Regina Elisabeta are un telefon mobil criptat. Îl folosește pentru a suna doar două persoane. Cine sunt acestea

Majestatea Sa, Regina Elisabeta deține un telefon criptat care este utilizat pentru a suna doar câteva persoane.
Regina Elisabeta are un telefon mobil criptat. Îl folosește pentru a suna doar două persoane. Cine sunt acestea

Regina Elisabeta are un telefon mobil criptat, care este disponibil pentru discuta doar cu două persoane. Având în vedere statutul Reginei, n-ar trebui să ne mire acest aspect. Sunt foarte puțini oameni în lume care au acces direct la Regină, din motive evidente de securitate.

Cu toate acestea, iată că Majestatea Sa are două persoane cu care vorbește în mod regulat la telefon. Este de la sine înțeles că Regina nu este o persoană obișnuită, așa că nu poți doar să ridici telefonul pentru a reuși să o contactezi.

Conform publicației Mirror, există reguli stricte pentru oricine dorește să o contacteze. S-ar putea crea o amenințare uriașă de securitate dacă cineva ar putea ajunge cu ușurință la monarh. Din fericire, tehnologia a evoluat mult în ultimii ani, ceea ce înseamnă că Majestatea Sa poate acum să aibă un telefon mobil personal protejat împotriva hackerilor. Folosește acest dispozitiv doar pentru a contacta două persoane. MyLondon raportează că Regina are două persoane cu care vorbește în mod regulat pe telefonul ei mobil. Acestea nu sunt neapărat persoanele la care te-ai putea aștepta.

Regina Elisabeta are un telefon mobil criptat

Expertul regal Jonathan Sacerdoti a spus că cele două persoane care au acces la regal prin mobilul ei sunt fiica ei, Prințesa Anne și managerul ei de curse, John Warren. Vorbind cu Royally US, Sacerdoti a explicat: „Se pare că regina are două persoane cu care vorbește cel mai mult pe telefoanele ei. Se pare că are, de asemenea, un telefon mobil despre care se spune că este Samsung, dotat cu criptare anti-hacker de către MI6. Aceste măsuri au fost necesare pentru ca nimeni să nu-i poată pirata telefonul. Dar cei doi oameni pe care îi sună cel mai mult se spune că sunt fiica ei Prințesa Anne și managerul John Warren.”

Regina și fascinația pentru cursele de cai

Se spune că regina este prietenă foarte apropiată cu Warren, care este căsătorit cu sora contelui de Carnarvon, Lady Carolyn Warren. Aceștia dețin și conduc herghelia de la castelul Highclere. Perechea a fost deseori văzută discutând și râzând la evenimente. În cadrul acestora, Warren și-a lăudat recent un apropiat pentru că a fost inclus în QIPCO British Champions Series Hall of Fame, pentru dedicarea față de creșterea cailor. El a spus: „Bănuiesc că regina va avea multă mândrie interioară că este invitată în Hall of Fame. Contribuția reginei la curse și reproducere derivă dintr-un angajament pe viață. Dragostea ei pentru cai și bunăstarea lor vine cu o înțelegere profundă. De ceea este necesar a crește și a antrena un pursânge.”

Este recunoscută deja fascinația Majestății Sale de neclintit pentru toți caii, de aceea își manifestă de fiecare dată interesul pentru a susține aceste evenimente.

Citește și despre secretul longevităţii Reginei Elisabeta. Alimentele pe care suverana nu le-a consumat niciodată până la 96 de ani

7.3 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.