Îl recunoști? Băiețelul din imagine a devenit o mare vedetă. Apare și în pozele cu Prințesa Diana, nu este Regele Charles

Puțini au ghicit cine este!

În vara lui 2023, Elton John şi-a luat adio de la cariera muzicală. Cântărețul, compozitorul și pianistul englez a decis să se retragă în glorie și a susținut un ultim concert în Suedia. Puțini știu că îndrăgitul artist a fost bun prieten cu Prințesa Diana, înainte ca aceasta să moară în accidentul cumplit de la Paris!

Elton John a fost bun prieten cu Prințesa Diana

Elton John, în vârstă de 76 de ani, a renunțat la cariera muzicală în iulie 2023, atunci când a susținut un ultim concert în Suedia, Stockholm. Timp de cinci ani, el a susținut în turneul ‘Farewell Yellow Brick Road’ aproximativ 330 de concerte, străbătând Europa, Australia, Noua Zeelandă, SUA, Canada şi Marea Britanie.

Starul britanic a vândut peste 450 de milioane de discuri la nivel mondial și a fost unul dintre cei mai de succes artiști din istorie. De asemenea, melodia sa Candle în the Wind 1997 a fost vândută în peste 37 de milioane de exemplare.

În 2019, cântărețul de origine britanică Elton John și-a lansat singura autobiografie în care artistul vorbea fără rețineri despre întâmplările din viața sa. Unele fac referire și la regretata Prințesa Diana.

elton
foto: instagram

Citește și: Bărbatul celebru pentru care Prințesa Diana făcuse o obsesie. Secretul ei a ieșit la iveală

Solistul și soția lui Charles erau prezenți la toate evenimentele mondene

Elton John povestea că Prințesa Diana a fost prietena și, totodată, confidenta sa. Solistul povestea că, la o petrecere organizată de el, Richard Gere şi Sylvester Stallone s-au certat pe celebra Lady Di. La final, Gere a rămas să povestească cu Diana, iar Stallone a fost obligat să plece.

Elton John și Prințesa Diana erau adesea surprinși la evenimente împreună, dar la un moment dat s-au certat. Totul a pornit din cauza volumului scris de Gianni Versace, Rock and Royalty. Atunci se menționa că banii pe care Lady Di urma să-i primească să fie donaţi în contul AIDS Foundation. Soția lui Charles s-a răzgândit și a precizat că nu ştia despre subiectele abordate în cartea lui Versace.

„Eu cred că cei de la Palatul Buckingham nu agreau ideea ca un membru al Familiei Regale să aibă vreo legătură cu o carte în care apăreau fotografii cu bărbaţi dezbrăcaţi. La vremea aceea, am fost furios pe ea, dar şi îngrijorat, pentru că vedeam cum se îndepărtează de prietenii sinceri şi se înconjoară de oameni care-i spuneau ceea ce voia să audă“, dezvăluia Elton John în cartea sa.

Din fericire, Prințesa Diana și Elton John s-au împăcat în iulie 1997, după ce Gianni Versace a murit. O lună mai târziu, Lady Di avea să-și piardă viața în urma unui teribil accident rutier, petrecut la Paris.

Devastat de moartea ei, Elton John i-a dedicat o piesa „Candle in the Wind 1997” (Lumânare în bătaia vântului), un remake al piesei originale „Candle in the Wind” de Sir Elton John.

Citește și: Elton John, transportat de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu celebrul artist. Care este starea lui

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *