Roxana Ciuhulescu, mamă la 45 de ani? Fosta concurentă de la Survivor ne-a dezvăluit totul: ”Ne-am propus să facem la fiecare câțiva ani câte un copil” VIDEO EXCLUSIV

”Ne mai uităm și în buletin”

Roxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copil cu câteva luni înainte de a împlini 40 de ani, fiind un model pentru femeile care nu mai aveau încredere că pot rămâne însărcinate și după 30 de ani. Dacă mulți părinți se sperie de ideea unui nou bebeluș în familie, Roxana Ciuhulescu mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că atât ea, cât și soțul ei, Silviu Bulugioiu, simt că timpul stă pe loc pentru ei atunci când în casă fuge un copil mic. Așa că, pentru a rămâne mereu tineri, iau în calcul să mărească familia.

”Era un spirit de glumă”

Roxana Ciuhulescu și soțul ei, Silviu Bulugiou, adoră să aibă copii mici prin preajmă și parcă nu vor să conștientizeze faptul că fiica cea mare a împlinit 16 ani, iar mezinul familiei nu mai este un bebeluș, ci se pregătește și el să intre la școală. Le place să fie în compania copiilor și poate acesta este motivul pentru care Roxana Ciuhulescu nu ia în calcul varianta ca Ana Cleopatra și Cezar să părăsească prea curând căminul casei lor.

”Este foarte posibil să-și dorească să plece, dar eu mi-aș dori sincer să facă studiile în România. Mi se pare că deja asta este o modă, copilul să plece în străinătate la facultăți. Și în România avem facultăți foarte bune și cred că poate să studieze foarte bine și aici. Nu trebuie să meargă în sistemul privat. Cum și noi am crescut în sistemul de stat și am făcut Universități de stat, așa cred că poate și ea să facă”, ne-a explicat Roxana Ciuhulescu.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, detalii neștiute despre căsnicia ei: „L-am îndepărtat în primă fază!”. În ce relație a rămas cu fostul soț: “Și eu am greșit” VIDEO EXCLUSIV

Fosta prezentatoare TV și concurentă Survivor mărturisește că nici nu este genul de părinte care să facă tot felul de compromisuri de dragul copilului, mai ales atunci când există alternative și când nu este musai să joace după regulile acestuia.

”Pot să o îndrum. Poți să te adaptezi după copil, dar deocamdată știi cum e: vai de părinții care nu ascultă de copii. Ceea ce în cazul nostru nu se aplică această regulă. Noi creștem copiii, nu ne cresc ei pe noi. Ca atare, ei trebuie să învețe de la noi. Așa că nu sunt de acord ca părinții să se mute că așa vrea odorul. În continuare sunt de părere că, dacă vrea să învețe carte, învață și aici, în România. Nu trebuie să plătim nu știu câte mii de euro ca să învețe la nu știu ce facultate”.

Roxana Ciuhulescu nu ar mai avea răbdare să o ia de la capăt cu o sarcină

Cu siguranță se va ajunge și la ziua în care Ana și Cezar vor pleca de lângă părinți, căci acesta este cursul vieții, însă până atunci Roxana Ciuhulescu și soțul ei încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de ei. Cu toate că Ana este deja adolescentă și are grupul ei de prieteni, în continuare merge cu părinții în vacanțe.

”Am plănuit că o să mă duc în vacanțe, dar când nu se știe exact și mai ales unde. Dar de plănuit am plănuit. Până acum am ales vreo 10 destinații cel puțin. Cu gândul, sunt Sorcova de mult. Dar să se întâmple și fizic nu știu încă. Întotdeauna apare ceva”, a povestit Roxana Ciuhulescu.

Conștienți de faptul că, în câțiva ani, vacanțele vor fi doar în doi, Roxana Ciuhulescu și soțul ei spun mai în glumă, mai în serios, că poate ar trebui să facă copii la un interval de timp, astfel încât să se asigure că or să aibă mereu pe cineva prin preajma lor.

”Ne-am propus, ca să ne simțim mereu niște părinți tineri, să facem la fiecare câțiva ani câte un copil. De vrut vreau, dar să mai și pot. E mai greu. Ne mai uităm și în buletin. Chiar nu. Nici răbdare nu cred că aș mai avea, era un spirit de glumă. Nu știu dacă după 40 de ani se mai regenerează așa ușor organismul precum se zice. La 30, 30 și un pic, până în 40. Știi care sunt cei mai frumoși 10 ani ai femeii? De la 39 la 40 și cu asta am spus tot”, a mai completat râzând Roxana Ciuhulescu pentru EGO.ro.

Citește și: Roxana Ciuhulescu se bucură că fiica ei nu îi moștenește dimensiunile. „Are norocul să își găsescă întotdeauna ce haine își dorește” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *