Sacrificiul Iuliei Albu pentru o siluetă perfectă. Ce face dimineaţa la 5.30

Iulia Albu ține o dietă strictă pentru un corp impecabil. Ea face sacrificii mari pentru a arăta bine.
Sacrificiul Iuliei Albu pentru o siluetă perfectă. Ce face dimineaţa la 5.30

Sacrificiul pe care îl face Iulia Albu pentru o siluetă perfectă. La 40 de ani, Iulia Albu este într-o formă de invidiat. Ambițioasă din fire, creatoarea de modă a reușit să își mențină silueta în decursul anilor cu ajutorul unei alimentații sănătoase și cu mult sport. Iată ce face vedeta dis de dimineață pentru a se păstra în formă.

Ce sacrificii face Iulia Albu pentru o siluetă perfectă

Celebra creatoare de modă a dezvăluit, într-un interviu acordat recent, ce obiceiuri legate de alimentație are pentru a-și menține silueta perfectă. Pe lângă acest aspect, Iulia Albu a mărturisit că face sport cu regularitate, iar acest lucru o ajută să își păstreze corpul fit.

“Am 60 de kilograme și 1,76 m înălțime. Mănânc zahăr doar o dată pe săptămână, de obicei duminica. Pentru cartofi prăjiți am o zi specială, de obicei, joia, iar în restul zilelor mănânc dimineața un mic dejun sățios, în principal granola. Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport”, a declarat Iulia Albu, potrivit Click!.

Nu se abate de la stilul de viață sănătos nici atunci când are programul extrem de încărcat. Obișnuită să facă sport aproape în fiecare zi, vedeta își păstrează acest obicei chiar dacă trebuie să se trezească foarte dimineață pentru a face exercițiile fizice.

“În perioadele în care am foarte multe filmări și sunt câteva perioade pe an în care filmez absolut în fiecare zi a săptămânii, am acasă aparate pe care le folosesc și greutăți și rutine specific gândite care înlocuiesc sala și alte activități și rutine pe care le fac de multe ori la 5.30 sau 6 dimineața!”, a mai spus, în încheiere Iulia Albu.

Iulia Albu
Iulia Albu

S-a antrenat la Circul Metropolitan

Iulia Albu a participat recent la show-ul „Dancing on ice” unde l-a avut ca partener pe Marian Prisăcaru, alături de care a creat unele dintre cele mai frumoase momente pe gheață. Înainte de competiție, vedeta a început să practice un sport mai puțin oboișnuit pentru a fi într-o formă cât mai bună: aerial skills. Pentru asta a fost nevoită să meargă de două ori pe săptămână la Circul Metropolitan unde a luat lecții de la o acrobată.

“În timpul competiției de la Antenă am slăbit, nu neapărat foarte mult, însă m-a ajutat foarte mult din punctul de vedere al tonusului muscular. Patinajul este un sport care te solicită foarte intens și este un sport cu care voi continua chiar și acum după ce am ieșit din competiția “Dancing on ice – Vis în doi”! Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte-foarte multă apă. În plus, fac sport în fiecare zi, de două ori pe săptămână fac Aerial silks, la Circul Metropolitan, de două ori pe săptămână merg la patinoar și în celelalte zile merg la sală sau să alerg.

La Circul Metropolitan fac antrenament cu o acrobată de acolo, pur și simplu mă antrenez. M-am apucat de Aerial silks cu foarte puțin timp înainte de a începe proiectul “Dancing on Ice”. Mi-am dorit foarte mult să pot folosi silk-urile pe gheață, mai ales pentru că  partenerul pe care l-am avut la “Dancing on Ice” avea anumite probleme și nu putea efectiv să facă prize înalte sau să mă ridice, cum făceau ceilalți concurenți cu partenerele lor, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Și mi-aș fi dorit foarte mult să pot introduce în numărul de la “Dancing on Ice”, Aerial silks dar din păcate acest lucru nu a fost posibil”, a mai spus Iulia Albu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *