Rugăciune vise urâte. Ce cuvinte este bine să rostești când ai coșmaruri

Se spune că rugăciunea pentru izbăvirea de vise urâte și năluci îi ajută pe toți cei care trec printr-o perioadă de anxietate
Rugăciune vise urâte. Ce cuvinte este bine să rostești când ai coșmaruri

Rugăciune vise urâte, pentru cei care vor să își liniștească sufletul și să alunge gândurile rele pe care le au pe timpul nopții. Se întâmplă de multe ori ca atunci când visați urât, să fiți cuprinși de frică și întristare. Se spune că tulburarea vine de la cel rău, pe care Sfântul Vasile cel Mare îl numește duhul cel din miezul nopții, duhul nălucirii. Există însă, o rugăciune, pe care o puteți rosti pentru a alunga starea de teamă ce v-a cuprins.

Rugaciune pentru izbăvirea de vise urâte si năluci

Se spune că rugăciunea pentru izbăvirea de vise urâte și năluci îi ajută pe toți cei care trec printr-o perioadă de anxietate, de teamă și care sunt cuprinși de frici. Acestea pot fi legate de familie sau de propria persoană.

Rugăciune vise urâte din Psalmii lui David

Dumnezeule, întru numele Tău mântuiește-mă și întru puterea Ta mă judecă. Dumnezeule, ascultă rugă ciunea mea; pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine și mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea și m-am abă ut.

Inima mea s-a tulburat întru mine și frica morții a căzut asupra mea. Temere și cutremur au venit peste mine și întunericul m-a acoperit.

Doamne, Dumnezeul mântuirii mele, ziua am strigat și noatea înaintea Ta. Să ajungă până la Tine rugăciunea mea; că s-a umplut de rele sufletul meu și vața mea de iad s-a apropiat!

Miluiește-mă, Doamne, că neputincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte sufletul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nopțile îmi stropesc patul cu lacrimile mele și în ele îmi scald așternutul.

Pentru ce ești mâhnit, suflete al meu, și pentru ce mă tulburi? Nădăjduiește spre Dumnezeu și mă voi mărturisi Lui, mântuirea feței mele și Dumnezeul meu.

Domnul este luminarea mea și Mântuitorul meu, de cine mă voi teme? Domnul este sprijinitorul vieții mele, de cine mă voi înfricoșa?

Iubi-Te-voi, Doamne, virtutea mea! Domnul este întărirea mea și scăparea mea și izbăvitorul meu. Dumnezeu este ajutorul meu și voi nădăjdui întru Dânsul: Apărătorul meu și puterea mântuirii mele și sprijinitorul meu. Amin”, este rugăciunea din Psalmii lui David.

Rugăciune pentru izbăvirea de vise urâte și năluciri

„Doamne, Dumnezeule mare, Împărate Cel fără de început, trimite pe Mihail, Arhanghelul Tău în ajutorul meu, ca să mă scape de vrăjmașii cei văzuți și nevăzuți.

O, Mihaile, mare Arhanghele, întâiule stătător și voievod al cereștilor puteri, fii mie ajutor întru toate, în strâmbătăți, în scârbe, întru mâhnire, în pustii, pe cale și pe apă, și mă izbăvește de toată înșelăciunea diavolească.

Iar când mă vei auzi pe mine robul tău, rugându-mă ție și chemând numele tău, grăbește spre ajutorul meu, și auzi rugăciunea mea.

Așa mare Arhanghele, biruiește pe toți cei care se împotrivesc mie, și mă acoperă și mă apără de cel viclean cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci, și cu solirile marilor Arhangheli, și ale tuturor puterilor cerești, totdeauna, acum și pururea și în vecii vecilor, Amin.”

Rugăciunea Sfintei Cruci

Să se scoale Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui, și să fuga de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul.

Să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de fața focului, așa să piară demonii de la fața celor ce-L iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul Crucii, zicând:

Bucură-te, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, care gonești demonii cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorât la iad, și a calcat puterea diavolului, și te-a dăruit nouă pe tine, cinstită Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrăjmașul.

O, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi mie cu Sfânta Fecioară Născătoare de Dumnezeu și cu toți Sfinții, în veci. Amin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
9.9 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
O mare vedetă de la noi, DIVORŢ RĂSUNĂTOR! A fost minţită tot timpul: Mi-au dispărut...
Cum arată casa de 5 milioane de euro în care locuiește Dani Alves după ce...
S-a SINUCIS ca să meargă după soțul ei MORT: ”Așteaptă-mă, vin si eu!”
Divorțează Prințul William de Kate Middleton?! Cei doi au recunoscut adevărul despre relația lor din...
Pepe, pictorial alături cei trei copii și soția lui, Yasmine. La ce acord a ajuns...
Val de susținere pentru Oana Radu după ce cântăreața a povestit ce i-a făcut fostul...
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
Cuza s-a iubit cu 700 de femei!! Kogălniceanu le trecea în CARNET. Cine i-a furat...
Horoscop 30 Martie 2024. Astazi, Balanta nu va ezita nicio secunda in alegerea pe care...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 30 Martie 2024. Veste bună pentru cei din zodia Pești
HOROSCOP APRILIE 2024: Răsturnări de destin în aprilie 2024 pentru unele zodii
Anunțul făcut de artistă la aproape 3 ani de nuntă: „Am zis că ne vedem...
Surpriză în showbiz-ul internațional! O celebră actriță a anunțat că este însărcinată. Vedeta se pregătește...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *