curioși să afle asta

”Voi ați câștigat mai mult! Tot publicul, toți oamenii care au urmărit această emisiune! Asta spune mult mai mult decât cei 30.000€”

”Sunteți cea mai tare echipă din toate sezoanele care au fost până acum la Asia/America Express! Sunteți exemplu pentru generația voastră”

”Ele au câștigat emisiunea, dar voi ați câștigat un loc în inimile noastre” – au fost câteva dintre comentariile publicate pe rețelele sociale.

Aris și Alexia Eram

Câți bani au câștigat Alexia și Aris Eram, la America Express

Parcursul fraților Eram în competiție le-a adus o mulțime de fani în rândul telespectatorilor și pe internet, dar și sume consistente în conturi. Toate echipele de concurenți au fost plătite în funcție de onorariul negociat la plecare, dar și de parcursul în competiție. Presa românească a scris că Alexia și Aris au fost printre cei mai bine plătiți concurenți din acest sezon de America Express.

Citește și: Câți bani au primit Sânziana Negru și Laura Giurcanu, câștigătoarele America Express 2023

Fiecare dintre cei doi concurenți ar fi încasat, potrivit informațiilor din presă, câte 2.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Astfel, după cele 10 etape pe Drumul Soarelui, Alexia și Aris au plecat acasă mai bogați cu câte 25.000 de euro fiecare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *