S-a aflat adevărul. De ce nu va prezenta Gina Pistol America Express

Irina Fodor va prezenta noul format „America Express”
S-a aflat adevărul. De ce nu va prezenta Gina Pistol America Express

S-a aflat motivul pentru care Gina Pistol nu va prezenta America Express. Cu toate că iubita lui Smiley și-a reluat activitatea profesională după ce a născut și filmează intens pentru emisiunea „Chefi la cuțite”, totuși nu va face deplasarea pe continentele americane. Gazda emisiunii va fi Irina Fodor, ca și în sezonul trecut când se numea „Asia Express”.

De ce nu va prezenta Gina Pistol America Express

În noul sezon al emisiunii, concurenții vor trebui să facă față provocărilor ce vor avea loc în trei țări de pe continentele americane: Mexic, Guatemala și Columbia. La fel ca în sezonul precedent, tot Irina Fodor va fi cea care va prezenta show-ul. Soția lui Răzvan Fodor i-a luat locul Ginei Pistol, după ce iubita lui Smiley a născut, iar din motive lesne de înțeles nu a putut merge să filmeze în Asia.

Însă recent, Gina Pistol și-a reluat activitatea și a revenit la proiectele sale din televiziune. Ea filmează pentru noul sezon „Chefi la cuțite” și, așa cum se aștepta toată lumea, ar fi trebuit să se pregătească și pentru America Express.

Numai că vedeta a renunțat, se pare, pentru moment, la a mai prezenta emisiunea. Potrivit Showblitz.ro, cel care a fost împotriva plecării sale în America este chiar iubitul ei Smiley. Gina Pistol era nevoită să stea departe de micuța Josephine timp de două-trei luni.

Deși a refuzat oferta, vedetei nu i-a picat deloc bine acest lucru pentru că își dorește să progreseze în carieră.

Totuși, este posibil ca ea să primească un alt rol în cadrul emisiunii. Ar putea să prezinte partea de online a concursului „America Express”, însă nu este nici pe departe ceea ce visa.

Irina Fodor, pregătiri intense pentru plecarea în America: „Am început deja să îmi fac bagajul”

Irina Fodor își continuă, așadar, ascensiunea în cariera din televiziune. Ea a anunțat că va prezenta America Express și că este nerăbdătoare să pornească într-o nouă aventură. Vedeta își pregătește din timp toate lucrurile și a făcut chiar și un curs de automachiaj înainte de a pleca pentru a se asigura că make-up-ul ei va fi unul impecabil.

„Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, ca să mă ajute @intzu_makeup cu mici trucuri, căci, la fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi mearga mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine.??”, a spus prezentatoarea de la „America Express”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *