Săndel Bălan le vede câștigătoare pe Andreea Bălan şi pe Andreea Antonescu la Asia Express: ”Nu sunt mofturoase, nu mănâncă mult, pot locui și în condiții modeste” EXCLUSIV

O încurajează pe fiica lui, Andreea Bălan, să participe alături de Andreea Antonescu la celebrul concurs de supraviețuire de la Antena 1

Pe lista concurenților noii ediții a concursului de supraviețuire ”Asia Express” (Antena 1) ar figura şi numele solistelor trupei ”Andre”. Ele încă nu au confirmat participarea la marea aventură, însă tatăl Andreei Bălan le încurajează, prin intermediul ego.ro, să facă acest pas, pentru că au mari șanse să câștige competiția.

”Nu sunt mofturoase, nu mănâncă mult, pot locui și în condiții modeste”

În ultima vreme se vehiculează tot mai des numele solistelor ”Andre”, pe lista concurenților de la ”Asia Express” (Antena 1). Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, și fost impresar al trupei ”Andre”, este ferm convins că cele două soliste ar putea forma echipa câștigătoare, având foarte multe în comun.

„Au muncit de mici, se cunosc foarte bine. Ar fi concurente foarte bune, ar putea fi echipa câștigătoare. Sunt prietene, se înțeleg din priviri, ca pe scenă, sunt foarte rezistente la stres. Au fost în multe turnee, ajungeau mereu la timp, erau pregătite la orice oră, se trezeau repede din somn, rezistă la intemperii, dar și la foame. Nu sunt mofturoase, nu mănâncă mult, pot locui și în condiții modeste. Mi-ar plăcea să concureze”, ne-a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru ego.ro

Andreea Antonescu s-a călit la ”Survivor”: ”Limitele nu există decât în mintea noastră!”

Andreea Antonescu este, în comparație cu Andreea Bălan, deja familiarizată cu aceste competiții grele. Și a demonstrat-o, din plin, anul trecut, la ”Survivor”, concursul de supraviețuire filmat în Republica Dominicană. Artista a trecut prin multe aventuri, a făcut foamea și a dormit în ploaie, iar la întoarcere încă visa că este acolo. Ce spunea ea, la sfârșitul competiției, pe conturile sociale:

”Am pășit în competiția ”Survivor Romania” ca în viață, nu foarte sigură, dar cu o dorință mare de a descoperi necunoscutul din mine. Acum pot să recunosc, am avut emoții crunte înainte de fiecare traseu și am intrat mânată de dorințe de a-mi depăși limitele, temerile, fricile și sperând să nu-mi dezamăgesc echipa, familia sau pe voi, cei de acasă.

Am avut și reușite, dar și eșecuri, însă cu toate astea nu m-am dezis de la a fi eu însămi. Aventura ”Survivor” s-a încheiat pentru mine, mult succes Faimoșilor, iar vouă vă mulțumesc încă o dată pentru toată susținerea și pentru toate încurajările oferite. Am devenit o nouă eu mult mai puternică, mult mai determinată, plină de speranță că pot fi un exemplu de urmat pentru fetița mea. Limitele nu există decât în mintea noastră!

Nu lăsați distrugătorii de vise să dezamăgească ambițiile și determinarea copilului din voi. E momentul să mă întorc acum la locul căruia m-ați făcut din primul moment să cred că îi aparțin, scena! Vă pup, vă îmbrățișez și vă iubesc!”.

Sandel Balan, alături de Andreea Balan si de Andreea Antonescu
Sandel Bălan, alături de Andreea Bălan și de Andreea Antonescu

Ce nu-i place Andreei Bălan la ”Asia Express”: ”Nu ai cum să înjuri o femeie ca un birjar”

Andreea Bălan este un fan înrăit al concursului ”Asia Express”, de la Antena 1, însă sunt și lucruri care nu îi sunt plac și pe care le-a și enumerat, într-un comentariu făcut pe contul ei de Facebook, în urmă cu câțiva ani.

”Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar nu ai cum să înjuri o femeie ca un birjar și să nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după cum nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo. Nu ai cum să nu știi limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv. O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *