Rochia fabuloasă purtată de Oana Moșneagu la cununia civilă cu Vlad Gherman. A atras toată atenția, imagini uluitoare

Actrița a arătat ca o prințesă

Scris de: Daoud Andra

08 Apr. 2024

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut pasul cel mare, în weekend. Cei doi au spus ”Da” și au devenit soț și soție la starea civilă. Cum s-a îmbrăcat actrița în ziua în care a devenit doamna Gherman și ce a transmis pe rețelele de socializare.

Oana Moșneagu a strălucit la cununia civilă

După aproape trei ani de iubire, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au spus ”Da”. Cei doi s-au căsătorit civil în weekend și le-au fost aproape familia și prietenii apropiați. La scurt timp după eveniment, au publicat și primele fotografii pe rețelele de socializare.

Domnul și doamna Gherman, după cum au scris chiar ei în descriere, radiază de fericire. În ziua în care a făcut pasul cel mare, actrița a ales o rochie de culoare bleu, din tull, până la gleznă și a atras toate privirile. Ținuta cu corset și cu umerii goi a fost asortată cu o pereche de pantofi stiletto, cu detaliu strălucitor în vârf. La rândul său, Vlad Gherman a purtat un costum de culoare bej.

Citește și: Cristina Ciobănașu, despre faptul că nu participă la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu: “Nu are ce să caute o fostă iubită acolo!” VIDEO EXCLUSIV

”Lumee, lumeeee, we did it! Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră: Gherman la pătrat! Începe o etapă nouă”, a scris actorul, pe Instagram. La rândul ei, mireasa a publicat o filmare de la starea civilă, în care sunt întâmpinați de cei prezenți cu flori și orez. ”Domnul și doamna Gherman + mult orez”, a scris mireasa, în descriere.

Cei doi actori au spus ”Da” în prezența persoanelor apropiate

Când fac nunta

Cei doi au făcut primul pas spre a deveni o familie, dar mai au de organizat nunta. Evenimentul va avea loc vara aceasta, iar cu câteva luni înainte de cununia religioasă și de petrecere, Oana Moșneagu recunoștea că nu au avut timp să se ocupe prea mult de organizare.

”Nu știu dacă am mai văzut așa miri să programeze nunta și cu cinci luni înainte habar să nu aibă de nimic. Mă întreabă și mama când mă mărit, ca să știe și ea să își ia rochie, să se programeze la coafor. Dar noi nu am hotărât nici unde o facem, că ne gândeam să plecăm la munte, cu o parte dintre prietenii noștri, familie, nași și acolo să fie în vârful muntelui un DA, DA, după care un grătarel, adică nu varianta aia de a merge la primărie și apoi la restaurant, vrem să fie ceva așa mai intim”, declara actrița, la finalul lunii ianuarie, într-un interviu pentru EGO.ro.

Cât despre tradiții, actrița spune că este atașată de ele, dar având în vedere că nunta va avea loc în București, multe dintre acestea nu pot fi puse în practică.

”Chiar și nașii m-au întrebat de tradiții, de luat de acasă, de găleata cu apă. Le-am zis că la Capitală nu se face. Dacă eram acasă la mama existau șanse, dar aici sărim peste partea asta. Vlad este puțin mai delăsător decât mine sau mai bine zis mai relaxat. Nu îmi dau seama care este cuvântul potrivit. Dacă nu devin eu foarte agitată și nu trag de el nu o să se întâmple mai nimic. Acum nu știu cum o să fie pentru el când ne apropiem de ziua aia și dacă o să fie totul aranjat”, a mai spus ea, în același interviu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *