Roxana Vancea, despre prima zi de grădiniță a micuțului Milan, după un an de pauză: „Își dorea foarte mult să se întoarcă” EXCLUSIV

„S-a simțit foarte bine, era singurul care își dorea să fie acolo”
Roxana Vancea, despre prima zi de grădiniță a micuțului Milan, după un an de pauză: „Își dorea foarte mult să se întoarcă” EXCLUSIV

Roxana Vancea a fost prezentă, alături de partenerul ei, Dragoș, dar și de micuțul său, Zian, în prima zi de școală a lui Milan, care s-a bucurat enorm de reîntoarcerea în colectiv. Băiețelul a fost retras, timp de un an, ținând cont că fratele său era mult prea mic și vedeta a vrut să fie atentă la tot ce se întâmplă. Ea ne-a oferit dezvăluiri, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cum s-a desfășurat această zi importantă pentru toți copiii.

 

”I-a dat o super îmbrățișare educatoarei, nu a avut treabă”

 Roxana Vancea se bucură de cei doi micuți, Zian și Milan, copilul soțului ei dintr-o altă relație. Vedeta este o mămică extrem de implicată, iar băiețelul cel mare a mers astăzi la grădiniță, însoțit de familie. Aceasta ne-a povestit că micuțul s-a bucurat enorm de faptul că s-a reîntors la activitățile din colectiv:

„Milan s-a reîntors la grădiniță, astăzi am avut prima lui zi. El a avut pauză pentru că noi, când a fost Zian foarte mic, l-am retras și pe Milan ca să nu se îmbolnăvească. Acum s-a reîntors și el. S-a simțit foarte bine, era singurul care își dorea să fie acolo, toți copiii erau după părinți, în timp ce Milan întreba: „Când facem activități?”. I-a dat o super îmbrățișare educatoarei, nu a avut treabă. Își dorea foarte mult să se întoarcă pentru că a avut pauză un an”.

Milan a revenit la grădiniță
Milan a revenit la grădiniță

I-a cumpărat costum pentru prima zi de grădiniță

Superba brunetă s-a asigurat că Milan o să își facă o intrare de pomină la grădiniță, astfel că micuțul a fost îmbrăcat într-un costum nou, bucurându-se de accesorii inedite. Ulterior, vedeta a plecat acasă alături de copiii săi, în timp ce partenerul său, Dragoș, a rămas la ședința cu părinții:

„Îl pregătiserăm toți, toată lumea i-a explicat că urmează să înceapă grădinița și el de-abia aștepta. L-am îmbrăcat la costum, l-am împletit, a fost deosebit. L-am condus cu tot cu Zian la grădiniță. A vrut să își ducă fratele la grădiniță. Apoi l-am trimis pe Dragoș la ședința cu părinții, nu mai aveam cum să rămân și cu copiii. Ghiozdanul îl avea pregătit deja, i-am cumpărat costumul nou, cu papion, vestă, de toate”.

Era mămoasă în copilărie

Roxana Vancea îți amintește că era mămoasă în copilărie, astfel că nu știe dacă s-a adaptat din prima la școală. Cu toate acestea, Milan reușește să se simtă bine în orice loc, fără să plângă după prezența părinților. Micuțul adoră lucrurile noi:

„Eu știu că eram foarte mămoasă, eram doar după mama, nu știu cât de bine m-am adaptat din prima, dar Milan are talentul de a se adapta foarte ușor oriunde merge și orice ar face. Peste tot pe unde l-am dus nu am avut probleme de genul, că nu ar vrea să rămână sau și-ar dori să plece cu noi. El a rămas acolo, a uitat de noi, nici „pa” nu ne-a zis. (râde) E fascinat de tot ce este nou”.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.