Rona Hartner revine cu fiica ei în țară, după 7 ani: ”Mi-e un dor de România ca la balamuc. Voi și cânta, am câteva paranghelii!” EXCLUSIV

Cum speră solista să se schimbe lucrurile în Franța, după ce Emmanuel Macron a fost reales președintele țării

Rona Hartner, vestita noastră artistă, stabilită de peste 15 ani în Franța, a anunțat, prin intermediul ego.ro, că, vara aceasta, revine în țara natală: ”Mi-e un dor de România ca la balamuc. Vin în iunie, căci voi și cânta, am câteva paranghelii, în București”. O va aduce și pe frumușica ei fiică: ”Vreau să-și cunoască verișorii”, ne-a mai spus Rona Hartner.

”Vin în iunie în țară, mi-e un dor de România ca la balamuc!”

Rona Hartner a dat uitării divorțul de Herve, ultimul soț, cu care a rămas în relații amiabile, și și-a rezolvat problemele de sănătate, fiind complet vindecată, la trei ani după operația la colon. Prin urmare, acum se concentrează doar pe activitatea artistică. Artista ne-a anunțat că va avea o vară plină, cu multe spectacole în România, fiind nerăbdătoare să revină în țară.

”Mi-e un dor de România ca la balamuc. Vin în iunie, căci voi și cânta, am câteva paranghelii, la București, în berăria din Herăstrău. Și  pun la cale un proiect de muzică simfonică și de muzică gospel și de jazz. Va fi ceva minunat, am pregătit multe surprize, îmi promovez și filmul despre frumusețile României!”, ne-a vorbit Rona Hartner, despre cele mai importante proiecte ale sale din acest an.

Cu cine vine Rona Hartner la București: ” O aduc și pe fiica mea în România, după șapte ani!”

Rona va sosi la București însoțită de fiica ei, Rita Sumalya, în vârstă de 13 ani, care i-a moștenit talentul vocal și care încă de pe acum promite să devină o solistă valoroasă.

”Nu vin singură la București, o aduc și pe fiica mea în România, după șapte ani. Vreau să-și cunoască și ea verișorii, să vadă minunățiile țării noastre!”, ne-a mai declarat Rona Hartner, în exclusivitate pentru ego.ro.

Tatăl fetiței este Rocco Sedano, dansator argentinian. De Sărbători, de dragul copilului lor, Rona îl invită adesea la mesele festive.

”Am decis să îl chem la masă din dorința ca fata mea să simtă că are o familie unită. De altfel, am și reluat petrecerile împreună cu el, după divorțul de cel de-al doilea soț”, ne mai declara Rona Hartner, într-un alt interviu.

Rona si fiica ei Rita
Rona și fiica ei Rita

Ce așteptări are Rona Hartner, după ce Emmanuel Macron a fost reales președinte al Franței: ”Să avem spectacole și să nu mai existe pass-ul sanitar”

Rona Hartner ne-a mai spus, în exclusivitate pentru ego.ro, și ce așteptări are, după ce Emmanuel Macron a fost reales președinte al Franței.

”Sper să se îmbunătățească totul în Franța, să revenim la viață și noi, artiștii, să avem spectacole și să nu mai existe pass-ul sanitar (n.r-certificatul sanitar francez care conține informații privind vaccinarea, vindecarea după infectarea cu Covid-19 sau care atestă rezultatul negativ la un test COVID-19, efectuat în ultimele zile). Copiii sunt foarte afectați din această cauză”.

A trecut peste o boală gravă și cu ajutorul rugăciunii: ”În fiecare dimineață merg la slujbă!”

Rona Hartner s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, în urmă cu trei ani, când fusese diagnosticată cu cancer la colon. Dar, cu credință și cu ajutorul medicilor, artista a reușit să depășească acea cumpănă a vieții.

„Rugăciunea și pacea interioară contează foarte mult. În fiecare dimineață merg la slujbă, mă rog la Dumnezeu, îi mulțumesc pentru tot ajutorul. Dimineața, când mă trezesc, beau cam 3-4 pahare de apă pe stomacul gol. În plus, am renunțat la țigări și la cafea. Acum mă simt foarte bine”, a mai adăugat Rona, pentru ego.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *