Rolul pentru care Otniela Sandu ar accepta să se tundă la zero: „Este singurul domeniu în care aș putea să fac un sacrificiu de genul ăsta” VIDEO EXCLUSIV

Își dorește un rol important într-o dramă

Otniela Sandu a devenit cunoscută prin prisma reality show-urilor la care a concurat, însă țelul ei nu a fost acela de a ajunge în televiziune, ci de a se pregăti pentru o carieră în actorie. După ce, de-a lungul timpului, a participat la diverse proiecte, atât în filme de lungmetraj, cât și în seriale difuzate în online, tânăra se pregătește pentru următorul pas. Otinela a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că în momentul de față se prezintă la toate castingurile și că este dispusă să facă adevărate compromisuri pentru un rol de succes.

Vacanța în Grecia cu peripeții

Otniela Sandu a devenit celebră odată cu participarea la show-ul „Supraviețuitorul”, difuzat la Pro TV, show care a făcut-o să descopere lucruri de care nu avea habar că există în ADN-ul ei. Astfel că, acum ceva vreme, când a rămas blocată pe o insulă din Grecia, Otniela și-a activat imediat instinctul de „supraviețuitor” și a reușit să găsească drumul spre casă. Ce-i drept, a avut nevoie de câteva zile și mai multe zboruri cu escală, căci compania cu care zburase către Grecia și-a declarat falimentul în momentul în care ea se afla în vacanță.

„Am vrut să merg și să mă bronzez două zile cu o prietenă și am ajuns șapte zile. Am fost cu o prietenă și cu un coleg de liceu, a fost așa o mini gașcă, dar am rămas o săptămână. Am ajuns din Grecia în Napoli, apoi în Roma și apoi în România. Nu am mai putut să mă mai întorc pentru că a fost o nebunie cu zborurile. A fost așa o chestie pe ultima sută de metri, a fost un bilet dintr-acela super rapid, super ieftin, căci aveam în plan doar să ne bronzăm două zile și, na!

Până la urmă am găsit o alternativă, ne-am orientat, am mai prelungit câteva zile. Așa am ajuns și în Napoli, dar păcat că am stat doar o singură noapte și nu am avut o experiență bombă nici acolo. Fiind o singură noapte, iar dimineața aveam zbor spre Roma, ca apoi să mergem spre România. Dar vreau să revin să văd Napoli. Cred că a fost așa făcut ca să ajung în Napoli”, ne-a povestit Otniela despre ultima ei peripeție, mărturisind însă că a avut norocul de a fi însoțită de doi prieteni.

Crede că s-ar fi descurcat la fel de bine și dacă era singură.

„Toate trei persoane am rămas. Nu eram singură. Nu am călătorit niciodată singură. Poate o să încerc varianta asta, dar nu știu dacă aș merge în afară singură”.

„De multe ori este frustrant pentru că sunt puține castinguri și puține roluri care se caută”

Până la o următoare escapadă, Otniela Sandu se dedică carierei sale, mai precis încercă să-și facă un nume în industria artistică din România.

„Mereu am mers la proiectele și la castingurile care sunt în zona asta. Sunt niște filme în care am jucat, sunt niște seriale în care am jucat, dar în același timp nu le iei pe toate. Uite sunt două seriale destul de mari, unul care a început de ceva timp și la care am fost la casting și am ajuns până la ultimele trei fete. Erau 100 de fete înscrise la castingul respectiv, iar eu am ajuns până la ultimele 3. Nu ai ce să faci. Nu știi dacă le iei sau nu”, ne-a povestit tânăra actriță, care mărturisește că are dăți când se întoarce dezamăgită de la un casting.

Reușește totuși să se adune imediat și să meargă mai departe.

„De multe ori este frustrant pentru că sunt puține castinguri și puține roluri care se caută, merg la ele, dar când nu le iau nu este plăcut”.

„Mi-ar plăcea foarte tare să am un rol de fată rea”

Cea mai mare provocare ar fi un personaj negativ, asta pentru că majoritatea directorilor de casting văd în ea o fată ingenuă și naivă. Ce-i drept, imaginea ei, de blondă firavă cu ochii albaștri, nu duce decât în această direcție. Otniela speră ca va veni ziua în care cineva va vedea și alt gen de tipologie.

„Asta cred că este provocarea mea și mi-ar plăcea foarte tare să am un rol de fată rea, de rusoaică, de ceva. Cred că ar fi așa un contrast foarte mare. Dar, promit, și jur, și ce vreți voi, că-mi doresc chestia asta. Nu m-am gândit foarte mult la ce compromis aș face pentru un asemenea rol, dar mă uitam la „Copacul dorințelor” și personajul principal se tunde pentru că este o dramă și o boală incurabilă. Cred că pentru un rol de genul ăsta, îmi place foarte tare și zona asta de dramă, aș face sacrificiul ăsta. Doamne, cum ar fi să mă sune mâine cineva”, ne-a mai spus tânăra.

Nu doar că ar accepta să se radă pe cap pentru un rol impresionant, dar ar renunța și la silueta ei dacă scenariul i-ar cere acest lucru.

„Și cu îngrășatul probabil că aș face-o, dar aș încerca să vorbesc cu un nutriționist ca să ajung după aceea la greutatea mea. Dar cred că este singurul domeniu în care aș putea să fac un sacrificiu de genul ăsta. Pentru modelling, pentru o campanie foarte mare, să fiu imaginea unui brand, să fiu în fața Bucureștiului pe cel mai mare panou, să mă îngraș sau să mă tund nu aș face-o. Dar pentru film aș face”, ni s-a mai confesat Otniela pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *