Roxana Vancea, despre prima zi de grădiniță a micuțului Milan, după un an de pauză: „Își dorea foarte mult să se întoarcă” EXCLUSIV

„S-a simțit foarte bine, era singurul care își dorea să fie acolo”
Roxana Vancea, despre prima zi de grădiniță a micuțului Milan, după un an de pauză: „Își dorea foarte mult să se întoarcă” EXCLUSIV

Roxana Vancea a fost prezentă, alături de partenerul ei, Dragoș, dar și de micuțul său, Zian, în prima zi de școală a lui Milan, care s-a bucurat enorm de reîntoarcerea în colectiv. Băiețelul a fost retras, timp de un an, ținând cont că fratele său era mult prea mic și vedeta a vrut să fie atentă la tot ce se întâmplă. Ea ne-a oferit dezvăluiri, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cum s-a desfășurat această zi importantă pentru toți copiii.

 

”I-a dat o super îmbrățișare educatoarei, nu a avut treabă”

 Roxana Vancea se bucură de cei doi micuți, Zian și Milan, copilul soțului ei dintr-o altă relație. Vedeta este o mămică extrem de implicată, iar băiețelul cel mare a mers astăzi la grădiniță, însoțit de familie. Aceasta ne-a povestit că micuțul s-a bucurat enorm de faptul că s-a reîntors la activitățile din colectiv:

„Milan s-a reîntors la grădiniță, astăzi am avut prima lui zi. El a avut pauză pentru că noi, când a fost Zian foarte mic, l-am retras și pe Milan ca să nu se îmbolnăvească. Acum s-a reîntors și el. S-a simțit foarte bine, era singurul care își dorea să fie acolo, toți copiii erau după părinți, în timp ce Milan întreba: „Când facem activități?”. I-a dat o super îmbrățișare educatoarei, nu a avut treabă. Își dorea foarte mult să se întoarcă pentru că a avut pauză un an”.

Milan a revenit la grădiniță
Milan a revenit la grădiniță

I-a cumpărat costum pentru prima zi de grădiniță

Superba brunetă s-a asigurat că Milan o să își facă o intrare de pomină la grădiniță, astfel că micuțul a fost îmbrăcat într-un costum nou, bucurându-se de accesorii inedite. Ulterior, vedeta a plecat acasă alături de copiii săi, în timp ce partenerul său, Dragoș, a rămas la ședința cu părinții:

„Îl pregătiserăm toți, toată lumea i-a explicat că urmează să înceapă grădinița și el de-abia aștepta. L-am îmbrăcat la costum, l-am împletit, a fost deosebit. L-am condus cu tot cu Zian la grădiniță. A vrut să își ducă fratele la grădiniță. Apoi l-am trimis pe Dragoș la ședința cu părinții, nu mai aveam cum să rămân și cu copiii. Ghiozdanul îl avea pregătit deja, i-am cumpărat costumul nou, cu papion, vestă, de toate”.

Era mămoasă în copilărie

Roxana Vancea îți amintește că era mămoasă în copilărie, astfel că nu știe dacă s-a adaptat din prima la școală. Cu toate acestea, Milan reușește să se simtă bine în orice loc, fără să plângă după prezența părinților. Micuțul adoră lucrurile noi:

„Eu știu că eram foarte mămoasă, eram doar după mama, nu știu cât de bine m-am adaptat din prima, dar Milan are talentul de a se adapta foarte ușor oriunde merge și orice ar face. Peste tot pe unde l-am dus nu am avut probleme de genul, că nu ar vrea să rămână sau și-ar dori să plece cu noi. El a rămas acolo, a uitat de noi, nici „pa” nu ne-a zis. (râde) E fascinat de tot ce este nou”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *