Salariul uriaș pe care îl încasează lunar bona copiilor lui Kate Middleton și ai prințului William. Are o pregătire specială

Ducii de Cambridge au o bonă din Spania pentru copiii lor, George, Charlotte și Louis. Femeia a fost pregătită la cea mai prestigioasă șocală în domeniu.
Salariul uriaș pe care îl încasează lunar bona copiilor lui Kate Middleton și ai prințului William. Are o pregătire specială

Ducii de Cambridge, Kate Middleton și prințul William sunt, dincolo de aceste titluri, părinți. Iar în această calitate se implică în creșterea și educația copiilor lor. Dar, spre deosebire de alți părinți, ei sunt „seniori regali”, ceea ce face ca timpul lor să fie destul de restrictiv împărțit.

Călătorii în toată lumea, sarcini de îndeplinit, evenimente care trebuie onorate, toate acestea fac să nu fie întotdeauna disponibili pentru copiii lor. Astfel că necesitatea unei bone este evidentă. Însă salariul uriaş pe care îl are bona copiilor lui Kate Middleton şi ai prinţului William ar putea face invidios pe oricine.

Pregătită la cea mai prestigioasă școală

Cuplul se bazează pe bona lor, Maria Teresa Turrion Borrallo, care a început să lucreze pentru familie când George avea doar șase luni.

Ea a devenit un membru indispensabil al familiei lor. Kate le-a spus, cu ceva timp în urmă, unor prieteni că este „uimitoare”, potrivit publicației My London.

Maria este originară din Spania și a fost pregătită la prestigiosul Norland College, din Bath. Aici, bonele sunt învățate totul, de la cum să îngrijească copiii până la conducerea defensivă.

Ea locuiește cu ducii de Cambridge în Palatul Kensington și Anmer Hall și este bine pregătită să preia conducerea atunci când cuplul regal este plecat, potrivit Mirror.

Salariul uriaș pe care îl are bona copiilor lui Kate Middleton și ai prințului William

Prestigioasa facultate este considerată în general cea mai bună din lume. Absolvenții acestei școli ajung, în marea majoritate, să lucreze pentru membrii familiei regale și pentru celebrități din întreaga lume. Aceștia își câștigă întreținerea ca bone nou calificate, câștigând 42.000 de lire sterline pentru un post nerezidențial.

Salariul uriaş pe care îl are bona copiilor lui Kate Middleton şi ai prinţului William
Salariul uriaş pe care îl are bona copiilor lui Kate Middleton şi ai prinţului William Foto Mirror.co.uk

Cei cu mai multă experiență câștigă până la 120.000 de lire sterline, după câțiva ani de experiență. În plus, primesc beneficii, inclusiv poșete de designer, călătorii în străinătate și locuințe de lux.

Calități necesare bonelor de la Norland College

Vorbind pentru The Mail, directorul Dr. Janet Rose a spus că studenții trebuie să fie „creativi, rezistenți și practici”. De asemenea, să fie capabili să păstreze secretele angajatorului lor.

Site-ul web al colegiului afirmă: „Norland oferă pregătire de clasă mondială celor care aspiră să fie cei mai buni profesioniști în îngrijirea copiilor.”

Colegiul primește 100 de elevi pe an – cu o rată de acceptare de 50%. Cursul costă 15.000 de lire sterline. Studenții pot fi recunoscuți instantaneu în uniformele lor „iconice” Mary Poppins.

Femeile poartă rochii în linie A și mănuși albe, în timp ce uniforma băieților este o jachetă maro din tweed și pantaloni chino bej.

Salariul uriaș pe care îl are bona copiilor lui Kate Middleton și ai prințului William pare să fie pe măsura importanței muncii ei. Trebuie avut în vedere faptul că ducii sunt adesea plecați. Astfel, bona este cea care preia sarcina îngrijirii celor trei mici prinți, George, Charlotte și Louis.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.