Ruby, petrecere surpriză de ziua bunicii sale. Unde a putut să o ducă la cei 86 de ani: „Am ținut-o în suspans” VIDEO EXCLUSIV

De ce nu vrea solista să se căsătorească
Ruby are o relație specială cu bunica ei, care a crescut-o încă de mică, părinții solistei fiind plecați la muncă în străinătate. Astfel că, în momentul în care s-a mutat la București, roata s-a învârtit și artista a fost cea care a luat-o pe „mamaie” pentru a avea grijă de ea la bătrânețe. Ruby a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a reușit, într-un final, să o scoată din casă și să o aducă la club, unde i-a organizat o petrecere-surpriză.

”A fost ziua ei și i-am făcut surpriză. Nu i-am zis toată ziua nici „La mulți ani!”

Bunica artistei este deja vedetă pe site-urile sociale, prietenii virtuali ai artistei fiind de-a dreptul fascinați de „mamaie” și de aventurile ei. De fiecare dată când vine vorba de cea care a crescut-o și care i-a fost ca o mamă, Ruby se emoționează și i se luminează chipul.

Arista este conștientă de faptul că bunica a făcut multe sacrificii și că, în ciuda vârstei înaintate, încearcă să o răsfețe în continuare, așa cum o făcea când Ruby era doar un copil. Pentru că tot ceea ce este în momentul de față i se datorează ei, artista încearcă pe cât de mult poate să-i întoarcă favorul. Așa că, zilele trecute, a pregătit o petrecere de zile mare, special pentru bunica ei.

„A fost ziua ei și i-am făcut surpriză. Nu i-am zis toată ziua nici „La mulți ani!”. Am ținut-o așa în suspans și seara am luat-o la club. I-am cântat „La mulți ani!”, i-am dus tort, a fost foarte frumos pentru ea. Voia să se îmbrace ca o babă și când am văzut-o cum ieșea din casă am oprit-o și i-am zis că este baba mea și că trebuie să o îmbrac așa cu stilul meu. Am convins-o. Mi-am dat de jurat, la ea funcționează cu jurăminte ca la Medgidia”, a povestit amuzată Ruby.

”Ea bineînțeles că nu respectă niciun regim, așa că mai trebuie să o cert”

I-a fost destul de greu să se abțină, însă nu a vrut nicio clipă să strice surpriza.
 „M-am făcut că uit. Nici nu i-am zis „Bună ziua!”. Chiar a fost supărată. Tot îmi zicea că nu o bag în seamă, că nu îi zic nimic. Am vrut să ridic suspansul”.

Ruby este conștientă de faptul că acum este rândul ei să aibă grijă de mamaie, care a împlinit 86 de ani, și că trebuie să fie atentă la nevoile femeii. Așa că, nu de puține ori s-au inversat rolurile și artista o certa pe bunica ei pentru că mânca ceea ce nu trebuie sau nu respecta indicațiile medicului. 

„Are frigiderul ei lângă canapea, plin de suc și îl golește. Sucul este al meu, nu este al ei. Ea are diabet, are tensiune, bolile bătrâneții pentru care trebuie să țină regim, iar ea bineînțeles că nu respectă niciun regim, așa că mai trebuie să o cert. Normal că o cert și îi scot ochii, dar ea oricum face ce vrea”, a mai spus Ruby pentru EGO.ro.

Cum si-a convins Ruby bunica sa iasa din casa de ziua ei
Bunica lui Ruby a împlinit 86 de ani

„Investesc mult în ținute”

Multe dintre certurile dintre cele două sunt legate de bani, mai precis de faptul că Ruby nu ține cont atunci când își dorește ceva anume, lucru care o scoate din minți pe tanti Gherghina. 
„Am bijuterii de toate felurile, am gablonțuri, pietricele, cristale, toate felurile de bijuterii, dar încerc să nu investesc foarte mult în zona asta pentru că eu îmi schimb stilul des și trebuie să schimb și accesoriile mereu. Investesc mult în schimb în ținute”, a recunoscut Ruby.

În rest, „mamaie” nu are nicio problemă cu faptul că nu a jucat la nunta artistei și că Ruby nu dă semne că vrea să facă prea curând acest pas. Mai mult decât atât, ori de câte ori are ocazia, vrea să puncteze faptul că este sătulă de veșnica întrebare „Când se mărită?”. Asta s-a întâmplat și serile trecute, la un eveniment monden, acolo unde Ruby a apărut îmbrăcată cu o rochie albă, cu trenă, care aducea a rochie de mireasă, însă pe care avea imprimat un mesaj clar „Nu mă mărit!”. 

„Așa ai spune, că am plecat de la nuntă, dar, dimpotrivă. Chiar am venit să nu mă mărit și asta spune și rochia mea. Este inspirată din întrebările pe care mi le pune presa la fiecare interviu: ”Când te măriți?”, ”Dar te măriți?”. Toată lumea știe că sunt măritată cu muzica”, a mai completat amuzată Ruby pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.