Sanda Ladoși, despre cea mai mare provocare din viața sa: „Sunt încă capabilă de multe nebunii”. Detaliul incredibil care s-a aflat despre celebra artistă VIDEO EXCLUSIV

“Sunt încă capabilă de multe nebunii”
Sanda Ladoși, despre cea mai mare provocare din viața sa: Sunt încă capabilă de multe nebunii. Detaliul incredibil care s-a aflat despre celebra artistă VIDEO EXCLUSIV

Sanda Ladoși este extrem de curajoasă, dezvăluind că nu se teme de nimic. Cunoscuta vedetă este sigură că, după ce a făcut acrobații la vârsta de 47 de ani, este capabilă de orice își propune. Ea ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a explicat că ar fi o concurentă perfectă pentru emisiunile dure difuzate pe micile ecrane, unde concurenții trec prin probe dificile. Mai mult, aceasta ne-a povestit care a fost cel mai amuzant moment din cariera ei, pe care l-a trăit alături de Marcel Pavel.

“Sunt cea mai bună protagonistă într-un spectacol în care ești pus să îți bagi mâna între șerpi, șopârle, păianjeni”

Sanda Ladoși a fost prezentă la evenimentul de lansare a unei noi cărți semnate de Marina Almășan. Vedeta ne-a explicat că aceasta i-a fost alături în momente dificile din viața ei, astfel că pe cele două le leagă atât amintiri dureroase, cât și frumoase:

“Sunt foarte multe de spus și îmi este foarte greu să aleg din noianul de evenimente în ceea ce o privește pe Marina. Noi ne știm, cumva, de la începutul veacurilor, cum s-ar spune. Știu că sună pompos, dar, de când ea și-a început emisiunile, eu nu am ratat niciuna. Am fost aproape la toate evenimentele ei, nu știu dacă am lipsit vreodată, cu excepții extraordinare. Am fost la aproape toate realizările Marinei. O admir pentru că este o femeie extraordinar de puternică, o femeie de la care ai foarte multe de învățat. Tenacitatea cu care își construiește cariera mi se pare de luat notițe. În urmă cu ceva timp, am trecut printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere personal, a fost lângă mine cu foarte mare înțelegere și o mare înțelepciune. Treaba aceasta nu am cum să o uit. Dar nu numai. Mă bucur, totuși, că ne leagă nu doar tristeți, ci și foarte multe bucurii. Până la urmă, trebuie să păstrăm bucuriile în viața aceasta. Aceste bucurii ne înfrumusețează și ne păstrează plini de energie. La rândul nostru, putem dărui. De fapt, de ce suntem aici, în fața camerelor? Pentru a dărui energie celor care se uită la noi. Acesta este scopul nostru.”

“Sunt încă capabilă de multe nebunii”

Întrebată dacă există ceva ce și-ar dori să facă în domeniul profesional, Sanda Ladoși ne-a dezvăluit că este capabilă de multe. Ea și-a amintit de momentul în care a făcut acrobații la Circul Metropolitan București:

“Dacă stau să mă gândesc că la 47 de ani am făcut acrobații aeriene la Circul Metropolitan București și am făcut un număr de excepție în timpul în care cântam live cu Orchestra Metropolitană din București, condusă de Daniel Jinga, cred că pot să fac orice. Dacă nu am căzut de acolo, de la aproximativ 6-9 metri, este bine. Înseamnă că sunt încă capabilă de multe nebunii.”

Sanda Ladoși
Sanda Ladoși

Nu se teme de nimic

De asemenea, aceasta ne-a dezvăluit că nu are fobii și nu este de acord cu frica de Dumnezeu. Vedeta este sigură că s-ar descurca și în emisiuni dure, de tip “Survivor” sau “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”:

“Niciuna. Nici măcar ideea de frică de Dumnezeu, cu care nu sunt de acord. De Dumnezeu nu trebuie să ne fie frică, El ne iubește, ne protejează, ne dăruiește, iar atunci nu are de ce să îmi fie frică nici măcar de Dumnezeu. E foarte bine că nu am (n.r. frici), eu mă bucur că nu am. Sunt cea mai bună protagonistă într-un spectacol în care ești pus să îți bagi mâna între șerpi, șopârle, păianjeni. Păienjeni s-au urcat pe mine, tarantule, șopârle, mi-am băgat mâna între șerpi, am mâncat ochi de elefant, nu știu ce Dumnezeu mi-au dat să mănânc. Nicio problemă, (n.r. cu privire la participarea într-o nouă emisiune) chiar vreau să văd ce descoperiți să mă stimuleze ca să văd dacă fac sau nu. Nu știu dacă le-aș câștiga, dar sigur nu aș muri de foame. (n.r. Survior sau Sunt celebru).”

Ce moment amuzant a trăit pe scenă, alături de Marcel Pavel: “Marcel făcuse ochii imenși, cât cepele, a crezut că mă dezechilibrez și cad”

Atunci când vine vorba despre momentele amuzante trăite în toată cariera ei, Sanda Ladoși și-a amintit de un spectacol pe care l-a susținut alături de Marcel Pavel. Cei doi au fost nevoiți să facă o coregrafie bizară, căci vedeta s-a încurcat în trena rochiei, care era mult prea lungă:

“Nu știu dacă este cea mai amuzantă, este una dintre ele. Eram la un spectacol, cântam în duet cu Marcel Pavel, eram pe o scenă foarte înaltă. La un moment dat, aveam o rochie cu o trenă foarte lungă, mă încurcasem între faldurile rochiei. Era o înălțime mult mai mare ca a unui om obișnuit. O căzătură de acolo nu cred că ar fi fost amuzantă. La un moment dat, din cauză că m-am dezechilibrat, m-am unduit, m-am lăsat în jos. Îmi prinsesem tocul în rochie. Marcel făcuse ochii imenși, cât cepele, a crezut că mă dezechilibrez și cad. S-a luat după mine, cântând duetul. Cântam “Con te partiro”, o piesă foarte înălțătoare, cu Sarah Brightman și Andrea Bocelli. Am avut și o coregrafie stranie, în care m-am dus, aproape să cad. În clipa în care m-am echilibrat, m-am ridicat, iar el după mine. Ne-am ridicat împreună. A fost un moment penibil. Penibil aș spune, mai degrabă decât amuzant. Tot în aceeași seară, materialul de la rochie era foarte elastic, așa că cineva m-a călcat pe trenă, eu m-am dus către scaunul din față, m-am sprijinit de scaun și elasticitatea rochiei m-a tras înapoi. Exact ca în filmele de comedie.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *