Romanița Iovan uimită de fiul său, Albert. I-a spus că este o mamă bătrână. Cum a reacţionat creatoarea de modă EXCLUSIV

Romanița Iovan povestește o întâmplare inedită care i-a avut protagoniști pe ea și pe fiul ei Albert.
Romanița Iovan uimită de fiul său, Albert. I-a spus că este o mamă bătrână. Cum a reacţionat creatoarea de modă EXCLUSIV

Emisiunea EGO Life de luni a avut ca tema prejudecățile societății și standardele la care trebuie să ne supunem zi de zi. Alături de invitații ei, psihologul Radu Leca și Romanița Iovan, Dana Săvuică a discutat despre părerile preconcepute referitoare la vârstă. Care este vârsta ideală pe care ar trebui să o aibă iubitul unei femei? Sau, mai mult decât atât, de ce lumea judecă relațiile în care bărbatul este mai tânăr?

Romanița Iovan are o relație frumoasă cu un bărbat mai tânăr decât ea. Sinceră și lipsită de prejudecăți, nu s-a ferit să facă anumite precizări pe acest subiect.

„Când l-am întâlnit prima oară, nici nu s-a pus problema să intrăm într-o relație de prietenie și a fost cu totul altceva, una profesională. Și în același timp, nu l-am pus să pună pe masă nici buletinul, nici eu nu mi-am scos buletinul. Și atunci lucrurile au mers de la sine.”

Romanița Iovan trăiește de 14 ani o poveste de dragoste minunată cu un bărbat care este mai tânăr decât ea cu 12 ani.

„Nici nu mă interesează subiectul acesta și nici nu vreau să judec vreodată pe cineva. Eu mi-am învățat lecția cu nu judeca pe nimeni și nu-mi pasă dacă cei din jurul meu mă judecă pe mine. Mai mult decât atât, am un sentiment de milă pentru ei”, a mai spus ea referitor la persoanele care judecă fără să cunoască.

„Eu sunt genul de persoană care nu a făcut compromis niciodată în viață. Am zis o viață avem și chiar vreau să o trăiesc frumos. Lângă Iulian, experiența pornită acum vreo 14 ani, continuă și acum. Creștem împreună, ne dezvoltăm împreună, avem pasiuni care se întrepătrund.”

Romanița Iovan uimită de fiul său Albert

Romanița a concluzionat că fericirea stă în lucrurile simple și nu ține cont de alte prejudecăți. Aceasta a amintit însă de o discuție spontană referitoare la vârstă, dintre ea și fiul ei Albert. A povestit o întâmplare care s-a petrecut când a plecat să-l ia din tabără. Când s-au întâlnit, acesta a întrebat-o „Mama, tu câți ani ai?”. „Păi am 48 de ani, a răspuns Romanița. Apoi Albert a continuat: „Mama, ești cea mai bătrână mamă din tabără! Până și mama lui Andrei are 36 de ani!”, a exclamat el.

Romanița a avut un răspuns rapid, argumentat și l-a întrebat de Albert dacă îi vede vreun fir de păr alb sau dacă nu este o persoană pozitivă, sportivă, la care cel mic i-a răspuns: „Nu”.

„De atunci Albert își admiră mama, apreciază, are pentru mine numai cuvinte de laudă. Nu a mai pus niciodată în balanță faptul că mamele celorlalți copii sunt de altă vârstă.”

Astfel a încheiat Romanița Iovan întâmplarea și totodată mesajul important pe care i l-a transmis copilului ei.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
6.1 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.