Roxana Ciuhulescu, detalii neștiute despre căsnicia ei: „L-am îndepărtat în primă fază!”. În ce relație a rămas cu fostul soț: “Și eu am greșit” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune vedeta despre fostul mariaj

În urmă cu aproximativ 5 ani, Roxana Ciuhulescu își unea destinul alături de alesul ei, Silviu Bulugioiu, alături de care are un băiețel. Totuși, vedeta, care a trecut printr-un mariaj nefericit, care i-a adus o minune în viața ei, o fetiță, ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că la începutul relației și-a îndepărtat partenerul.

Roxana Ciuhulescu, detalii despre mariajul său

Roxana Ciuhulescu a punctat că, în relația în care se află în zilele noastre, despărțirea nu a fost adusă în discuție nici măcar în glumă. Vedeta consideră că partenerul său îi este suflet pereche, fiind mai fericită ca niciodată. Mai mult, în mariajul său există o regulă, aceasta nu merge niciodată la petreceri fără soțul său:

„Nu, niciodată! De când sunt recăsătorită, ținând cont că lozul câștigător l-am tras mai târziu, desigur, nu a fost doar miere și zahăr! Nu cred că există perfecțiune în nimic. Ne-am mai ciondănit, ne-am mai certat, ne-am mai trântit telefoanele în nas, dar nu s-a pus niciodată în discuție să îl părăsesc, să mă despart de el sau să îmi iau valiza să plec. Nu, nu a existat așa ceva! Nu a existat nici să merg la vreo petrecere fără el. Nu mă duc niciodată fără el! Dacă am mai ieșit undeva, am ieșit la evenimente, când nu poate să vină după mine, dar nu ies la distracții fără el, nu mă simt OK, nu mă simt în regulă. Când pleacă în deplasări, nopțile sunt foarte grele pentru mine, nu reușesc să mă odihnesc fără să îl simt lângă mine! E sufletul meu pereche și nu văd viața fără el. Chiar așa este și îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-a scos în cale! Mai târziu am tras lozul câștigător, am mai avut o căsnicie, nu a fost fericită deloc, dar astăzi iată că zâmbesc!”

L-a îndepărtat la începutul relației

Mai mult, sinceră ca întotdeauna, Roxana Ciuhulescu a mărturisit că și-a îndepărtat alesul la începutul relației. Aceasta avusese deja un mariaj, astfel că era mult mai atentă la viața amoroasă:

„Sigur că da, am fost foarte circumspectă. Mai mult decât atât, înainte să fim oficiali, el se atașase foarte mult de fetița mea. Mi s-a părut suspect, la un moment dat i-am zis: „Să îmi lași copilul în pace, asta e o armă de-a ta!”. Am fost foarte radicală, l-am îndepărtat în primă fază pentru că mi-a fost frică de faptul că se folosește de anumite tertipuri ca să ajungă în inima mea, dar s-a dovedit că este, într-adevăr, omul pe care îl arăta de la început și așa să îl țină!”

Citește și Ce roluri își dorește Codin Maticiuc, după ce a jucat doar băieți răi în filme și serial. A recunoscut abia acum

Ce spune despre fostul mariaj

Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au divorțat în 2017, după 10 ani de mariaj. Cei doi au împreună o fiică, Ana Cleopatra. Vedeta a explicat că nu regretă mariajul. Totuși, în momentul în care s-a decis să plece din respectiva relație, partea financiară nu era deloc una bună, însă a luptat până la capăt:

„Nu regret nimic pentru că, dacă aș spune că regret fosta căsnicie, ar însemna să îmi pară rău că am actualul copil! Este cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat! Nu a funcționat, am zis și atunci, vina ne aparține amândurora în egală măsură, nu pot să îl arăt pe el cu degetul. Nu, și eu am greșit! Pur și simplu nu ne-am potrivit. S-a întâmplat totul foarte repede, am rămas repede însărcinată, mi-am dorit foarte tare copilul! Să mă mărit nu reprezenta nimic pentru mine, dar mi-am dorit copil. Era timpul meu biologic de a deveni mamă, îmi doream foarte mult să devin mamă și așa s-au așezat lucrurile! Nu ne-am înțeles chiar din primul an, dar am făcut compromisul pe care îl fac milioane de femei, dar și mulți bărbați, de dragul copiilor, dar a venit un timp în care am zis că dacă mai am un dram de demnitate ridic fruntea de jos și merg mai departe la drum. Așa am făcut! Dacă nu riști, nu câștigi! La vremea aia, țin minte, când am plecat cu copilul de acasă, aveam bani de 3 luni de chirie și cam atât! Dar s-au așezat toate foarte frumos!”

Cât despre comunicarea cu fostul soț, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că nu a rămas în relații bune cu acesta: „Nu! Mi-aș fi dorit să rămânem într-o relație civilizată, nu pot să zic de prietenie. Din partea mea a existat întotdeauna bunăvoință, din partea lui, însă, nu!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *