Ruda Regelui Charles, diagnostic crunt din partea medicilor după problemele de sănătate ale lui Kate Middleton. Cine este Sarah Ferguson

Vestea descurajatoare vine după ce, de curând, a trecut printr-o altă experiență traumatică.

Casa Regală Britanică traversează o perioadă dificilă, după ce membri marcanți ai acesteia, în frunte chiar cu regele Charles, se confruntă cu probleme de sănătate. După iminenta operație a suveanului cauzată de o afecțiune a prostatei și problemele medicale ale Prințesei de Wales, Kate Middleton, în urma cărora a necesitat internarea, o nouă veste cutremură Familia Regală. Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew a primit și ea un diagnostic dureros din partea medicilor.

Ruda Regelui Charles, diagnostic crunt din partea medicilor

Sarah Ferguson, cunoscută și sub numele de Fergie, se confruntă cu noi probleme medicale, după ce nu demult a trecut printr-o operație complicată la sâni.

Citește și: Momente grele pentru Kate Middleton, a fost operată de urgență. Și Regele Charles are probleme de sănătate

Fosta soție a Prințului Andrew al Marii Britanii a fost diagnosticată recent cu melanom malign, o formă agresivă de cancer de piele.

Medicii dermatologi care se ocupă de Ducesa de York au decis ca aceasteia să îi fie extirpate mai multe alunițe. Deși are din nou parte de un diagnostic crunt, Sarah Ferguson dă dovadă de mult optimism și este hotărâtă să depășească cu bne această nouă provocare.

Cu toate acestea, la vârsta de 64 de ani, ducesa de York va trebui să se supună unor investigații suplimentare pentru a confirma că tumoarea de piele a fost depistat în stadii incipiente.

”După ce a fost diagnosticată cu o formă incipientă de cancer de sân în această vară, Sarah, ducesă de York, a fost diagnosticată acum cu melanom malign. Dermatologul ei a cerut ca mai multe aluniţe să fie îndepărtate şi analizate în acelaşi timp în care ducesa a fost supusă unei operaţii de reconstrucţie în urma mastectomiei, iar una dintre aceste aluniţe a fost identificată ca fiind canceroasă”, a transmis purtătorul de cuvânt.

Ducesa de York, diagnosticată de curând cu cancer la sân

Analizele pe care le va efectua Ducesa de York vor dezvălui dimensiunea, forma, culoarea și textura alunițelor, dar vor indica și dacă există leziuni care indică prezența melanomului.

Citește și: Tensiuni între Prințul William și Regele Charles. Cum l-a făcut pe tatăl său, nu ar fi vrut să se afle asta

Sarah Ferguso s-a confruntat nu demult cu o altă afecțiune gravă. În urma unei mamografii de rutină, a fost diagnosticată cu cancer la sân. Anul trecut, fosta soțe a Prințului Andrew a fost supusă unei operații de mastectomie și reconstrucție.

În ciuda acestei experiențe traumatice, ducesa a declart că este mândră de alegerea făcută și a comparat-o cu o ”insignă de serviciu” în lupta împotriva cancerului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *