Reuniunea anului între Randi și Marius Moga. Ce planuri au pentru o revenire Morandi: „E păcat să lași să moară un proiect de genul acesta” VIDEO EXCLUSIV

”O să reluăm iarăși munca pentru Morandi”

Morandi s-a bucurat de un succes enorm, iar piesele lansate de Randi și Marius Moga încă sunt pe buzele tuturor. Se pare că aceștia sunt pregătiți să revină cu noi surprize. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, Randi a vorbit despre colaborarea alături de colegul său, reuniunea trupei, oferind detalii, în același timp, despre momentul în care s-au lansat.

Randi, despre Marius Moga

Randi ne-a mărturisit cum s-a lansat alături de Marius Moga, într-un club din Brașov. Cei doi erau mascați, astfel că publicul nu a înțeles dacă aceștia sunt români sau nu. Reacția din partea celor care îi priveau nu a fost una chiar așa de prietenoasă:

“Lansarea mea a fost o improvizație continuă, cu Morandi într-un concert din Brașov. Eu eram pictat pe față cu un glitter auriu, aveam o pălărie pe cap. Lumea nu știa dacă suntem străini sau nu, nu știa cum arăt. Marius Moga și-a pus o mască din Veneția pe față, nu se înțelegea nimic din ce zice. În stânga și în dreapta erau mese, nu pot să zic ce înjurături am auzit de la băieții respectivi. Ei nu știau, probabil, că sunt român, sperau că nu am înțeles ce au zis. Am înțeles tot și trebuia să improvizez, să cânt! A fost tragi-comic.”

Citește și: De ce nu și-au vorbit Adda și Marius Moga ani buni. „Am spus că n-o să mai calc în studioul lui”

Ce spune despre reuniunea trupei

Randi speră că o să ajungă la un numitor comun alături de partenerul său, Marius Moga, pentru ca trupa Morandi să revină cu piese noi. Acesta a oferit anunțul așteptat de fani, explicând că a existat o discuție cu privire la reluarea activității:

“Noi nu mai lucrăm cum lucram la începuturi. Eu am început să cânt în română, el și-a văzut de proiectele lui. De curând am vorbit și cred că o să reluăm iarăși munca pentru Morandi. Încă avem concerte cu Morandi în afară după atâta timp! Cred că piesa potrivită ne-ar aduce iar în locul unde am fost acum câțiva ani. Sper să reușim! Acum, să ne permită și timpul, și mândriile, dar și felul în care vedem muzica! Suntem puțin diferiți în momentul acesta, dar cred că suntem suficient de maturi încât să ajungem la un numitor comun.”

Reuniunea anului între Randi și Marius Moga
Randi

Își dorește să ajungă la succesul din trecut

Randi, aflat la Viva! Influencers Party 2023, își dorește să ajungă la succesul pe care l-a atins, în trecut, alături de partenerul său de scenă, Marius Moga:

“Eu cred că muzica a vorbit pentru noi. La început, lumea nu știa cum suntem. Bineînțeles că dacă lansezi o piesă sensibilă, lumea asociază muzica cu tine și o să te considere la fel. Acum nu zic că suntem insensibili, suntem sensibili! Dar a fost un tot. A fost momentul potrivit pentru muzica respectivă! Ne înțelegem, da. Mi-e dor de succesul și de popularitatea respectivă, dar nu pentru că strigă mândria în mine, ci pentru că am fost în foarte multe țări. Am avut și încă avem foarte mulți fani peste tot. E păcat să lași să moară un proiect de genul acesta!”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *