Romanian Music Awards 2022. Când are loc, unde și ce artiști sunt nominalizați la ediția din acest an

Scris de: Dana Cazacu

05 Sep. 2022

Romanian Music Awards 2022. Când are loc, unde și ce artiști sunt nominalizați la ediția din acest an

Unul dintre cele mai celebre evenimente de premiere din industria muzicală autohtonă, Romanian Music Awards 2022, revine în acest an cu cea de-a 14-a ediție. După mai bine de cinci de pauză, gala de premiere îi aduce pe aceeași scenă pe unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Când și unde are loc evenimentul, dar și care sunt artiștii nominalizați la ediția din acest an, îți spunem noi în continuare.

Când și unde se va desfășura Romanian Music Awards 2022

Romanian Music Awards 2022 va avea loc pe data de 22 septembrie, la Râmnicu Vâlcea. Cu ocazia mult-așteptatului eveniment, publicul va avea posibilitatea să își voteze pe platforma online favoriții la peste 15 categorii, în perioada 2 – 22 septembrie.

La celebrul eveniment muzical sunt așteptați nu mai puțin de 35.000 de fani. Gala de premiere va avea loc în centrul orașului Râmnicu Vâlcea, iar publicul va avea parte de un spectacol incredibil care îmbină aparițiile artiștilor pe covorul roșu cu premierea câștigătorilor.

„Romanian Music Awards a fost mereu unul dintre cele mai așteptate momente ale anului atunci când vorbim despre industria muzicală din România. După o perioadă marcată de schimbări, de provocări și o pandemie care ne-a ținut departe de evenimentele cele mai iubite, ne dorim să aducem atât publicului larg, cât și artiștilor din țara noastră, ocazia de a se reîntâlni într-un cadru de celebrare”, a declarat Giovanni Francesco, manager general al Music Channel și partener media Romanian Music Awards.

Când are loc Romanian Music Awards 2022
Când are loc Romanian Music Awards 2022

Ce artiști sunt nominalizați la ediția din acest an

Peste 30 de artiști au fost nominalizați la ediția din acest an a Romanian Music Awards. Printre aceștia se numără Connect-R, Smiley, Theo Rose, Johny Romano, Lora, Mira, Dj. Project, dar și mulți alți artiști ai momentului.

„Credem că efortul artiștilor din România merită recunoscut și, în contextul actual,
reconectarea într-un eveniment offline între artiști și public este o dovadă clară de susținere a celor care duc muzica românească în cele mai importante clasamente europene”. a mai spus Giovanni Francesco.

Dacă vrei să știi cum arată lista completă a artiștilor și a nominalizărilor oficiale, trebuie doar să accesezi site-ul romanianmusicawards.com. Aici, ai posibilitatea să îți votezi artiștii preferați, pentru fiecare categorie, doar printr-un singur click. Publicul va putea vota, după cum spuneam, în perioada 2 – 22 septembrie.

Unde poți urmări, în direct, gala de premiere

Dacă nu poți să participi fizic la eveniment, trebuie să afli că îl poți urmări live la TV sau în mediul online. Mai exact, pe 22 septembrie, Romanian Music Awards 2022 va fi transmis în direct atât pe postul de televiziune Music Chanel, cât și pe platforma Tik Tok. Așadar, cei de acasă vor putea viziona cea de-a 14-a ediție a galei de premiere a artiștilor muzicali începând cu ora 19:00.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
8.3 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *