Regula foarte ciudată pe care trebuie să o respecte Kate Middleton ca prințesa de Wales. Ce nu are voie să facă înaintea regelui Charles

Ce reguli noi trebuie să respecte Kate Middleton la palat.
Regula foarte ciudată pe care trebuie să o respecte Kate Middleton ca prințesa de Wales. Ce nu are voie să facă înaintea regelui Charles

Kate Middleton a primit titlul de Prințesă de Wales de când Regele Charles al III-lea când a urcat pe tron. În calitate de soție a moștenitorului, Prințul William, Kate este acum unul dintre cei mai în vârstă membrii ai familiei regale. Singura femeie din familie cu o poziție superioară este regina consoartă, Camilla Parker Bowles.

Regula foarte ciudată pe care trebuie să o respecte Kate Middleton ca prințesa de Wales

Odată cu această schimbare a titlului și cu o poziție mai înaltă în familie, cei din interior spun că viața prințesei Kate este una mai strictă. Iată 8 reguli de zi cu zi pe care Kate Middleton trebuie să le respecte și ce nu are voie să facă înaintea regelui Charles.

1. Kate Middleton nu poate vota la alegerile politice

Membrii familiei regale nu au voie să-și împărtășească opiniile politice cu publicul și trebuie să rămână neutri în afacerile guvernului britanic. Prin convenție, prințesei de Wales îi este interzis să meargă la urne pentru orice alegeri politice.
De asemenea, membrilor familiei regale li se interzice să candideze pentru funcții politice, așa cum a remarcat prințul Harry când s-a mutat în Statele Unite înainte de alegerile prezidențiale din 2020.

2. Fără selfie-uri cu Prințesa de Wales

Membrii familiei regale care lucrează se întâlnesc adesea cu publicul, în timp ce își îndeplinesc îndatoririle. Cu siguranță, în cadrul acestor întrevederi se întâlnesc și cu fanii entuziasmați care își doresc selfie-uri. Cu toate acestea, o strângere de mână și un salut este tot ceea ce pot primi fanii regali atunci când o văd pe Kate Middleton. Nu este permis să faci un selfie cu prințesa.

3. Kate Middleton nu are voie să dea autografe

Fanii încântați care ar dori un selfie dar și un autograf de la prințesa de Wales vor fi și ei dezamăgiți. Membrii familiei regale nu trebuie să semneze autografe, chiar dacă sunt rugați frecvent. Acest lucru se evită ​​din cauza riscului de copii și falsuri. Conform regulilor coroanei, Kate poate semna doar documente oficiale autorizate anterior de suveran.

4. Kate Middleton nu poate avea propriile conturi de social media

Prințesa de Wales este o fotografă pasionată, care adoră să facă fotografii cu copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Dar, spre deosebire de alte mame, Kate nu are voie să aibă propriile conturi de rețele sociale pentru a împărtăși imagini și videoclipuri din viața ei de zi cu zi sau orice altceva pe care ar dori să posteze. În schimb, Kate și William împărtășesc conturi comune de social media care sunt gestionate de personalul lor. Tot ceea ce se postează reprezintă o narațiune foarte elaborată de la biroul de PR al palatului.

5. Prințesa de Wales nu poate câștiga un salariu

Acestă regulă probabil nu este o surpriză, având în vedere că ducele și ducesa de Sussex au părăsit familia regală pentru a deveni independenți financiar. Membrii seniori care lucrează, precum Kate, nu au voie să profite de pe urma muncii lor sau să câștige un salariu de niciun fel.

6. Kate Middleton nu poate mânca crustacee

Prințesa de Wales are o siluetă atletică și beneficiază de bucătarii regali care îi prepară mese sănătoase în fiecare zi. Cu toate acestea, Kate și alți membri ai familiei regale nu au voie să mănânce crustacee din cauza riscului de intoxicație alimentară.

„Este o mișcare foarte sensibilă să renunți la consumul de fructe de mare atunci când ai îndatoriri publice. Nu vrem ca un membru al familiei regale să aibă o reacție severă la toxiinfecțiile alimentare, mai ales dacă se află într-un turneu în străinătate”, a explicat majordomul regal Grant Harold pentru revista Woman & Home.

7. Trebuie să respecte regula „nu mai mânca”

Referitor la mâncare, există o altă regulă pe care Kate trebuie să o respecte sau oricine mănâncă cu suveranul, de altfel. Când regele decide că a terminat masa, toți ceilalți trebuie să-l urmeze și să nu mai mănânce. Aceasta era o regulă de care regina Elisabeta era foarte conștientă și a demonstrat-o ​​cel puțin o dată.

8. Prințesa de Wales nu se poate culca înaintea regelui

Prințesa de Wales nu se poate culca când vrea. Fostul secretar privat al reginei, Sir William Heseltine, a scris în cartea sa „The Royals” că era considerată o mare lipsă de respect să te culci înaintea Majestății Sale. „Nimeni nu obișnuia să meargă la culcare înainte de regină”, a scris Heseltine. „Pentru Diana lungile seri regale erau o adevărată agonie. At fi petrecut cel puțin o oră și ceva în sufragerie, timp în care toți stăteau în jur să discute”. Și prințesa Diana ar fi fost atât de deranjadă de această regulă încât la un moment dat s-ar fi scuzat și a plecat să doarmă. Lucru care s-ar fi considerat a fi destul de inoportun,  să mergi la culcare înaintea reginei. Este posibil totuși ca această regulă să se fi schimbat din zilele anterioarei Prințese de Wales, a regretatei soacre a lui Kate, Prințesa Diana și a Reginei Elisabeta.

Citește și ce haine nu mai are voie Kate Middleton să poarte, după schimbarea titlului regal. “Nu sunt potrivite pentru o viitoare regină”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *