Secretul longevităţii Reginei Elisabeta. Alimentele pe care suverana nu le-a consumat niciodată până la 96 de ani

Află care este secretul longevității Reginei Angliei. Ce alimente mănâncă și ce fel de mâncare nu ar consuma niciodată.
Secretul longevităţii Reginei Elisabeta. Alimentele pe care suverana nu le-a consumat niciodată până la 96 de ani

Secretul longevităţii Reginei Elisabeta are legătură cu stilul de viață sănătos și o dietă atent aleasă. Ajunsă la vârsta venerabilă de 96 de ani, Regina Elisabeta este un model de urmat în privința unui stil de viață sănătos. De aceea, este inevitabil să nu ne întrebăm ce fel de alimente mănâncă Regina pentru a-și menține sănătatea.

Darren McGrady, un fost bucătar în bucătăriile regale a făcut câteva dezvăluiri despre dieta Reginei. În mare, aceasta consumă aproximativ aceleași alimente în majoritatea zilelor.

Secretul longevităţii Reginei Elisabeta

Ceaiul mai întâi de toate. După cum știu majoritatea oamenilor, regina Elisabeta preferă ceaiul Earl Grey. Brandul preferat de ceai este, se pare, Twinnings, o cunoscută companie engleză care furnizează ceai în întreaga lume. McGrady nu a dezvăluit dacă Regina Elisabeta obișnuiește sau nu să bea și o ceașcă de cafea proaspătă dimineața. Însă, în privința micului dejun, Regina Elisabeta preferă să fie cât mai simplu. Se pare că un bol de cereale Special K cu câteva fructe asortate este masa ei de preferată pentru a începe ziua cum trebuie. La ocazii speciale, se presupune se răsfața și cu puțină omletă și somon afumat.

Reginei îi place în mod special un gin și un cocktail Dubonnet înainte de a-și lua masa de prânz. În urma acestui fapt, s-a spus că Regina Elisabeta preferă pește sau pui la grătar. Tinde să stea departe de amidon în special la mesele de prânz. Regina iubește peștele cu spanac sau dovlecei. În ceea ce privește puiul, îl preferă la grătar, însoțit de o salată.

La masa de seara, Regina Elisabeta preferă prăjitură de biscuiți cu ciocolată pentru ceaiul ei de după-amiază înainte de a lua cina. În stilul obișnuit, cu mâncăruri simple, cina urmează aceeași formulă ca și prânzul. Preferă carnea și legumele simplu gătite. Are la dispoziție și friptură de fazan sau de căprioară, dacă Regina dorește. În privința desertului, alături de ciocolată, Regina se bucură și de câteva căpșuni sau piersici la desert. Și pentru a termina, regina Elisabeta servește un pahar din cea mai bună șampanie.

Alimentele pe care suverana nu le-a consumat niciodată

Există alimente pe care Regina Elisabeta a II-a nu le mănâncă niciodată. În această categorie se înscriu sandvișurile sau alte alimente care au formă pătrată sau au o margine ascuțită. Într-un interviu pentru Hello! Magazine, bucătarul familiei regale a dezvăluit că acest obicei alimentar este asociat cu o credință străveche. „Regalitățile nu servesc niciodată sandvișuri pătrate, deoarece tradiția spune că oricine le oferă mâncare cu margini ascuțite încearcă să răstoarne tronul Angliei.”

Citește și obiceiuri regale pe care orice femeie ar trebuie să le respecte. Ce face Regina Elisabeta pentru a se menţine sănătoasă.

sursa foto: Facebook.com

 

7.3 29 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.