Regina Elisabeta avea un mare complex fizic. Nu își lăsa niciodată la vedere această parte a corpului în public

Totul s-a aflat în timpul unei ședințe foto
Regina Elisabeta avea un mare complex fizic. Nu își lăsa niciodată la vedere această parte a corpului în public

Fără dar și poate regina Elisabeta a fost una dintre cele mai apreciate persoane din lume. A fost monarhul cu cea mai lungă domnie, iar statutul pe care îl avea îi oferea o putere uriașă. Există însă un detaliu mai puțin știut despre regina Elisabeta, acela că avea un complex fizic.

Regina Elisabeta avea un mare complex fizic

Regina Elisabeta a II-a a trecut prin multe situații de-a lungul domniei sale. Chiar dacă a fost iubită de foarte mulți oameni și apreciată pentru stilul său, regina Elisabeta avea un mare complex fizic. În urmă cu mai bine de 20 de ani, în timpul Jubileului de Aur, a avut loc o ședință foto specială. Fotograful John Rankin Waddell a vorbit despre întâlnirea avută cu Elisabeta a II-a.

În timpul ședinței respective, regina Elisabeta a II-a și-a arătat complexul fizic pe care îl avea. Nimeni nu știa despre el. Rankin Waddell a dezvăluit că monarhului nu-i plăceau mâinile sale și prefera să nu-i fie fotografiate.

”Am primit un bilet extraordinar din partea ei, mi s-a spus că fotografia pe care am realizat-o eu se număra printre fotografiile ei preferate. Și cred că e adevărat, pentru că în imaginea aceea râdea pe bune. (…) Nu am mai simțit așa ceva, acea aură. Era foarte amuzantă încă din momentul în care am pășit în încăpere. I-am spus că vreau să o fotografiez ținând în mâini o sabie, însă mi-a spus franc: ”Nu-mi plac mâinile mele.” Iar eu i-am spus ceva de genul: ”Asta e, asta e tot ce primești dacă ții sabia.”, după care am izbucnit în râs. Mi-a plăcut că era foarte, foarte amuzantă. Am avut o chimie bună”, a povestit fotograful.

De ce regina Elisabeta a II-a nu a mai dorit să își vopsească păru

Numele secret al Reginei Elisabeta pe care îl folosea când se caza la hoteluri

Atunci când călătorea în diferite zone ale lumii și trebuia să se cazeze la un hotel, regina Elisabeta folosea un alt nume, unul secret. O astfel de practică este des întâlnită printre vedetele internaționale. Vedetele folosesc pseudonime pentru a-și proteja intimitatea și a sta cât mai departe de paparazzi și de ochii curioșilor. Suverana de 96 de ani avea de o pază extrem de strictă în călătoriile sale, dar pentru un plus de siguranță rezervările hotelurilor unde se caza erau făcute sub un alt nume.

Astfel, numele pe care și-l atribuia suverana în călătoriile sale era ‚Sharon’, un substitut de la ‚Sovereign’, care înseamnă ‚cel care deține puterea sau suveranitatea politică supremă’”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.2 77 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *