Rona Hartner revine cu fiica ei în țară, după 7 ani: ”Mi-e un dor de România ca la balamuc. Voi și cânta, am câteva paranghelii!” EXCLUSIV

Cum speră solista să se schimbe lucrurile în Franța, după ce Emmanuel Macron a fost reales președintele țării

Rona Hartner, vestita noastră artistă, stabilită de peste 15 ani în Franța, a anunțat, prin intermediul ego.ro, că, vara aceasta, revine în țara natală: ”Mi-e un dor de România ca la balamuc. Vin în iunie, căci voi și cânta, am câteva paranghelii, în București”. O va aduce și pe frumușica ei fiică: ”Vreau să-și cunoască verișorii”, ne-a mai spus Rona Hartner.

”Vin în iunie în țară, mi-e un dor de România ca la balamuc!”

Rona Hartner a dat uitării divorțul de Herve, ultimul soț, cu care a rămas în relații amiabile, și și-a rezolvat problemele de sănătate, fiind complet vindecată, la trei ani după operația la colon. Prin urmare, acum se concentrează doar pe activitatea artistică. Artista ne-a anunțat că va avea o vară plină, cu multe spectacole în România, fiind nerăbdătoare să revină în țară.

”Mi-e un dor de România ca la balamuc. Vin în iunie, căci voi și cânta, am câteva paranghelii, la București, în berăria din Herăstrău. Și  pun la cale un proiect de muzică simfonică și de muzică gospel și de jazz. Va fi ceva minunat, am pregătit multe surprize, îmi promovez și filmul despre frumusețile României!”, ne-a vorbit Rona Hartner, despre cele mai importante proiecte ale sale din acest an.

Cu cine vine Rona Hartner la București: ” O aduc și pe fiica mea în România, după șapte ani!”

Rona va sosi la București însoțită de fiica ei, Rita Sumalya, în vârstă de 13 ani, care i-a moștenit talentul vocal și care încă de pe acum promite să devină o solistă valoroasă.

”Nu vin singură la București, o aduc și pe fiica mea în România, după șapte ani. Vreau să-și cunoască și ea verișorii, să vadă minunățiile țării noastre!”, ne-a mai declarat Rona Hartner, în exclusivitate pentru ego.ro.

Tatăl fetiței este Rocco Sedano, dansator argentinian. De Sărbători, de dragul copilului lor, Rona îl invită adesea la mesele festive.

”Am decis să îl chem la masă din dorința ca fata mea să simtă că are o familie unită. De altfel, am și reluat petrecerile împreună cu el, după divorțul de cel de-al doilea soț”, ne mai declara Rona Hartner, într-un alt interviu.

Rona si fiica ei Rita
Rona și fiica ei Rita

Ce așteptări are Rona Hartner, după ce Emmanuel Macron a fost reales președinte al Franței: ”Să avem spectacole și să nu mai existe pass-ul sanitar”

Rona Hartner ne-a mai spus, în exclusivitate pentru ego.ro, și ce așteptări are, după ce Emmanuel Macron a fost reales președinte al Franței.

”Sper să se îmbunătățească totul în Franța, să revenim la viață și noi, artiștii, să avem spectacole și să nu mai existe pass-ul sanitar (n.r-certificatul sanitar francez care conține informații privind vaccinarea, vindecarea după infectarea cu Covid-19 sau care atestă rezultatul negativ la un test COVID-19, efectuat în ultimele zile). Copiii sunt foarte afectați din această cauză”.

A trecut peste o boală gravă și cu ajutorul rugăciunii: ”În fiecare dimineață merg la slujbă!”

Rona Hartner s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, în urmă cu trei ani, când fusese diagnosticată cu cancer la colon. Dar, cu credință și cu ajutorul medicilor, artista a reușit să depășească acea cumpănă a vieții.

„Rugăciunea și pacea interioară contează foarte mult. În fiecare dimineață merg la slujbă, mă rog la Dumnezeu, îi mulțumesc pentru tot ajutorul. Dimineața, când mă trezesc, beau cam 3-4 pahare de apă pe stomacul gol. În plus, am renunțat la țigări și la cafea. Acum mă simt foarte bine”, a mai adăugat Rona, pentru ego.ro

10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.