RUX, apariție incendiară la Gala Premiilor ELLE. A pășit fără inhibiții pe covorul roșu: “Chiar am nevoie de strălucire” VIDEO EXCLUSIV

”Sunt îmbrăcată de desginer”

Marți seară a avut loc evenimentul anual organizat de revista ELLE, o Gală de premiere în care invitații încearcă să-și etaleze ținutele alese cu grijă. Ca de fiecare dată, dress code-ul acestui eveniment se dovedește a fi un exercițiu de imaginație și de creație și puțini sunt cei care reușesc cu adevărat să fie în temă. Printre cei care au încercat de fiecare dată să se ridice la nivelul așteptărilor se numără și RUX, care mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că dress code-ul de anul acesta, minimalism, i-a dat mari bătăi de cap. Cu toate acestea, câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” a reușit să aibă una dintre cele mai incendiare apariții.

RUX a făcut furori la Gala Premiilor ELLE

Așa cum a obișnuit, cel puțin după participarea la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, RUX a avut doar apariții creative, cel puțin din punct de vedere vestimentar, cele mai multe ținute fiind realizate de ea, după propriile modele. Dacă la majoritatea evenimentelor nici nu concepea să nu vină cu cel puțin un obiect vestimentar creat de ea, la Gala Premiilor ELLE a ales să-și creeze o ținută care să fie în ton cu tema impusă de organizatori, doar cu piese de designer. Cu o rochie din plasă, prin care lăsa să i se vadă formele și o jacketă oversize deasupra, RUX a pășit fără pic de inhibiții pe covorul roșu.

”Asta este minimal pentru mine. Mă dezbrac. E minimal. Știi ce greu mi-a fost să mă machiez așa simplu? Tremuram și ziceam că vreau sclipici. Chiar am nevoie de sclipici, de strălucire. Nu mi-a luat mult să pregătesc această ținută pentru că am colaborat cu un brand internațional și m-am dus la ei în magazin și mi-am ales ținuta. Tot ce am pe mine este de la ei, în afară de încălțăminte. Sunt îmbrăcată de designer”, ne-a povestit RUX amuzată.

Ce plan are vedeta

Chiar dacă multă lume nu se regăsea neapărat în stilul ei, sunt destule doamne și domnișoare care vor să încerce din abordările ei și să riște atunci când vine vorba de haine și accesorii. Cu toate că RUX le-a promis că va face o colecție de haine, în stilul propriu, acest proiect s-a transformat în altceva, însă tot în strânsă legătură cu haine.

”Acum colecție capsulă nu o să mai lansez, o să lansez site-ul de second, unde o să vând efectiv haine pentru oameni normali, haine purtate de oricine. Adică nu pentru mine, nu așa ceva cum vă vedeți îmbrăcată în seara asta. Acolo o să mă joc cu stiluri, să îmbin haine simple pentru oameni simpli”, ne-a mai declarat creatoarea de conținut.

Citește și: Ruxi Opulență pune pe pauză proiectele din online: ”Am zis că muncesc ca proasta”. Ce are de gând să facă timp de o lună VIDEO EXCLUSIV

Pentru RUX este mai important să educe publicul din punct de vedere stilistic decât să le ofere anumite piese vestimentare, pe care mulți să nu știe să le accesorizeze sau să le combine cu succes.

”Poate cu timpul o să am si secțiunea de ”vintage”, dar pentru mine vintage înseamnă să ai anumite piese unicate, pe care le găsești, dar se duce mai spre scump și momentan îmi doresc să fie foarte accesibil, cu haine purtabile și mișto, dar accesibile. Nu vreau să o dau din aia că eu sunt designer. Sunt și haine de brand în second hand-uri, dar trebuie să le găsești. Ca vintage am blănuri, chiar am foarte multe blănuri. Alea sunt vintage, dar nu le vând la preț de vintage pentru că vreau ca să aibă acces lumea la blănuri și vreau să încurajez reciclarea de blănuri naturale, să nu mai cumpărăm blănuri noi, ci să le luăm pe astea vechi”, ne-a mai povestit fosta concurentă de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

„Vreau să educ oamenii”

Rux speră ca în curând să aibă timp să facă o postare în social media în care să explice beneficiile sustenabilității atunci când vine vorba de haine, cu precădere când vine vorba de haine de blană naturală. Din punctul ei de vedere, și nu numai, o haină de blană vintage, adică deja purtată de câțiva ani, este infim mai nocivă mediului decât una din blană artificială, care este produsă din poliester. Cu atât mai mult, achiziționarea unei haine vechi în locul uneia noi scade automat producția de haine de blană și sacrificarea animalelor.

”E o discuție amplă, pe care o să o am pe Instagram. Cumva ambele fac rău, atât blănurile naturalem că omorâm animalele, și cele din plastic, pentru că omorâm mediul. Cumva pe teren lung trebuie să vezi care este mai nociv. De aia vreau să educ oamenii în sensul ăsta, să înțeleagă că reciclăm haine, blănuri vechi, și cumva așa nu mai încurajăm producția de haine noi, de blănuri”, a mai completat RUX.

”Mama nu înțelege, dar s-a obișnuit”

După cum spuneam, stilul ei creativ nu este înțeles de oricine, uneori RUX fiind nevoită să dea explicații familiei sale despre modul și intenția pentru care a combinat anumite piese vestimentare.

”Mama nu înțelege, dar s-a obișnuit. Mereu când vede ceva râde și îmi zice că ce nebună sunt. Chiar îi mai zic că pare unul de pe internet care comentează și mă face nebună, dar nu înțelege ce încerc să fac. Nu fac că sunt nebună, ci că încerc să fac o creație, ceva. Dar sunt obișnuită”, ne-a mai povestit amuzată RUX.

Citește și: Ce nu suportă Ruxi Opulență la bărbați. Motivul pentru care nu le mai răspunde la telefon: “I-am atras atenția” VIDEO EXCLUSIV

Nu o înțelege din punct de vedere stilistic, însă apreciază munca pe care RUX o depune în social media. Astfel că, atunci când petrec timp împreună, chiar mama tinerei vine cu inițiativa de a filma cât mai multe clipulețe amuzante și de a le posta mai repede pe internet.

”Așa îi cam place să intre în jocul meu. Cât am stat la ea mă întreba mereu ce mai filmăm. Chiar eram șocată că folosea pluralul. Ea voia să mă filmeze și dacă îi zic să apară și ea, fără să îi arăt fața, mereu o acopăr pentru nu vreau să știe lumea, niciodată nu zice nu. Mă și întrebam dacă o vrea să fie influencer și nu îmi zice. Parcă văd că vrea să îmi ia pâinea de la gură, așa că îi zic să stea cuminte. O protejez pentru că nu știe în ce se bagă. Mami, nu știi în ce te bagi. Crede-mă. Nu știi”, a mai completat RUX pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *