Roxana Blagu, certată de soț din cauza fiului său. Ce îi face lui Sasha zilnic: „Nu știu ce mai inventez acum” VIDEO EXCLUSIV

Află ce îi face Roxana Blagu fiului ei

Roxana Blagu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de avocatul Andrei Badiu. Cei doi au împreună un băiețel, Sasha, pe care fosta solistă a trupei Trident îl adoră. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a recunoscut că doarme cu micuțul, iar soțul încearcă să o convingă, prin diferite mijloace, să revină în dormitorul lor.

Roxana Blagu: “Cât a fost bebeluș nu am dormit cu el, dorm acum, când e mai măricel”

Fosta solistă a trupei Trident încearcă să petreacă fiecare clipă liberă cu băiețelul ei, Sasha. Totuși, aceasta ne-a mărturisit că există persoane care o ceartă, mai ales pentru că doarme alături de micuțul ei:

“Mi se pare că trece timpul foarte repede! Parcă ieri eram însărcinată, aveam o burtică mare și îl așteptam. A avut 4 kilograme și jumătate aproape, nimeni nu se aștepta să fie așa de mare!

Uneori sunt certată: “De ce îl ții atât în brațe? De ce dormi cu el?”. Cât a fost bebeluș nu am dormit cu el, dorm acum, când e mai măricel!

O fac pentru că știu că perioada aceasta o să treacă destul de repede, o să tânjesc după ea și atunci zic: “Cât pot, să mă încarc cu energia lui!”. Mi se zice: “Îl înveți prost, o să fie prea mămos!”. Am și viață, am de toate! Viața mea e lângă el!”

“Îmi doresc, cel puțin, să fiu o soacră ca soacra mea”

Roxana Blagu are, alături de avocatul Andrei Badiu, un băiețel superb, Sasha. Dintr-o relație anterioară, aceasta mai are o fetiță, însă cele două nu țin legătura, aceasta fiind drama vedetei. Întrebată cum o să fie ca soacră, mai ales pentru că este mămică de băiețel, fosta componentă a trupei Trident ne-a spus:

“Mereu spun că îmi doresc, cel puțin, să fiu o soacră ca soacra mea! Am o soacră foarte bună! Îmi doresc să am aceeași relație cu Sasha pe care ea și-a creat-o cu soțul meu.

Îi admir foarte mult din punctul acesta de vedere! Lucrează împreună, sunt destul de apropiați, dar, în același timp, pentru mine, ca femeie, el nu pare atât de mămos. Este la limită și așa îmi doresc să fiu și eu cu Sasha!”

Citește și Persoana cu care Roxana Blagu, ex Trident, își dorește să participe la America Express: „Experiența cu el ar fi haioasă” VIDEO EXCLUSIV!

Ce îi spune partenerul

Roxana Blagu vrea să se bucure de orice clipă alături de Sasha. Vedeta recunoaște că nu este pregătită să nu mai doarmă cu băiețelul, chiar dacă soțul său îi cumpără tot felul de gadget-uri și obiecte pentru ca să fie sigură că micuțul este în siguranță:

“Ce să facă, mă mai așteaptă, uneori îmi mai spune. Zic: “Stai să luăm o cameră bună!”. Tot timpul îl învârt așa pe degete: “Camera aceasta video nu o aud noaptea!”.

Mi-a luat două. Am două camere video puse pe Sasha, ca să îl văd în pat. E protejat, are tot ce îi trebuie. Nu știu ce mai inventez acum pentru că mi-a ajuns și un obiect pentru pat, ca să nu pice din el.

Am zis că încă nu sunt pregătită! Uneori fac naveta între dormitoare. (râde) I-am explicat că nu mai am mult, mai sunt vreo 3 ani, căci, de obicei, pe la 6-7 ani nu mai vor să mai doarmă cu copiii. I-am zis: “Încă 3 ani să mai ai răbdare!”.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Roxana Blagu, adevărul neștiut despre modelul blugilor decupați de pe vremea Trident. Cum o pot îmbogăți acum: ”Cu o forfecuță de unghii i-am tăiat” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *