Ritualul la care Dima Trofim nu renunță după filmările de la “Te cunosc de undeva”. Puține vedete fac asta: “Recunosc că este foarte greu” VIDEO EXCLUSIV

”Să fiu pe deplin sincer, suntem și niște părinți panicați”

Dima Trofim a declarat, în repetate rânduri, că abia așteaptă să devină părinte, astfel că, din momentul în care s-a născut fiica lui, a încercat să fie o prezență cât mai constantă în viața ei. Concurentul de la ”Te cunosc de undeva” a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro. că atât de mult îi place rolul de tată încât nu doar că nu îl deranjează, dar îi face mare plăcere să doarmă în continuare în același pat cu fiica și partenera lui de viață.

”Sunt momente când dormim toți trei”

Pe lângă filmările de la ”Te cunosc de undeva”, Dima Trofim prezintă și matinalul de la Antena Stars, de luni până vineri, program care nu îi permite să aibă prea mult timp liber. Cu toate acestea, indiferent de cât de obosit ar fi, nu își neglijează niciodată rolul de tată.

”Atunci când faci ce îți place, o faci cu drag. E adevărat, sunt momente și multe momente în care simt că îmi pică ochii în gură, în special momentul în care prind să vin acasă să stau cu copilul. Adorm fata și în momentul în care o adorm, îmi pică și mie ochii. Dar încerc din răsputeri să nu dorm ziua pentru că dacă dorm ziua, noaptea s-a dus pentru mine. La mine, dimineața începe la 6 fără 10, în fiecare dimineață așa este alarma mea. Am plecat la matinal, după matinal merg direct la repetiții pentru ”Te cunosc de undeva”. Asta în zilele bune. Zilele mai încărcate sunt atunci când facem șnur la scenă sau facem filmarea. Atunci este nebunie pentru că stăm până târziu. Spre exemplu, zilele trecute noi am filmat, am ajuns acasă la 1 și puțin, la 2 am adormit”, ne-a declarat artistul.

Citește și: Cum reușește Pepe să se împartă între filmări și familie. Recunoaște că mezinul său îl ține în priză: „Un puiuț așa drag și energic te ține activ” VIDEO EXCLUSIV

Sunt zile în care se vede nevoit să se trezească mai devreme, înaintea fiicei sale, tocmai pentru a putea pleca liniștit din casă. În caz contrar se lasă cu plânsete, cu rugăminți, iar despărțirile sunt dureroase, chiar dacă sunt de scurtă durată.

”Dacă sună alarma și nu o aud, crede-mă că în mai puțin de 30 de secunde sună cea mai puternică alarmă, fiica mea. Crede-mă că mai bună alarmă nu există. Dar încerc să mă trezesc de fiecare dată mai devreme. Pentru că, dacă nu mă trezesc mai devreme, eu nu mai plec de acasă. Sare în gâtul meu, se agață de mine și nu mai plec. E foarte frumos, dar trebuie cumva să fac să ies, că nu am cum”.

Dima Trofim este cel care o adoarme pe fiica lui

Indiferent de cât de obosit vine acasă, Dima Trofim nu renunță la ritualul de a o culca pe fiica lui în fiecare seară. Singurele excepții sunt acelea când micuța o cere musai pe mama ei, Angela Ciupitu, însă sunt situații izolate.

”Nu există altfel, fiica mea nu adoarme. Bine, ea nu adoarme cu povești în sine, îi pun piese pentru copii, dar în brațe. Sunt momente când vrea să vină maică-sa, dar în principiu eu o adorm în brațe, îi iau lăpticul, îi pun muzică, mai îngână ceva pe acolo, după care o strâng în brațe și dormim. Altfel nu există. Adică ea nu vine de bună voie să spună că se duce la culcare. Adică vrei, nu vrei, putere trebuie să ai pentru că altfel nu adoarme”, a completat prezentatorul de la Antena Stars.

Pe de altă parte, artistul recunoaște că, deși fiica lor împlinește anul acesta trei ani, nu crede că prea curând o vor muta în camera ei. Are cameră special amenajată pentru ea, însă în care a stat doar în primele luni de viață.

”Nu știu. E greu. Recunosc că este foarte greu. La patru luni, ea a făcut Covid, adică noi cu toții. Nu a fost nimic grav, dar au fost în spital pentru că ne-am panicat. Au stat vreo 12 zile acolo și ne-am panicat. Acolo a stat cu mama ei, când s-a întors acasă tot cu mama, iar acum este de nedespărțit de noi. Nu avem cum altfel. Doarme pe pat. Noi acum ne-am luat un pat imens, foarte jos, în formă de casă. E imens, peste doi metri, adică e mare, mare patul. Acolo ne tăvălim cu  toții. Adică sunt momente când dormim toți trei acolo sau alte dăți în care mă duc eu în dormitor și dorm eu sau se duce Angela”, a explicat Dima Trofim.

Citește și: Cum a ajuns Alexia Țalavutis celebră: „Eram pregătită”. A făcut primii pași către o carieră artistică încă de la o vârstă fragedă VIDEO EXCLUSIV

Atât pentru el, cât și pentru partenera lui de viață, prioritară este fericirea copilului, declarând că ei își iau fericirea de la fetiță. Dacă unele cupluri nu sunt de acord să-și împartă camera cu copiii, cei doi preferă să trăiască după propriile reguli.

”Un copil fericit este atunci când sunt și părinții fericiți. Dar suntem fericiți așa. Dacă ne iubim copilul, asta este cel mai important. Să fiu pe deplin sincer, suntem și niște părinți panicați. Bine, eu mai puțin, mai mult Angela. Mă iau foarte mult după Angela, pentru că merg pe mâna ei mult de tot, am încredere în ea cum crește copilul și așa mai departe și preiau multe lucruri de la ea. Eu sunt old school, ea deloc. Ea este totul pe documentare, citim ce a spus doctorul, căutăm ce spune doctorul acum, suntem în secolul XXI, să uit de ce a fost când eram eu copil. Eu încerc să aduc lucruri din astea, dar momentul de panică este atunci când ascult”, ne-a explicat concurentul de la ”Te cunosc de undeva”.

Dima Trofim nu o lasă pe fiica lui să se uite la televizor

După cum spunea mai devreme, ei trăiesc și își cresc copilul după propriile reguli. Astfel că, până în momentul de față, fiica lui Dima Trofim nu a avut acces la televizor sau gadget-uri, pentru că au încercat să îi umple timpul cu activități diferite.

”La noi în casă, televizorul nici măcar nu este conectat. Adică îl avem, dar nu este conectat. A mai fost în redacție la noi, la Antenă, ne-am plimbat, a stat cu mine pe acolo. Când a fost cu mama ei, i-a terorizat pe toți pe acolo. E un copil care nu are inhibiții. E genul acela care te-a analizat un pic, i-a plăcut și s-a dus direct peste tine, îți ia ce ai și așa mai departe. Unii ar spune că nu este bine să pună mână pe ce nu este al ei, dar eu o las”, a mai povestit tânărul.

Pentru cei doi părinți, cea mai importantă este interacțiunea micuței cu cei din jur, dar și să aibă activități creative, specifice vârstei ei.

”Știi cu ce o împac și ne împrietenim foarte mult? Cu apă. Are acum doi ani și jumătate, dar de la un an și puțin a învățat să bea dintr-o sticlă normală și din pahar, și deseori îmi cere apă, iar după ce bea începe să toarne apa dintr-un pahar în altul, apoi dă peste ea. La plajă încă nu am ajuns. Am fost în Barcelona vara asta, dar erau valuri mult prea mari și nu am putut. În plus, a călcat pe nisip și i s-a părut oribil, nu îi place să calce pe nisip”, a mai completat Dima Trofim pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *