Rochia Prințesei Diana despre care toată lumea vorbește, s-a vândut cu 1 milion de dolari. E una dintre cele mai ciudate ținute purtate de Lady Di

Iată cum arată ținuta!

Incredibil, dar adevărat! O rochie de seară neagră și cu albastru, realizată de designerul Jacques Azagury, purtată de Prințesa Diana a fost vândută la o licitație pentru suma fabuloasă de 1 milion de dolari. Anunțul a fost făcut pe Instagram de casa de licitații Julien’s Auctions din Los Angeles, America. Iată cum arată ținuta ciudată purtată de fosta soție a Regelui Charles al III-lea!

O rochie ciudată care a aparținut Prințesei Diana s-a vândut cu un milion de dolari la o licitație

La mai bine de un sfert de secol de la moartea sa, Prințesa Diana continuă să stârnească pasiuni și să fie o referință de stil. Dovadă stă faptul că una dintre ținutele ei tocmai a atins un preț exorbitant la o licitație.

Vorbim despre un model cu imprimeu în formă de stea, cu accente futuriste, dar cu o estetică barocă și foarte în ton cu anii ’80, care tocmai a fost scos la licitație la Julien’s Auctions și a atins cifra de un milion de dolari. O dovadă clară că nebunia Prințesei Diana este mai vie ca niciodată și că, în ciuda trecerii anilor, influența ei continuă să se facă simțită.

Cine este noul proprietar al ținutei purtate de fosta soție a Regelui Charles al III-lea

Cumpărătorul modelului a plătit, mai exact, 1.148.080 de dolari, adică aproape un milion de euro, o cifră mult mai mare decât cea estimată inițial, de 100.000 de dolari.

Numele persoanei care a reușit să achiziționeze această bijuterie din colecția de modă care a aparținut mamei prințului William nu a fost încă dezvăluit, dar cu siguranță el se va afla la un moment dat.

Te-ar mai putea interesa și Îl recunoști? Băiețelul din imagine a devenit o mare vedetă. Apare și în pozele cu Prințesa Diana, nu este Regele Charles!

O ținută mult discutată

Ținuta vândută la licitație este unul dintre cele mai ciudate modele purtate de Prințesa Diana în timpul vieții sale. Rochia este alcătuită dintr-un corset lung din catifea neagră brodată cu stele albastre și o fustă din organza albastră cu două niveluri, împodobită cu o centură și o fundă.

Un model Jacques Azagury pe care Lady Di l-a purtat în 1985, cu ocazia unei vizite la Florența, împreună cu Prințul Charles de atunci, și, un an mai târziu, cu ocazia unei călătorii la Vancouver.

Te-ar mai putea interesa și Motivul pentru care prințesa Diana ținea capul în pământ atunci când se afla la evenimente: „Era prea mult pentru o singură persoană”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *