Roxana Ciuhulescu, despre comportamentul lui CRBL la Survivor: „A fost o mare dezamăgire pentru mine. De Zmărăndescu știam ce poamă este” EXCLUSIV

Ce spune despre Cătălin Zmărăndescu: ”Știam ce „poamă” este”
Roxana Ciuhulescu, despre comportamentul lui CRBL la Survivor: A fost o mare dezamăgire pentru mine. De Zmărăndescu  știam ce poamă este EXCLUSIV

Roxana Ciuhulescu s-a topit de dorul familiei, în timp ce se afla în Republica Dominicană. Întoarsă acasă, aceasta ne-a recunoscut că este mult mai liniștită. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre experiența ei de la Survivor România 2022, concurs de supraviețuire difuzat de PRO TV.

Roxana Ciuhulescu: „Eram distrusă când am plecat”

Dorul de familie a dărâmat-o pe fosta concurentă de la Survivor România. Ea a trecut prin clipe grele în momentul în care a stat departe de cei dragi. Roxana Ciuhulescu ne-a mărturisit că despărțirea de persoanele apropiate a fost una extrem de dureroasă

„Acum sunt liniștită, m-am întors de la Survivor, lucrurile au intrat pe un făgaș normal. Era distrusă când am plecat, am plâns cu o noapte înainte. Mi-a fost foarte greu să mă despart de ei, nu am fost niciodată atât de mult plecată. Nu puteam să vorbesc cu ei și să îi văd. Ești plecat, bine, dar îi auzi la telefon, tehnologia a evoluat, ne vedem prin video, dar acolo am fost departe de ei din toate punctele de vedere și a fost o perioadă foarte grea”. 

Îi visa pe cei dragi în fiecare noapte

De asemenea, în clipele în care se afla în junglă, Roxana Ciuhulescu nici nu s-a mai gândit la problemele de sănătate. Faimoasa își visa familia în fiecare noapte, astfel că au existat multe momente în care a plâns de dor.

„Sincer, problemele de sănătate nici nu le-am mai luat în calcul, suferința sufletească a fost mult mai mare. Nu pot să zic că mi-a fost greu pentru că am suferit de foame, de frig sau de răutatea coechipierilor, însă dorul de ei m-a terminat. Îmi era frică să închid ochii și să dorm pentru că îi visam și mă trezeam cu fața plină de lacrimi”. 

Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu, unite de suferință 

Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu sunt două mămici extrem de dedicate. Cele două au avut de înfruntat o provocare uriașă, astfel că și-au găsit alinare una în cealaltă. Suferința de la Survivor România le-a unit.

„Pentru mame este cu atât mai greu. În general, pentru părinți, dar eu cred că bărbații trec mai ușor peste acest lucru pentru că sunt mai liniștiți, copiii sunt lângă mame. Eu și Andreea (n.r. Tonciu) am fost singurele mame din echipa Faimoșilor, am suferit și am plâns una pe umărul celeilalte. Toată lumea spunea: „Vai, ce prietenie între voi două!”. Noi până atunci nu am avut nimic în comun, dar suferința aceasta ne-a unit oarecum, ne-am alinat suferința”. 

Ce a spus despre CRBL 

Fosta concurentă de la Survivor România a fost dezamăgită de comportamentul adoptat de CRBL în Republica Dominicană. Roxana Ciuhulescu a mărturisit că îl îndrăgea pe artist înainte de competiție. Totuși, totul între cei doi s-a schimbat.

„Cred că din cauza foamei, oamenii se transformă. Nu e vorba numai de ei. Poate și eu am fost altfel. Suferința, că era de dor sau foame, pe toți ne-a transformat și a scos la iveală ce era cel mai rău din noi. De exemplu, eu am fost mare fan CRBL. Mi-a plăcut și îmi era drag de el, deși nu am avut niciodată o relație apropiată. Ne știam din spațiul public și îi trimiteam an de an mesaje când era ziua lui de naștere. În momentul în care am fost împreună la Survivor, acolo ceva s-a scurtcircuitat. Pe mine m-a dezamăgit. Pe Zmărăndescu îl știam din circuitul KO, știam ce „poamă” este, cu el sunt obișnuită, dar CRBL a fost o mare dezamăgire pentru mine. S-a încheiat acest capitol”. 

„Cei care vin îi vor scoate pe cei care erau deja în concurs” 

Cu toate acestea, Roxana Ciuhulescu își dorește ca artistul să rămână până la final în competiție, în ciuda divergențelor. Totuși, ea este de părere că persoanele care au intrat de la început în concurs sunt deja mult prea obosite. Concurenții vechi au șanse să fie eliminați, în cele din urmă.

„Îi doresc să rămână până la final, să sperăm că va rezista. M-aș bucura să rămână din seria aceasta, însă îmi este greu să cred că o să mai rămână cineva din seria aceasta până la final. Nu știu dacă neapărat că Războinicii sunt mai sus, căci și Faimoșii au avut zilele lor bune, din păcate mai puține ca ale Războinicilor. Însă, să nu uităm regulile jocului. Vin cei noi cu forțe proaspete, odihniți și mâncați, pe când cei care au mai rămas sunt tot mai slăbiți, obosiți și uzați, astfel că automat cei care vin îi vor scoate pe cei care erau deja în concurs”. 

Ce planuri are de Paște

Multe vedete deja și-au făcut planuri pentru sărbători! Roxana Ciuhulescu o să petreacă Paștele alături de familie. Vedeta speră ca fratele ei să vină în România pentru ca toată povestea să fie completă.

„Întotdeauna sărbătorile, Paștele și Crăciunul, se fac în familie, nu plecăm nicăieri. Acum că puiul mic a mai crescut, ne înțelegem altfel, știe cum este cu ouăle pictate. Ne este greu să îl ponderăm ca să nu ia toate ouăle să le spargă când le vede. Cu siguranță o să înțeleagă altfel sărbătorile Pascale. Le facem acasă și sper din suflet să vină și fratele meu din Italia, să ne strângem ca de obicei, cu toată familia”, a explicat ea. 

Ce tradiții respectă

Roxana Ciuhulescu ne-a mărturisit că în fiecare an merge, alături de familie, la biserică, pentru a lua lumină. Vedeta a recunoscut că nu mănâncă miel sau carne de vânat, însă adoră ouăle și cozonacul. Ea reușește să topească la sală kilogramele acumulate pe timpul sărbătorilor.

„În fiecare an de Paște mergeam la biserică. Și noi mergem în fiecare an, mai ales de când am devenit adult. De Crăciun mai ratăm, fiind și frig. Întotdeauna luăm lumină, ne așezăm la masă după Înviere. Mi se par cele mai frumoase sărbători din an. Nu mănânc miel, nu îmi place vânatul, sunt destul de pretențioasă la mâncare. Însă îmi plac mult ouăle, în fiecare an de Paște încerc să mă ponderez, pentru că mănânc prea multe. Îmi place și cozonacul de mor. Întotdeauna de Crăciun sau de Paște am un kilogram sau două în plus, dar le topesc la sală”. 

Își dorește să se întoarcă în televiziune

Chiar dacă nu își mai poate asuma un proiect așa de mare ca Survivor România, Roxana Ciuhulescu vrea să se întoarcă în televiziune. Totuși, vedeta nu a primit nicio propunere momentan.

„Și eu îmi doresc, aș vrea să mă laud cu ceva, deocamdată nu am cu ce. Nu am nicio propunere, însă aștept. Mi-aș dori să mă reîntorc în TV, însă nu cred că mai pot avea proiecte de anvergura Survivor, adică să merg în calitate de concurent. Nu mă mai simt în stare, cred că m-am supraestimat, dar nu regret că m-am dus. Cred că ar trebui să mă mai așez puțin la casa mea și să îmi văd de copii”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *