S-au încheiat filmările la Survivor All Stars 2024. Toți concurenții s-au întors acasă. Unde se va ține marea finală

Cine ar fi favorit la marele premiu

Scris de: Daoud Andra

15 Apr. 2024

S-au încheiat filmările la Survivor All Stars 2024. Toți concurenții s-au întors acasă. Unde se va ține marea finală

Filmările pentru Survivor All Stars 2024 au ajuns la final. După câteva luni bune petrecute în Republica Dominicană, toți concurenții s-au întors acasă, iar telespectatorii urmează să afle în curând cine câștigă trofeul și premiul de 100.000 de euro.

Survivor All Stars 2024 ajunge la final

Cel mai dur show de supraviețuire de la Pro TV se apropie de final. După ce timp de câteva luni bune, Războinicii s-au confruntat pe traseu cu Faimoșii, triburile se vor unifica, iar concurenții vor trăi pe o singură insulă pentru următoarele ediții. Fiecare dintre ei este de acum pe cont propriu, fiind cu un pas mai aproape de marele premiu de 100.000 de euro și de trofeu. Filmările s-au încheiat, iar concurenții s-au întors acasă.

Finaliștii vor reveni în Republica Dominicană pentru a filma finala, care se va difuza în regim live, conform unui comunicat transmis de postul de televiziune. Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, cei trei finaliști ar fi Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni, iar favoritul la marele premiu este Iancu Sterp.

Vezi și: Cum arată inelul de logodnă primit de Oana Ciocan de la Jador. Fosta concurentă Survivor All Stars radiază de fericire, ce declarație impresionantă i-a făcut artistul

Survivor All Stars 2024 se difuzează săptămâna aceasta marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, pe Pro TV. Fanii show-ului pot vedea edițiile în avans, pe VOYO.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars

Daniel Pavel, despre cea mai mare provocare de la Survivor

Din iaunuarie, de când au început filmările pentru Survivor All Stars 2024, prezentatorul Daniel Pavel este alături de concurenți în fiecare zi. Înainte de a pleca la filmări, gazda emisiunii și-a conceput toate ținutele, împreună cu partenera sa, astfel încât să nu apară de mai multe ori îmbrăcat la fel, pe parcursul competiției.

Citește și: Testul cuplului pentru Daniel Pavel și Ana: “Când pleci într-o expediție ai un coș comun!”. Cine este mai autoritar și cum țin banii VIDEO EXCLUSIV

”La prima vedere, când vorbim despre prezentarea unui show de supraviețuire, ne gândim la majoritatea provocărilor pe care le vedem la televizor – diferența de temperatură, de fus orar, lipsa posibilității de a ajunge acasă pe un termen mediu spre lung și așa mai departe. Însă, așa cum discutam și cu alte ocazii, este evident că și garderoba joacă un rol important. De ce? Trebuie avut în vedere tipologia jocurilor, a Consiliilor, a momentelor capitale din emisiune, precum prima zi, Unificarea sau finala…și multe altele. Iar pe lângă asta, mai vorbim și despre o perioadă de câteva luni, într-o zonă în care, pentru a ajunge la magazine, este nevoie să conduci măcar o oră.

Înainte de fiecare sezon, alături de Ana, îmi gândesc un plan care cuprinde: perechile de pantaloni, tricourile, cămășile, încălțările. Nici în acest an nu am făcut rabat și vă pot spune că am câte o ținută pregătită pentru fiecare zi de filmare, fără a repeta vreodată combinațiile făcute”, a povestit Daniel Pavel, într-un interviu pentru EGO.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *