Regina frumuseții are 75 de ani, dar arată de 20. Secretul care o ajută să nu îmbătrânească 

A devenit un trusim faptul că vârsta e doar un număr sau că suntem tineri dacă avem sufletul tânăr. Unii însă chiar dovedesc asta.

Când vorbim despre tinerețe vorbim despre oameni care au un aspect tânăr. Credem, în mod automat, că odată cu trecerea timpului, acest aspect tânăr se deteriorează. Așa e firesc, doar că unii cunosc trucuri care îi ajută să mențină acest aspect tânăr, până când nu mai are nicio legătură cu vârsta biologică. Regina frumuseții are 75 de ani, dar arată de 20.

Dacă e să judecăm după aspectul fizic, nu-i dai această vârstă

Și trucurile nu se referă doar la măști și tratamente cosmetice performante ori operații estetice. Există o femeie din Thailanda în vârstă de 75 de ani care ne poate păcăli oricând ca nu a ajuns încă nici la vârsta de 30 de ani, dacă e să judecăm după aspectul fizic.

Femeia a devenit virală pentru că, în ciuda faptului că are deja peste șapte decenii de viață, arată foarte tânără, sănătoasă și frumoasă. Acesta este un lucru pe care foarte puțini îl pot realiza, atunci când depășesc acestă vârstă.

A fost miss Univers în 1965

Aceasta este Apasra Hongsakula, o regină a frumuseții care a concurat la Miss Univers în 1965 și unde a reprezentat Thailanda. Femeia a surprins pentru că păstrează un fizic foarte estetic, precum și un aspect luxuriant și proaspăt.

Apasra Hongsakula
Apasra Hongsakula  Foto: Facebook/apasrahongsakula

Pe rețelele de socializare, femeia împărtășește câteva fotografii din tinerețe. Când avea 18 ani a participat la acest concurs de frumusețe la care a fost încoronată. Ea a adus în țara sa onoarea de a purta această mențiune care a făcut-o un personaj în tara lui.

Femeia s-a născut la Bangkok pe 17 ianuarie 1947. Ea a fost încoronată Miss Univers în 1965, arătând că prin frumusețea și talentul ei a reușit să convingă juriul că este cea mai frumoasă și mai potrivită pentru a purta prețioasa coroană.

Regina frumuseții are 75 de ani, dar arată de 20

Cum a reușit această regină a frumuseții în vârstă de 75 de ani să arate mai tânără ca niciodată? Asta se întreabă toată lumea.  În 2019, ea a împărtășit un interviu în care a povestit cum a reușit să se păstreze atât de bine. Femeia și-a dezvăluit secretele și se pare că nu sunt atât de complicate sau scumpe pe cât ar putea crede.

Se pare că Apasra nu are nicio intervenție chirurgicală. Dimpotrivă, a reușit să rămână așa datorită exercițiilor fizice și a unei alimentații bune.

Regina frumuseții are 75 de ani, dar arată de 20 și a fost ambasador pentru Ministerul Turismului thailandez și s-a căsătorit cu verișorul reginei Sirikit, așa că este considerată ca făcând parte din familia regală, notază viviendoencasa.mx.

3 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.