Regina Letizia a Spaniei, fabuloasă într-o rochie roșie. E departe de a fi un articol de lux. Cât costă ținuta

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie accesibilă toturor la un dineu oficial.
Regina Letizia a Spaniei, fabuloasă într-o rochie roșie. E departe de a fi un articol de lux. Cât costă ținuta

Regina Letizia a Spaniei se numără printre cele mai bine îmbrăcate personalități regale. Deși are acces la cele mai renumite haine de designer, deseori preferă piese vestimentare la de la branduri accesibile. Secretul apariției pline de stil constă în eleganță, dar și în combinațiile pline de stil.

Letizia a Spaniei, fabuloasă într-o rochie roșie

Alături de o piesă accesibilă introduce un accesoriu de designer, iar toată ținuta este definită de un machiaj perfect. Recent, a fost invitată să participe la o gală UNICEF, care a avut loc la New York. A punctat o nouă apariție spectaculoasă fără să poarte un articol de lux.

Regina Letizia a Spaniei, fabuloasă într-o rochie roșie
Regina Letizia a Spaniei, fabuloasă într-o rochie roșie

Regina Letizia a avut o întâlnire cu directorul executiv al UNICEF, Catherine Russell, ​​la New York. Pentru această ocazie a ales să poarte o rochie într-una dintre culorile ei preferate, roșu aprins. Letizia a Spaniei se bucură de un trai de lux, dar cu toate acestea preferă să nu epateze în privința brandurilor scumpe.

Aceasta a atras toate privirile purtând o rochie roșie, care poartă semnătura Zara, spre bucuria fanilor. Nu este prima dată când monarhul a preferat o ținută de ca acest brand accesibil tutror. Ca și în alte dăți, și acest model de rochie s-a epuizat rapid de pe site.

Pe lângă faptul că a atras atenția grație reginei, această piesă este foarte populară în sezonul de toamnă. Este o rochie roșie, drapată, fără mâneci care subliniază foarte bine talia. Rochia este un item al firmei spaniole Zara, în colaborare cu Narciso Rodriguez, un model clasic pe placul reginei.

Regina Spaniei a întors toate privirile într-o rochie Zara

Cu o croială de lungime medie, ușor cambrată, ținuta s-a potrivit perfect evenimentului. Pentru a completa apariția protocolară din cadrul întâlnirii, regina Letizia a purtat deasupra un sacou negru fără, revere. Blazerul a fost purtat peste umeri pentru a-i oferi acea notă de eleganță și rafinament. În privința coafurii, a preferat părul legat la spate într-o coadă de cal. În materie de accesorii a preferat o pereche de cercei ai firmei spaniole Gold & Roses, evaluați la 1.595 de euro.

Fanii i-au adorat ținuta și și-au exprimat admirația prin intermediul rețelelor sociale. „Magnifique”, a comentat cineva, în timp ce alt fan a spus: „Fabuloasă în rochia aceea roșie”, adăugând o inimă roșie. „O altă frumusețe de rochie”, „Este uluitor! Ea nu dezamăgește niciodată, elegantă și șic ca întotdeauna”, au fost doar câteva dintre mesajele postate în comunitățile online, care admiră stilul reginei.

Citește și Regina Letizia a Spaniei, apariție de senzație într-o rochie de doar 159 de lei. Cum arată ținuta

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *