Ronald Gavril a dezvăluit cum l-a cucerit Anamaria Prodan: „Este exact ce îmi doream eu”. Ce l-a atras de fapt la ea VIDEO EXCLUSIV

”Îmi place să mă înconjor de oameni puternici”

Marți seara, Anamaria Prodan a venit la brațul iubitului său, Ronald Gavril la avanpremiera filmului „Complotul bonelor”, lungmetrajul de debut al impresarei de fotbal. Este pentru prima dată când cei doi se afișează împreună în public, iar conexiunea dintre ei s-a putut vedea cu ochiul liber. Ronald Gavril a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că Anamaria Prodan este fix persoana pe care și-a dorit-o mereu în preajma lui.

”Uite pe cine am lângă mine”

La finele anului trecut, Anamaria Prodan se afișa la brațul unui cunoscut boxer român, Ronald Gavril. Deși mai tânăr decât ea, acest lucru nu a fost un impediment ca cei doi să ducă relația la un alt nivel. În momentul de față cei doi sunt, înainte de toate, mari susținători din punct de vedere profesionist, unul pentru celălalt. Așa că, sportivul, a plecat de la antrenamentele din America, acolo unde locuiește de foarte mulți ani, și a venit în România special pentru a-i fi alături iubitei sale la premiera filmului ”Complotul bonelor” unde are rolul principal.

”Ce știam de Ana? Știam că este o femeie puternică, o femeie care lucrează în box, pardon, în fotbal, că este o impresară de succes în fotbalul românesc. Familistă. Puternică. Știam destule despre ea”, ne-a spus Ronald Gavril despre lucrurile pe care le știa despre Anamaria Prodan înainte să înceapă să se întâlnească cu ea.

Citește și: Anamaria Prodan și iubitul, Ronald Gavril, prima imagine oficială ca un cuplu. Cum au apărut în public, au atras atenția tuturor FOTO

Tânărul a declarat că înainte de toate este atras de atitudinea Anamariei Prodan și de tăria de caracter de care dă dovadă, văzând în ea propriul caracte.

”Mie îmi plac oamenii puternici în general. Și îmi place să mă înconjor de oameni puternici. Cum este Ana, că este puternică, este exact ce îmi doream eu. Tocmai să mă înconjor de oameni puternici”, a mai spus unul dintre cei mai buni pugiliști din lume.

Completat imediat de Anamaria Prodan care ne-a asigurat că deși sunt două personalități puternice, două caractere tari, asta nu înseamnă că se lovesc cap în cap și că Ronald nu are nici cel mai mic motiv să se lase intimidat de tăria ei de caracter.

”Uite pe cine am lângă mine. Cum aș putea să nu las de la mine? Oricum nu e cazul să las de la mine”, a completat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan îl sprijină pe Ronald Gavril în organizarea unei gale de box în România

Pe lângă povestea amoroasă de carea se bucură împreună, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au în plan să colaboreze la fel de frumos și pe plan profesional. Așa cum a specificat femeia de afaceri în repetate rânduri, își dorește ca România să-l cunoască pe sportivul Ronald Gavril și mai ales performanțele lui. Cei doi vor să organizeze o gală în România, însă deocamdată totul este la nivel de idee.

”Deocamdată nu avem nimic concret. Lucrăm și îmi doresc de foarte mulți ani să fac un meci în România, să boxez aici, dar deocamdată nu știm nimic, nu avem nicio dată. Următorul meu meci va fi în luna martie, pe 16 martie în San Francisco, după care, probabil, în doresc în vară dacă se poate să fie un meci în România”, a mai declarat Ronald Gavril pentru EGO.ro.

Citește și: Relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril a trecut la alt nivel. Cum a început povestea lor de iubire, de fapt: “Vârsta e doar un număr”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *