Recunoști fetița din imagine? A ajuns una dintre cele mai apreciate vedete din România

Vedeta a făcut publice mai multe imagini din copilărie

Din când în când vedetele mai umblă la cutia cu amintiri și scot de acolo imagini nemaivăzute. Recunoști fetița din imagine? În prezent este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi.

Recunoști fetița din imagine? Vedeta a făcut publice mai multe imagini: „Am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi”

În fotografie este chiar Andreea Marin, vedeta care, deși a trecut prin foarte multe provocări în viață, a demonstrat că se ridică de fiecare dată și merge mai departe. În urmă cu câteva luni, Andreea Marin a publicat mai multe fotografii din copilăria ei. A publicat și un mesaj foarte emoționant. Atunci vedeta și-a dat seama că nu mai există nimeni mai în vârstă decât ea în familie și este timpul ei să ofere sprijin celor mai mici.

„Am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi… Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie, trebuie să fiu puternică și să mă bazez pe mine, să ofer eu sprijinul meu când e nevoie de el, dar nu am cui să-l cer, decât în rugile mele, căci bunii mei de odinioară nu mai sunt…”, a scris Andreea Marin.

Mii de fani i-au scris mesaje Andreei Marin și au felicitat-o pentru faptul că este o femeie puternică.

Cum o cheamă pe Andreea Marin în buletin. Puțini știu asta

Pe Andreea Marin o mai cheamă și Violeta, nume pe care l-a purtat și mama sa. Fosta prezentatoare TV i-a pus acest nume și fiicei ei, în memoria mamei sale. Vedeta și-a pierdut mama când avea doar 9 ani, iar faptul că a crescut fără ea a marcat-o profund.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, toate cele trei căsnicii încheindu-se cu divorț. În prezent vedeta formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu de mai bine de cinci ani. Pentru relația lor, bărbatul a făcut și sacrificii, cum ar fi faptul că a renunțat la serviciul din străinătate pentru a sta în România, alături de iubita lui.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.