Regina Letizia, apariție spectaculoasă. Ce ținută deosebită a purtat la parada militară de Ziua Națională a Spaniei

Cum s-a îmbrăcat Regina Letizia de Ziua Spaniei.
Regina Letizia, apariție spectaculoasă. Ce ținută deosebită a purtat la parada militară de Ziua Națională a Spaniei

Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei au participat ieri la parada și sărbătorile anuale de Ziua Națională de la Madrid. Lor li s-a alăturat fiica lor mai mică Infanta Sofia pentru parada de pe Plaza de Lima.

Cum era de așteptat, Regina Letizia a impresionat printr-o apariție plină de stil.

Regina Letizia, apariție spectaculoasă

Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei au adus un omagiu drapelului național spaniol, când au sărbătorit alături de popor steagul național.

Regina Letizia, apariție spectaculoasă
Regina Letizia, apariție spectaculoasă

Pentru această ocazie, Regina Letizia a optat pentru o rochie elegantă verde mentă. Rochia a fost confecționată dintr-o țesătură transparentă. Croiala clasică i-a subliniat talia și mânecile clopot cu fante mari, i-au scos în evidență brațele. Rochia a fost cambrată pe talie și fusta de lungime medie i-a adăugat un plus de rafinament.

Rochia Letiziei a fost denumită rochia cu buline Nanda de către designerul de modă spaniol Vogana. Regina a asortat rochia cu o pereche preferată de stilettos albi de la Magrit și un clutch alb asortat. Geanta a fost de la același brand, Magrit, iar Letizia a mai fost văzută purtând-o și în trecut. Numiți Dalits Pumps, pantofii sunt, de asemenea, un element de bază din garderoba Letiziei, în timp ce rochia a fost purtată pentru prima dată.

Regina Spaniei și-a completat look-ul cu o pereche de cercei lungi cu perle și inelul ei preferat de aur în formă ovală. Părul a fost prins într-un coc jos, cu o ușoară cărare laterală.

În privința machiajului, aceasta a preferat look-ul natural obișnuit cu rimel negru, fard de pleoape portocaliu ars și ruj roz deschis. Fanii regali s-au grăbit să comenteze aspectul Letiziei și au fost impresionați de apariția reginei.

Cum a decurs parada de Ziua Spaniei

Regele Felipe a trecut în revistă trupele înainte de parada militară de către unitățile terestre ale Armatelor, Marinei, Gărzii Civile, Unității Militare de Urgență, Gărzii Regale, Forțelor și Corpurilor Securității Statului și diferitelor Organizații de Protecție Civilă și Securitate pentru Situații de Urgență.

Cunoscută și sub denumirea de Ziua Națională, ziua hispanicilor este o sărbătoare publică în Spania, în care regele Spaniei supraveghează ridicarea drapelului național spaniol în centrul Madridului Plaza de Lima și apoi conduce o paradă militară după ce a fost însoțit de prim-ministru.

Anul acesta, atât ridicarea drapelului, cât și o mică paradă s-au desfășurat fără nicio audiență publică la Palat. După paradă, Felipe și Letizia l-au primit pe prim-ministru, membri ai guvernului, militari și femei în Sala Tronului din Palatul Regal.

sursă foto: instagram.com

Citește și Regina Letizia a Spaniei, fabuloasă într-o rochie roșie. E departe de a fi un articol de lux. Cât costă ținuta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.4 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *