Regele Charles și Camilla, la un pas de divorț. Scandalul uriaș dintre cei doi soți care a pus pe jar Familia Regală. Regina Elisabeta a intervenit imediat

Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce s-au căsătorit
Regele Charles și Camilla, la un pas de divorț. Scandalul uriaș dintre cei doi soți care a pus pe jar Familia Regală. Regina Elisabeta a intervenit imediat

Camilla reprezintă în prezent un sprijin important pentru regele Charles al III-lea. Chiar dacă acum lucrurile par în regulă, au fost perioade când s-au confruntat și cu probleme. Spre exemplu, în trecut, Regele Charles și Camilla au fost la un pas de divorț.

Regele Charles și Camilla, la un pas de divorț. Ce a făcut regina Elisabeta a II-a imediat

Charles și Camilla au avut o aventură atunci când el era căsătorit cu prințesa Diana. După doi ani de la moartea ei, Charles și Camilla și-au făcut povestea publică. Ulterior, în 2005, s-au căsătorit. Potrivit unor persoane apropiate, lucrurile au început să se înrăutățească peste câțiva ani.

Atunci, Camilla ar fi amenințat „de ciudă, că va deversa secrete murdare despre monarhie”, susține o sursă, în timp ce o persoană din interiorul Palatului remarcă: „Lucrurile s-au înrăutățit atât de rău încât nici măcar nu mai puteau ascunde asta”, potrivit okmagazine.ro.

În scurt timp apăruse peste tot zvonul despărțirii dintre cei doi, însă atunci când regina Elisabeta a aflat, a pus imediat piciorul în prag: „Reginei i s-a povestit că soția fiului său pregătește o acțiune de divorț, așa că imediat Camilla a fost chemată într-o audiență privată la Buckingham Place”. Imediat după intervenția reginei, Charles și Camilla și-au rezolvat problemele, însă tensiunile au rămas în continuare între Camilla și William și Harry. Cei doi considerau că ea are rol în dispariția mamei lor, Diana.

„Și-a băgat ghearele și nu l-a lăsat nicio clipă pe tată meu”, i-a spus William unui prieten în urmă cu mulți ani. „De aceea a murit mama – pentru că a fugit la Paris în loc să fie în siguranță cu familia ei”.

Ulterior, William a acceptat-o pe Camilla după ce a văzut cât de importantă este pentru tatăl lor, Charles: „William a acceptat-o ​​pe Camilla după ce și-a dat seama ce înseamnă ea pentru tatăl său”.

Cine a fost, de fapt, marea iubire a lui Charles

Totul s-a întâmplat înainte de căsnicia cu prințesa Diana. Lucia Santa Cruz era istoric și scriitoare și tocmai își prezentase cartea „Trei eseuri despre femeile chiliene”. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt și i-a prezentat-o chiar și reginei Elisabeta. Din păcate, relația lor a fost imposibilă. Coroana britanică are reguli foarte stricte în ceea ce privește căsătoria, iar una dintre ele este că femeia sau bărbatul trebuie să fie protestant, iar Lucia era catolică, așa că Charles ar fi trebuit să renunțe la coroană.

8.9 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Boagiu Constantina

    Mi-a plăcut articolul! A încercat să creioneze un mic tablou al întamplărilor din viața personajelor care s-au intersectat cu Regina si Fiul ei care au condus Regatului Unit al Marii Britanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.