Ricky Martin, acuzat de incest. Nepotul său spune că artistul l-a atacat „fizic şi psihic”. Ce riscă artistul

Ricky Martin ar fi avut o relație cu nepotul său timp de șapte luni.
Ricky Martin, acuzat de incest. Nepotul său spune că artistul l-a atacat fizic şi psihic. Ce riscă artistul

Acuzații grave la adresa lui Ricky Martin. Nepotul său, în vârstă de 21 de ani, susține că avut o relație timp de șapte luni cu artistul portorican în vârstă de 50 de ani și că acesta l-a „atacat fizic și psihic”. Autoritățile din Puerto Rico au emis un ordin de restricție pe numele cântărețului. Dacă va fi găst vinovat, Ricky Martin riscă să stea după gratii 50 de ani, potrivit legii din statul respectiv.

Ricky Martin, acuzat de incest de nepotul său

La începutul acestei luni, Ricky Martin a primit un ordin de restricție ca urmare a unui incident de violenţă domestică în Puerto Rico. Însă identitatea victimei nu a fost dezvăluită.

Potrivit fratelui artistului, Eric Martin, presupusa victimă ar fi Dennis Yadiel Sanchez, nepotul cântărețului, relatează Marca. Ordinul îi interzice lui Martin să contacteze sau să îl sune pe solicitant, care se presupune că „se teme pentru siguranţa lui”.

Nepotul îl acuză pe cântăreț de incest și susține că, în timpul relației lor, care a durat șapte luni, Martin „a exercitat atacuri fizice şi psihologice” asupra sa. Cei doi s-ar fi despărțit în urmă cu două luni.

Ricky Martin, acuzat de incest
Ricky Martin, acuzat de incest

Cum se apără Ricky Martin

Avocații artistului portorican neagă acuzațiile, calificându-le drept ”complet false şi contrafăcute”, scrie revista People.

”Ricky Martin, desigur, nu a fost niciodată şi nu va fi niciodată implicat în vreun fel de relaţie sexuală sau romantică cu nepotul său”, a declarat avocatul Martin Singer.

”Ideea nu este doar neadevărată, ci este dezgustătoare. Cu toţii sperăm ca acest om să primească ajutorul de care are atât de urgentă nevoie. Dar, mai presus de toate, aşteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins de îndată ce un judecător va examina faptele”, a adăugat el.

De asemenea, avocații artistului susțin că reclamantul „se luptă cu probleme grave de sănătate mintală”.

La rândul său, Ricky Martin a negat acuzațiile într-o postare pe Twitter, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii, având în vedere că procesul său este în plină desfășurare.

”Ordinul de protecţie împotriva mea se bazează pe acuzaţii complet false, aşa că voi răspunde prin procesul judiciar cu faptele şi demnitatea care mă caracterizează. Deoarece este o chestiune juridică în curs de desfăşurare, nu pot face declaraţii detaliate în acest moment. Sunt recunoscător pentru nenumăratele mesaje de solidaritate şi le primesc din toată inima”, a scris Ricky Martin, pe Twitter.

Martin nu ar fi acceptat despărțirea

Reclamantul lui Martin, despre care se crede că ar fi Sanchez, a solicitat și primit un ordin de restricție pe data de 1 iulie, în temeiul legii privind violența domestică din Puerto Rico.

Acesta susţine că Martin nu a acceptat despărţirea şi a fost văzut aşteptându-l lângă casa lui de cel puţin trei ori, conform ordinului văzut de El Vocero. El a mai precizat că Martin ”consumase cantităţi mari de alcool şi droguri”.

Acuzațiile de incest sunt tratate cu maximă seriozitate de legea portoricană. Dacă presupusa relație dintre Martin și Sanchez se confirmă, artistul ar putea primi până la 50 de ani de închisoare.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.