Bărbatul celebru pentru care Prințesa Diana făcuse o obsesie. Secretul ei a ieșit la iveală

Scris de: Dana Cazacu

26 Aug. 2022

Bărbatul celebru pentru care Prințesa Diana făcuse o obsesie. Secretul ei a ieșit la iveală

Cu siguranță, toată lumea a auzit de Prințesa Diana. Se pare că aceasta ar făcut la un moment dat o obsesie pentru un bărbat celebru. Mai exact, este vorba despre George Michael. Cu toate acestea, cântărețul i-a zdrobit toate iluziile fostei soții a Prințului Charles. Diana l-ar fi cunoscut pe artist la un concert care a avut loc pe pe stadionul Wembley din Londra.

George Michael, bărbatul celebru pentru care Prințesa Diana făcuse o obsesie

Fiind doi dintre cei mai faimoși oameni ai anilor 1980, Prințesa Diana și George Michael aveau multe în comun. Ambii erau de origine britanică și și-au găsit în același deceniu. Cei doi au devenit rapid simboluri pop, iar între ei s-a legat o prietenie remarcabilă.

Conform lui James Gavin, autorul biografiei artistului „George Michael: A Life”, care va ieși pe 28 iunie, Prințesa Diana ar fi avut o aventură platonică cu cântărețul britanic. Cu toate acestea, artistul a păstrat distanța din acest punct de vedere.

Se pare că prințesa, căsătorită la vremea respectivă, s-a îndrăgostit de cântăreț. Știind acest lucru, Michael a ținut-o la o „distanță atentă”, menținând în același timp o prietenie care presupunea prânzuri la Palatul Kensington.

Prietenia dintre Prințesa Diana și George Michael

Potrivit lui „George Michael: A Life”, cei doi erau suficient de apropiați. Ea îl chema acasă, iar el „dragă”. Ba chiar i-a făcut cadou prințesei un ceas de aur.

Privind asupra vieților lor, aproape că prințesa și starul pop au fost destinați să găsească o legătură. Născut în iunie 1963, în Georgios Panayiotou la Londra, Michael a avut primul său hit în 1982. Cu un an înainte, Lady Diana Spencer se căsătorea cu Prințul Charles. Ambii aveau 19 ani când și-au găsit faima.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară pe 13 iulie 1985. Atunci, Prințesa de Wales a participat la concertul Live Aid de pe stadionul Wembley din Londra. George Michael, Queen, Elton John și David Bowie au cântat pentru o strângere de fonduri. Banii adunați trebuiau să fie folosiți pentru lupta împotriva foametei în Etiopia, potrivit People.

Bărbatul celebru pentru care Prințesa Diana făcuse o obsesie
George Michael, bărbatul pentru care Prințesa Diana făcuse o obsesie

Încă de la prima lor întâlnire, prințesa l-a plăcut pe artist

În cartea sa, James Gavin susține că, de la prima lor întâlnire a fost clar că Diana a fost lovită. Potrivit Daily Mirror, Diana a spus că l-a găsit pe Michael „superb”. Atunci, Michael a dat un răspuns public: „Vă mulțumesc, doamnă”. Așa a început prietenia incomodă de 12 ani dintre un aristocrat îndrăgostit și un cântăreț.

În fragmentul exclusiv, care va apărea în luna iunie, este dezvăluită întreaga amploare a acelei relații. De la modul în care s-au susținut reciproc în perioadele dificile până la loialitatea lui Michael față de Diana și familia sa chiar și după moartea acesteia.

Totuși, cântărețul a ținut-o pe Diana la o distanță atentă și a sunat-o destul de rar. Michael avea un motiv să se dea înapoi: simțea că era îndrăgostită de el. Această suspiciune a fost confirmată mai târziu în Daily Telegraph de către scriitoarea Cassandra Jardine, mai scrie sursa citată.

7.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.