Regina Elisabeta, în mare pericol. Un impostor deghizat în preot a reuşit să se infiltreze în garda regală

Regina Elisabeta a II-a a fost în mare pericol, după ce soldații de la Castelul Winsdor nu au verificat cu atenție un bărbat deghizat în preot.
Regina Elisabeta, în mare pericol. Un impostor deghizat în preot a reuşit să se infiltreze în garda regală

Regina Elisabeta a fost în mare pericol, după ce soldații de la Castelul Winsdor nu au verificat cu atenție cine intră. Această gafă a uimit pe toată lumea, ținând cont că vorbim despre cei care păzesc cel mai vechi și mare castel locuit din întreaga lume.

Regina Elisabeta, în mare pericol după ce un bărbat deghizat în preot s-a inflitrat în garda regală

Regina Elisabeta a II-a a fost în mare pericol, după ce un individ îmbrăcat în preot a intrat în cazărmile Armatei Regale, care se află lângă castel. Totul s-a întâmplat săptămâna trecută.

Cum s-a întâmplat? Impostorul deghizat în preot a spus că este un prieten al preotului de la unitate și, surprinzător, soldații l-au lăsat să intre fără a face verificări suplimentare: acreditare sau vreun act de identitate, potrivit thesun.co.uk.

Cum au devenit soldații de la castelul Winsdor suspicioși

De asemenea, bărbatul a susținut în fața soldaților că a fost instruit ca pilot care testează scaunul de catapultare din avioanele de luptă. După multe povești inventate, acesta a intrat și a petrecut o noapte în cazarma ofițerilor.

“A apărut la poartă, s-a prezentat și a pretins a fi un prieten de-ai preotului unității. A fost invitat în interior și i s-a oferit mâncare. Peste câteva ore a ajuns să bea cu ofițerii în bar, spunea povești și soldații se bucurau de prezența lui. Abia când a vorbit despre modul în care testa scaunul de catapultare băieții au devenit suspicioși”, ar fi declarant o sursă pentru cei de la TalkTV.

Când a sunat, în sfârșit, alarma la castelul Winsdor?

Totul s-a aflat a doua zi dimineață, când, la Castelul Reginei Elisabeta a II-a, a început să sune alarma de securitate. După ce a fost identificat, bărbatul nu a fost arestat. În schimb, Ministerul Apărării a lansat o anchetă de urgență cu privire la încălcarea securității. Potrivit thesun.co.uk, individul ar fi fost cunoscut de poliția locală cu probleme de sănătate mintală.

Castelul Winsdor este unul dintre cele mai mari edificii ale Angliei. Turiștii sunt atrași de acesta deoarece este locul preferat al Reginei Elisabeta. Milioane de turiști merg anual. Este cel mai mare și mai vechi castel locuit din lume.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *